Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bende gelecek ay başlıycam ama tüpbebekmi yoksa aşılamamı tam karar vermedim bu ay eşim yok çalışmada yok yani fırsattan istifade ikimizde antibiyotik kulllanalım diyorum daha önce monodoks kullanmıştım.
eşinede verdimi bu ilacı dr
klemidya diye bir enfeksiyon varmış bu belirti vermiyormuş ama varsa gebeliğe engel ve kısırlık sebebiymiş içmekte fayda var onun için
günde ikitane içiyorsunuz diğmi tamam merak ettim belki erkeklere başka antibiyotik veiryorlardır diye aynısı demekki biz buay tedbir olarak kullanalım bari ben rahim filminden oncede kullanmıştım monodoksu
evet cnm eşimde kullanacak ama ben bitirdikten sonra o başlyacak toplam 54 hap var içinde günde iki kezz evet
sen hiç aşılama yaptırdınmı
evte cnm birkere aşılama yaptırdım olmadı sonra ikinici aşılamaya başladık ama aşırı yumurta gelişiminden iptal oldu doktorun başarısızlığı olarak gördüm ayrıldım yeni bir doktora başladım çokda memnun kaldımmm
ve eşimin sonucuna göre aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedimmm
benimde araştırmama göre mikronun bizim için iyi olacağı düşündümmm
evte cnm birkere aşılama yaptırdım olmadı sonra ikinici aşılamaya başladık ama aşırı yumurta gelişiminden iptal oldu doktorun başarısızlığı olarak gördüm ayrıldım yeni bir doktora başladım çokda memnun kaldımmm
ve eşimin sonucuna göre aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedimmm
benimde araştırmama göre mikronun bizim için iyi olacağı düşündümmm
peki aşılama sonrası spermlerin durumunu bildiren birşey veriyorlarmı oyle birşeyler okudum ama şimdi bizim dr sperm testi yaptırmıyor ama ben çok merak ediyorum aşılama sonrası spermlerin durumunu bildiren birşey geçicekmi elimize acaba
evet ilaçlarda 1500 tutuyormuş ben onuda araştırdım 1000 tutanlarda var kişiye göre deyişiyormuş ozaman bana bir akıl ver şimdi onumuzdeki ay ben aşılama yaptırıcam zaten ozaman hiç spermlere baktırmayalım oda 200 ün üstünde bir test çünkü nasılsa aşılamada belli olur diğmi ne diyorsun mantıklımı
cnmmmmm eşine hemen test yaptır yaa aşılamaya o kadar para dökmeden bence durumu öğrennnnn
nerede oturuyon bilmiyorum ama sana tavsiyem eşine yıkamalı test yaptır eğer yıkamalı sonucunuz 5 milyondan azsa hiçççç aşılamaya girmeee derimmm
ama 5 milyondan fazla ise aşılama dene derim
çünki biizim 5 milyondan az o yüzden aşılamara dökeceğin paraları biriktir direk tüp bebek yada mikro yaptır derimm
b.evler medıcalparkda yıkamalı test 100 ytl cnm
drum acıbademde o yüzden orda yaptırmam gerekir birde dra kalsa hiç sperm testi istemedi daha önce hamile kaldım diye zaten her halukarda insan bir aşılama şansını denemek ister diye düşünüyorum oyüzden dedim yani aynı işlemse düşünsene ben fiyat aldım yanlış soylemiyım ama 245 dediler hatırlıyorum test için düşünsene aşılama 840 hem aşılama olucak hem sperm testi olmuş olucak oyle değilmi yani yani daha cazip gibi geldi bana aşılamada zaten test kötü çıkarsa ikinciye tüp onerirler
yani benim demek istedğim aşılamadaki sperm sonuçlarını baz alıyorlarmı birdahaki tedavide sperm testi yerine geçiyormu
valla cnm çok demişler yaaa sprem testi içinnnn
biz 100 ytl verdikkk
ama aşılama yaptırcaksan evet dediğin gibi o gün olan teste eşinin durumuna göre karar verebilir dokorun tedaviyee
sağol,zatem dr 3 ay önce aşılama yapıcaktı gonaphene kullanıyordum o dönem 4 yumurtam vardı yine doğal yolla denemek istemiştim yumurta çok olur diye ama olmadı