Tüplerde sıvı birikimi hakkında

Ben çam Sakura da oldum ameliyatı. Herhangi bir ücret ödemedim. Ama 2023 kasım ayında 65.000 tl fiyat vermişti memorial hastanesi
Siz nasıl orda olfunuz amelyat ordamı tüp bebek yapmıştınızki, Çam sakura kadın doguma randevu alıp gitsem özelde çektirdigim hsg yi gmstersem yaparlarmı amelyat? Yani aslında bende devlette amelyt olmak istiyorum fakat neden tğplerini aldıracaksın derse özelde tüp bebek yaptırcam mı demeliyim istege baglı bbu amelyatı yaparmı

İnşallah sizde yolunuzu bulursunuz. Tek tavsiyem iyi bir doktor bulup bir an önce tedaviye başlamanız. Çünkü zaman geçtikçe sıvı birikimi de artıyor. Tüpleri maalesef aldırmaktan başka careniz yok. İse yaramayan görevini yapmayan bir organdan kurtulmak gibi düşünün. Sağlığınızı bu şekilde geri kazanacaksiniz

Hayır yapmazlar. Kendileri bakıp karar vermeleri lazım. O karara göre tedaviye başlarlar

Ben özelde hsg yi çektirdim. Tüp bebeğimi de özelde yaptım. Orada doktora gittiğimde muayene ettiler onlarda ameliyat olmam gerektiğini söylediler zaten. Sonra ameliyat günü planlandı. 10 gün içinde ameliyat oldum çok şükür. Çocuk sahibi olamadığım için tüp bebekte yapacağım için herhangi bir sorun olmadı

Bende transferden önce çıktı bu sıvı, bazen enfeksiyon kaynaklı olabiliyor deyip kuvvetli bir antibiyotik verdi ve geçti. Geçmeseydi tüpler alınacaktı.

Cok sevindim bu habere, ameliyat cok pahalı özelde. Doktorun ismini hatırlıyormusunjz memnun kaldınız sanırım, bende ona tandevu alayım:)

Kızlar tüplerinizin kapalı olduğunu nasıl anladınız? Herhangi bir belirti oluyor mu? Yani daha önce enfeksiyon vs geçirme durumunuz oldu mu?

Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim ya
Kızlar tüplerinizin kapalı olduğunu nasıl anladınız? Herhangi bir belirti oluyor mu? Yani daha önce enfeksiyon vs geçirme durumunuz oldu mu?
Benim rahim filmimde cıktı kapalı değil uçları büzüşük ve şiş 3 sene once akıntı ve bakterşyel enfeksşyon geçirmiştim 1 sene kurtulamamıstım ilaçlarla candidaya dönmüstü alakası varmı bilmiyorum

Merhabalar şuan bende devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum bu ay histereskopi ameliyat oldum benim de 8 aylık evliyim 3 aylık bebek düşürdüm ve sonra tahlil tetkik tedavi derken şans eseri gebe kalmışım bir tüp tıkalı çıktı sonra baya özel hastane araştırdım gezdim ama maliyetler çok yüksek Zeynep kamil sadece kadın doğum hastanesi ve çok ilgililer histereskopi ameliyat için her yerde 80.9p bin fiyat alırken orda ücretsiz yapıldı ve şimdi tüp bebek de orda olucam inşallah şuan raporum cikicak evrak hazırlama süreci deyim önümüz ay kısmetse yumurta toplama yapılacak soru olursa özelden yaz cevaplarim

Ben 15 16 yaşlarında çikolata kisti patlamasıyla 2 gün hastanede kaldım. Kist kendi kendine patlamışti ve imha etmişti kendini onun enfeksiyonu olabilir. Bir arada göbek deliğimden iltihap akıyordu o zamanlar bekardim tabi kimin aklına gelirdi bu durum. Karın içi enfeksiyonda sebep oluyormuş ben bunlara bağlıyorum. Tabi bazen akıntım aşırı oluyoe yesil renk ama kokusuz bel ağrısı kaşık ağrısı da yapıyor o sırada

İnşallah olumlu sonuç alırsınız

Tüplerin tıkanıklığına doktorum karın bölgesi ameliyatları, vajinal enfeksiyonlar falan sebep oluyor diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…