• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek tedavisinde 7+2 haftalık kese göründü bebek yok

filizim48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
8
0
36
Muğla
Arkadaşlar herkese merhaba....
Biz ayın 22.nde ultrason kontrole gittik... Aksilikler nedense hiç peşimizi bırakmıyor. Birinci kalite 4 adet ebriyo transfer edilmişti fakat sadece 1 adet kese gözüktü. Kesenin boyutu yaklaşık 22mm olmuş fakat içinde bebek gözükmedi. Yani 7+2 haftalık gebelik olmasına rağmen kese boştu. Buradaki doktor boş gebelik teşhisiyle kürtaj olunması gerektiğini söyledi. Ben de transferi yapan doktoru aradım kendisine durumu söyledim ve bana 1 hafta daha bekle benim hesabıma göre daha 6 haftalık o yüzden bebek gözükmez dedi. Günlerdir araştırıyorum, bu durumda genel olarak kürtaj ile sonlandırılıyor, çok küçük belki bir şansımız var. Ama benim anlamadığım 1. kalite 3 günlük embriyo trasfer ediliyor ve sonucun böyle olması. Çünkü genelde düşük kalite embriyo olursa bu durumla karşılaşılıyor olması. Anlayacağınız sanırım kader yine bize gülmedi.Aranızda bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?

öncelikle kontrol alttan mı yapıldı üstten mi?
benim de 20 mm iken üstten görülmedi
bikaç gün sonra başka doktora gittim bebeği de gördük kalp atımını da
sakın hemen aldırma bekle
bikaç gün sonra tekrar gidersin alttan baktırırsın
hatta bence başka doktora git

bir de kese boyutuna bakarak gebelik haftası hesabı yanlış oluyor
bence 10 gün kadar beklemelisin
7+2 olduğunu kese boyutuna göre doktor mu söyledi?

öncelikle kontrol alttan mı yapıldı üstten mi?
benim de 20 mm iken üstten görülmedi
bikaç gün sonra başka doktora gittim bebeği de gördük kalp atımını da
sakın hemen aldırma bekle
bikaç gün sonra tekrar gidersin alttan baktırırsın
hatta bence başka doktora git

Önce alttan muayene, daha sonra da renkli ultrasonla karından bakıldı. Her ikisinde de bebek gözükmedi. Muayeneye gittiğimiz doktor alınması gerektiğini söyledi, tüp bebek işlemini yapan doktoru aradık o da 1 hafta daha bekleyin dedi. Gebelik haftasını adet tarihine göre hesapladı doktor. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

bir de kese boyutuna bakarak gebelik haftası hesabı yanlış oluyor
bence 10 gün kadar beklemelisin
7+2 olduğunu kese boyutuna göre doktor mu söyledi?

malesef arkadaşım umutlarımız gene söndü yarın kürtaj olacağım kesem 33mm olmuş ve içinde bebek yok çok üzgünüm allah kimsenin başına vermesin.

Back
X