slm bende kanal filmi cektirdim ve tıkalı cıktı ama öncelikle sunu söylüyüm bende agrı olmustu cünkü basınclı verdikleri için sag tüp tamemen tıkalı cıkmıstı sonra aradan 5 ay gecmesine ragmen diger tüpümüde tıkanmıstı bundan 1 bucuk ay önce laparoskopi yapıldı ve kanallrım acıldı kanal tıkannıklıgından dolayı yumurtalıklarımı benek benek kistler kaplamıstı dr onlarıda yakmıs ve bende yumurtlama sorunu var hiç yumurta olmuyo ilaclarla oluyo bakalım bu ay herhalde asılama diyicek allah hepimize sabırlar versin ama sunuda unuttma bu film cok faydalı sorunu olmayan bi kisi yada film cekildigi anda kanallrında ufak sorunlar bile gideriliyosa hemen hamile kalıyosun erteleme derim ben hepimize bol sanslarlaelaelaelaelae
slm güley öncelikle bol sanslar diliyorum canım benim ameliyatım basarılı gecmişti cok sükür şimdi hiçbi sorunum kalmadı hiç endişelenme canım cok basit bi operasyon dilerim sende hayırlsı haberler alırsın benimde sag tüpüm tıkalıydı canım sana önereceklerim ameliyattan sonra kendine cok iyi bak sıcak tut kendini banyo harici cok suya temaz etme canım dr bi ellerden bide ayaklardan cok kapaılıyor demişti ameliyatan cıkınca omuz agrıların olucak 3 gün ilk gün idrara zor cıkıcaksın canım ama inan sonuclaro cok iyi olucak bu acıların sunuda söylüyüm dr dedigi kadarıyla ameliyattan cıktıgın ay hamiş kalabiliyomusun dikkat et kendine canım bol sans sana hayırlı haberler veririsin inş.canım:hooray:
canım çok teşekkür ederim!!Hem annelerimiz derdi aman ayağını sıcak tut!Baksonra çocuğun olmaz diye..Onu dinlemediğime çok pişmanımsenağlama
Laparoskopiden sonra hemen çalışmalara başlayabiliriz demek!!Zaman kaybettikçe iyice üzülüyorum yaw :(Ama allahım sabrımı sınıyor sanırım.
çok geçmiş olsun canım.ancak ben de bu yorumları okuyunca hayal kırıklığı yaşadım şimdi.rahim filmimde 2 tüp te açık çıktı ama bazı arkadaşların bir kaç çekimde farklı sonuç verebiliyormuş demeleri beni düşündürdü.ben de boş yere mi sevindim acaba..:çok üzgünümfff..Allaha karşı gelmek olmuyor ama...
canım üzülme sükret canım mevlam bizide bunla imtihan ediyo allh dermansız dert vermesin inş. bigün hepimizin bebekleri olucak isyan ettirmeden naspi eder bize yeni yılda yeni umutlar sevinçler cevremde o kadar sorunlu daha dogrusu tedavisi mümkün olmayan kişilerden rastgeliyorum ve allahıma binlerce sükrediyorum inş. sende hayırlısında olur ve hayırlı haberler verirsin CANIM
Evet kesinlikle isyan etmiyorum Allahıma!!Hiç olmazsa dermansız dert vermedi şükürler olsun ona!İşallah birlikte hayırlı haberler veririz canım benim...:1hug:
hsg filmi çektirenlere bide sorum olucak.bana doktor bir hafta ilişki yasağı bir ayda hamile kalmıycaksın koruncaksın dedi.(bu arada tüpler açık çıktı) neden diye sorduğumda çektikleri film radyasyon içerikli olduğundan bir ay içerisinde oluşacak bir gebekte bebek anormal olabilirmiş.sizede böyle diyen oldumu?
canım çok geçmiş olsun.benim de 2 tüp açık çıktı.ancak dr um bana ilişki yasağı getirmedi nedense.bu konuda hiç bir şey söylemedi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?