• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüpleri bağlanıp adet gecikmesi yaşayanlar var mi?

4 yavru annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
3
1
1
35
Merhaba arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve 4 çocuğum var ve 1 yil önce sezeryanda tüpleri baglattim yaklaşık 5 aydır düzenli adet oluyordum fakat bu ay 11 günlük bir gecikme yaşıyorum sebebini anlamıyorum 5 gün önce gebelik testi yaptım fakat negatifti böyle bisey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı acaba

Merhaba arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve 4 çocuğum var ve 1 yil önce sezeryanda tüpleri baglattim yaklaşık 5 aydır düzenli adet oluyordum fakat bu ay 11 günlük bir gecikme yaşıyorum sebebini anlamıyorum 5 gün önce gebelik testi yaptım fakat negatifti böyle bisey yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı acaba
Bildiğim kadarı ile tüplerde olan herhangi bir açılma durumunda hamilelik oluşabiliyor.

Tüp bağlatma hormonu etkilemediği için bir gecikmeye sebep olmaz zaten bir kaç ay düzenli adet olmuşsunuz bu aralar stres yapmış olabilir misiniz yada kullandığınız bir ilaç falan da etkilemiş olabilir.

Doktora görünmen çok daha iyi olur.

Back