Merhabalar. Adenomiyozisim var, gebe kalamıyorum. Tüp bebek yaptırmaya karar verdim. 2 yıl oldu ama daha çok süreci uzatıp yıpranmak istemiyorum. Adenomiyozis ile normal gebe kalmak çok çok zormuş.Eşimde de hareket sorunu vardı.takviyeler ile normale döndü değerleri. 1 kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek yapsak.Tavsiye edecegınız doktor var mı, önerilerinize ihtiyacım var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
#tüpbebek #adenomiyozis
- Konu Sahibi Lemansq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba rahatsızlığınız ile ilgili bir bilgim yok fakat eğer tüp Bebek raporu almayacaksaniz aşılama için vakit kaybetmeyin derim en garantisine gitmeniz düşüncesindeyim başarı oranı aşılamaya göre daha yüksek maliyeti de yüksek ama aşılamaya da ayrıca maliyet ve en önemlisi zaman ayirmaktansa...Merhabalar. Adenomiyozisim var, gebe kalamıyorum. Tüp bebek yaptırmaya karar verdim. 2 yıl oldu ama daha çok süreci uzatıp yıpranmak istemiyorum. Adenomiyozis ile normal gebe kalmak çok çok zormuş.Eşimde de hareket sorunu vardı.takviyeler ile normale döndü değerleri. 1 kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek yapsak.Tavsiye edecegınız doktor var mı, önerilerinize ihtiyacım var.
Aslında bunu bir tüp Bebek uzmanı ile gorusseniz çok çok daha doğru olur açıklaması daha çok tatmin eder sizi.
Bu arada eşinizin hareket problemini hangi takviyeler ile cozdunuz ?
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.673
- 798
Geçmiş olsun. Ben de geçen yıl adenomiyozisim olduğunu öğrendim. Öncesinde iki düştüğüm var kalp durmasından. Pıhtılaşma bozukluğundan olduğu söylendi.Merhabalar. Adenomiyozisim var, gebe kalamıyorum. Tüp bebek yaptırmaya karar verdim. 2 yıl oldu ama daha çok süreci uzatıp yıpranmak istemiyorum. Adenomiyozis ile normal gebe kalmak çok çok zormuş.Eşimde de hareket sorunu vardı.takviyeler ile normale döndü değerleri. 1 kere aşılama yapıp sonra mı tüp bebek yapsak.Tavsiye edecegınız doktor var mı, önerilerinize ihtiyacım var.
Adenomiyozis önceden de mi vardı sonra mı oluştu bilmiyorum. Biz iki defa aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama süreç değişebilir de tabi, bilmiyorum. Sanırım tekrar bir rahim filmi cektirmem gerekecek, o da önümüzdeki günlerde belli olacak.
Tüp bebek bölümünde doktorların tavsiyesine göre de ilerleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum çünkü bir sürü farklı sorunum var adenomiyozis dışında.
MerhabalarMerhaba rahatsızlığınız ile ilgili bir bilgim yok fakat eğer tüp Bebek raporu almayacaksaniz aşılama için vakit kaybetmeyin derim en garantisine gitmeniz düşüncesindeyim başarı oranı aşılamaya göre daha yüksek maliyeti de yüksek ama aşılamaya da ayrıca maliyet ve en önemlisi zaman ayirmaktansa...
Aslında bunu bir tüp Bebek uzmanı ile gorusseniz çok çok daha doğru olur açıklaması daha çok tatmin eder sizi.
merhaba , evet danışacağım. Şuan gittiğim özel bir klinik var. Tüp bebek de yapıyor. Biliyorsunuz güven veren doktor bulmak zor. Çünkü bu artık bir sektör ve para dolabı maalesef.Merhaba rahatsızlığınız ile ilgili bir bilgim yok fakat eğer tüp Bebek raporu almayacaksaniz aşılama için vakit kaybetmeyin derim en garantisine gitmeniz düşüncesindeyim başarı oranı aşılamaya göre daha yüksek maliyeti de yüksek ama aşılamaya da ayrıca maliyet ve en önemlisi zaman ayirmaktansa...
Proxeed diye bir takviye var 3 kutu kullandık. Ekstra her gün yatmadan bi kaşık keçiboynuzu özü . 3 ay boyunca da her ay farklı bir bitki çayı. Çaylar şu şekilde; keçiboynuzu kaynatıp suyunu içti, diğer ay aslanpencesi vs. Adıma tıklayın isterseniz paylaştım süreci diğer konu başlıklarımda. Mutlaka okuyun yapın onları artacaktır. %10dan % 31’e yükseldi bu ay sonunda daha sa artmıştır muhtemelen . Ve haftada 1 mutlaka haşlanmış nohut yemeği
Adenomiyozis malesef düşük yapıyor rahım olduğundan daha fazla kasıldığı için vs etkiliyor araştırdığım kadarıyla. Kafamdaki soru şu doktorumla ilgili bu rahatsızlığa sahip olup tüp bebek yapacak herkesi geçici menapoza sokuyor doktorlar sonra gebelik için tedavi başlıyor. Diğer türlü sıkıntılı gebelik oluyor yada düşük oluyormuş. Doktorum direk aşılama yapalım olmazsa tüp bebek dedi. Bende o yüzden tüp bebekmiş daha bilinçli doktor arayışındayımGeçmiş olsun. Ben de geçen yıl adenomiyozisim olduğunu öğrendim. Öncesinde iki düştüğüm var kalp durmasından. Pıhtılaşma bozukluğundan olduğu söylendi.
Adenomiyozis önceden de mi vardı sonra mı oluştu bilmiyorum. Biz iki defa aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama süreç değişebilir de tabi, bilmiyorum. Sanırım tekrar bir rahim filmi cektirmem gerekecek, o da önümüzdeki günlerde belli olacak.
Tüp bebek bölümünde doktorların tavsiyesine göre de ilerleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum çünkü bir sürü farklı sorunum var adenomiyozis dışında.