• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüpleri tikali olan sonradan acilan varmis lutfen cok onemli

Hayallii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
16
9
1
23
Rahim filminden sonra tuplerimin ikisininde kapali oldugunu ogrendim laporoskobi dediler 19 yasindayim daha sizce acilirmi cok bunalimdayim 1 bucuk senedir bosuna denemisiz meger

Açılır da çocukken evlenip çocuk istemeye mi başladınız yani? Keşke önce büyüseydiniz. Ergenlik filan bi bitseydi mesela. :olamaz:

Açılır da çocukken evlenip çocuk istemeye mi başladınız yani? Keşke önce büyüseydiniz. Ergenlik filan bi bitseydi mesela. :olamaz:
[/QUOTE
Yani haklisiniz bizde boyle olsun istemzdik ama sunu bilin ki bekarken ki hayatimdan daha iyi kosullarda yasiyorum su an ailevi sorunlarimi egitim hayatimi bilmiyosunuz ben 14 yasinda caliamaya basladim ve hayatim cok zordu bu yuzden sevdigim adamla evlendim bir yuva kurdum simdi de bir bebek istiyorum belkide sevdigim adamla evlebmeseydim su an 30 yasinda bir adamla evlenmis olurdum bu yuzden lutfen herseye on yargiyla yaklasmayin

Back