• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüpler açıksa hamilelik neden olmuyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

perikizi__

🤰👶😻
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
180
85
98
Merhaba kızlar. Çikolata kistim var her 2 tarafda bu ay klomen kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum. Tüpler açık olduğu halde hamile kalmama sebebi ne ola bilir? Çikolata kisti yüzündenmi? Hiç yapışıklık yok ama.

Hormonlarınıza baktirdinizmi fsh prolaktin vs. Gibi bide eşinizde muayene oldumu ne kadarlık evlisiniz meselâ benim fsh yüksekti hamile kalamiyodum düşünce hamile kaldım

Hormonlarınıza baktirdinizmi fsh prolaktin vs. Gibi bide eşinizde muayene oldumu ne kadarlık evlisiniz meselâ benim fsh yüksekti hamile kalamiyodum düşünce hamile kaldım
Ben de femara kullaniyorum fsh dusurmek icin. Insallah bana da nasip olur saglikla.

Famera yumurta büyültmek için kullanılıyo diye biliyodum fsh etkisi varmıymış bende cylo progynova diye bi ilaç kullanmistim

Inşallah Rabbim gönlünüze göre verir ama benim düşükle sonuçlandı Rabbim yasatmasin bidaha kimseye

çikolata kistinin tutunduğu yerler engel olabiliyor , bir de çikolata kistinin salgıladığı o zehirli sıvı da embriyo oluşumunu engelliyor. Yapışıklıklar ancak amelyat ile belli oluyor , ultrason ile gözükmez.

Merhaba kızlar. Çikolata kistim var her 2 tarafda bu ay klomen kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum. Tüpler açık olduğu halde hamile kalmama sebebi ne ola bilir? Çikolata kisti yüzündenmi? Hiç yapışıklık yok ama.
Catlatma ignesi sonucu negatif mi aldiniz

Aynı durumdayım hormonlar sperm tahlilleri tüpler açık tek sıkıntı sağda 5 cm çikolata kisti 😑

Benimde kistim var geri kalan herşeyimiz normal ama gebelik yok, olmuyor aşılama bile denedik, evliliğimizi etkilemeye başladı bu konu çok üzülüyorum..

arkadaşlar ameliyat olup bu kistleri aldırsak mı acaba
Ameliyat dedi doktorum bana ama riskleri çok amhyi düşürüyor tekrarlama olasılığı var ama böyle de olmuyo bebek iki ucu... Değnek resmen..

Soğan suyu kurunu arastirdinizmi

Ameliyat dedi doktorum bana ama riskleri çok amhyi düşürüyor tekrarlama olasılığı var ama böyle de olmuyo bebek iki ucu... Değnek resmen..
Ne kadar dusurur acaba yani 0.01 le hamile kalan var.ve yasimiz cok genc daha.kararsizim cok

Ne kadar dusurur acaba yani 0.01 le hamile kalan var.ve yasimiz cok genc daha.kararsizim cok
Valla bidaha adet olup bittiğinde detayları konuşuruz dedi doktorum ama riskleri çok sanki.. Ben 31 yaşındayım malesef 😑

Back