Tüpbebek yaptirma şartlari

O

OcerenO

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi OcerenO
mrb kızlar ben 3 senelik evliyim bir senedir bebek istiyoruz eşimin sperm testi çok düşük çıktı dr tüpbebekden başka şansımız olmadığını söyledi ben şimdiye kadar hiçbir tedavi görmedim sperm testi yenilenip sonuca göre tüpbebek yapılacak tekrar sperm sayısı düşük çıkarsa bu durumda da rapor falan almamız gerekecekmi?zaten sigorta prim günümüz dolmadığı için bütün masrafları kendimiz karşılıycaz yinede bu rapora ihtiyaç olacak mı?bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

• Konu Sahibi OcerenO
Canım merhaba. Beni hatırladın mı? Bizim erkek infertilitesi ile iligli listemize kayıt olmuştun.Seni online görünce hemen geldim açtığın başlığa. Ziyaretçi ve özel mesajın kapalı olduğundan sana ulaşamadık. Eşin spermiogram verecekti 1-2 Temmuz gibi. Öyle iletmiştin bize.. Oldu mu canım? Sonuç iyidir inşallah diyeceğim. Ama yukarıda okuduğuma göre de yaptırmamış gibi görünüyor canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. Sorduğun konuda bir bilgim yok canım. Olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım. Ancak bilgisi olan arkadaşlar kesinlikle yardımcı olacaklardır. a.s.

• Konu Sahibi OcerenO
sigorta prim gününüz dolmadıysa ilacıda tedaviyide ödemez canım,yaşın kaç bu arada,böyle durumlarda çok vakit kaybetmemek lazım ama,duruma göre beklenilebilirde iyi bir dr bulup ona güvenmelisiniz, hakkında hayırlı olsun canım,işin rast gider inşallah...

• Konu Sahibi OcerenO
hatırladım tabi ki canım ilgilendiğin için teşekkürler dr olmadığı için test yapılamadı bu hafta inş bekliyoruz ıspartada üniv hastanesinde yapılacak sanırım tüpbebek denemeside orda olacak iii olacak inş öyle geliyo bana

• Konu Sahibi OcerenO
26 yaşındayım canım testi yenileyip ona göre tedaviye başlıcaz ama bizim için bir hayli masraflı olacak galiba napalım allah hayırlı evlat verir inş

• Konu Sahibi OcerenO

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım. Benden başka merak edenlerde oldu bizim topicte. Gelişmelerden bizleri haberdar et canım. Bekliyoruz seni topiğimize. Uzak kalmayalım bu kadar. Görüşemedik. Bizler çok merak ediyoruz arkadaşlarımızı. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. :1hug:

• Konu Sahibi OcerenO
çok sağol canım ilgilendiğin için çoook mutlu oldum bundan sonra sık görüşmek dileğiyle

• Konu Sahibi OcerenO
26 yaşındayım canım testi yenileyip ona göre tedaviye başlıcaz ama bizim için bir hayli masraflı olacak galiba napalım allah hayırlı evlat verir inş

hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın inşallah canım Allah kolaylıklar versin sana ,zor bir süreç ama en kısa sürede başarman dileğiyle..a.s.

• Konu Sahibi OcerenO
herşeyi cepten karşılayacaksanız bir rapor şartı yok,ama ilacı bari alayım diyorsanız rapor şart.onu da gün tamamalayamadığınız için alamazsınız.ya gün doldurmayı bekleyeceksiniz ya da hemen başlayıp cepten ödeyeceksiniz herşeyi.umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Konu Sahibi OcerenO

teşekkürler canım beklemeye kalkarsak işimiz zor 2sene kadar beklemek gerekecek çünkü sanırım kendimiz ödeyeceğiz tekrar sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…