• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebek transferinde Sonda takılanlar

Kızlar anestezili transferim olacak yarın sonda ile idrar sıkışık olarak düzenlenicekmiş, başka bilen ve benzeri durumu yaşayan var mı

Off nasıl yani kötü derken :(((
Canım sen anestezili olucakmışsın zaten hiç bir şey hissetmezsin benim arkadaşım yeteri kadar sıkışık değilmiş o yüzden sonda ile sıkıştırmışlar biraz ondada canı çok acımış sen. Neden anestezili istedin transferi

Canım bana daha önce ameliyatımda sonda takıldı Eylül ayında. Zaten anestezi aldıktan sonra takıyorlar. Hissetmiyorsun. Çıkarırken de hiç ama hiç acımıyor. Çünkü kısa süreli takılacağı için çıkması çok çok kolay oluyor. Çişini yapıyor gibi bir his düşün acı yok. Atıyorum 2-3 gün takılsa o zaman belki acı olur sonda kanalda yer ettiği için ama bunda korkmana gerek yok. Sonrasında hemen çişini yap, çişini yaparken çok çok hafif yanma olabilir, geri çekme. Tabi olmayadabilir. Başka bir şeyi de yok. İnan ki hiç acımıyor öyle diyenlere inanma 😇

Canım bana daha önce ameliyatımda sonda takıldı Eylül ayında. Zaten anestezi aldıktan sonra takıyorlar. Hissetmiyorsun. Çıkarırken de hiç ama hiç acımıyor. Çünkü kısa süreli takılacağı için çıkması çok çok kolay oluyor. Çişini yapıyor gibi bir his düşün acı yok. Atıyorum 2-3 gün takılsa o zaman belki acı olur sonda kanalda yer ettiği için ama bunda korkmana gerek yok. Sonrasında hemen çişini yap, çişini yaparken çok çok hafif yanma olabilir, geri çekme. Tabi olmayadabilir. Başka bir şeyi de yok. İnan ki hiç acımıyor öyle diyenlere inanma 😇
tmm canım işte anestezi olmak zorunda kalıyorum

Transfer sonda ilemi oluyor anestezıli , başka başlıkda bir hanımefendı serunla dolduruluyor demişdi ama
Sizde Bülent hocada ıdınız deyil mi? Transferde sondamı dedıler ?
Arkadaşım Bülent hocada transfer oldu anestezili ama ona sonda takılmadı. Uygulama esnasında mesanesini bir sıvıyla doldurup sonra o uyanmadan boşaltmışlar.

Back