Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüpten geçmeden embriyonun döllenmesi pek mümkün değil canım. O yüzden hamile kaldiysan en azından bir tüpün muhakkak açıktırMrb arkdaslar benim bir hamileliğim olmuştu kese oluşmuştu ama ilerlememisti tüpte tıkanıklık vs olabilir mi yada hiç rahme ulaşamaması mi tüp tikanikligi oluyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim bilginiz içinTüp tıkanıklığıyla hamile kalanların dış gebelik oluyor yani döllenme oluşuyor ama rahme inemiyor embriyo ve tüpte sıkışıp kalıyor, kürtaj gerektiriyor. Sizin dış gebelik değilse tıkanıklık diyemeyiz ki kese göründü diyorsunuz. tabii iki tüpten hamile kaldığınız tüp tıkanık değil diğerini bilemeyiz.
Sağolun teşekkür ederimTüpten geçmeden embriyonun döllenmesi pek mümkün değil canım. O yüzden hamile kaldiysan en azından bir tüpün muhakkak açıktır
Onu düşündüm ama özelde baya tuzlu geldi devlette cekiyorlarmi onu bilmiyorumRahim filmi çektirebilirsiniz, aksi takdirde öğrenmeniz mümkün değil.
Evet şehir hastanesi çekiyor ama uzun süre gebelik oluşmazsa yada geçmiş dış gebelik öykünüz varsa. Açana tüpüm tıkalı mı şüphelendim denince tabiki çekmiyorlar canımOnu düşündüm ama özelde baya tuzlu geldi devlette cekiyorlarmi onu bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim bide birşey daha sorucam bilginiz varmı bilmiyorum ama ben kürtaj olalı 1 hafta oldu ama gosglerime dokununca halla acı hissediyorum bu normlmidir ne zaman normale dönerEvet şehir hastanesi çekiyor ama uzun süre gebelik oluşmazsa yada geçmiş dış gebelik öykünüz varsa. Açana tüpüm tıkalı mı şüphelendim denince tabiki çekmiyorlar canım
İstanbul oturuyorsanız eğer halende 4 milyara çektirdim yasemin hanımdan da çok memnun kaldım Allah ondan razı olsunOnu düşündüm ama özelde baya tuzlu geldi devlette cekiyorlarmi onu bilmiyorum
Malesef istanbulda oturmuyorumİstanbul oturuyorsanız eğer halende 4 milyara çektirdim yasemin hanımdan da çok memnun kaldım Allah ondan razı olsun
Ne kadar istiyorlar oturduğunuz yerdeMalesef istanbulda oturmuyorum
15 bin TL ye özel hastanede arkdasim yaptırdı 2 gün önceNe kadar istiyorlar oturduğunuz yerde
Çok fazla gerçekten15 bin TL ye özel hastanede arkdasim yaptırdı 2 gün önce
Canım çok normal kürtaj olmuşsun vücudunun kendini toparlaması zaman alacak. Şuan lohusa sayılırsın doktorum bana öyle demişti doğurmana gerek yok vücudun anne olmaya başlamıştı tabi ki de lohusa sayılırsın sen bol bol dinlen kendini yorma ayaklarını da üşütme inşallah en kısa sürede toparlanıp sağlıklı bebeğin gebeliğin olurAnladım teşekkür ederim bide birşey daha sorucam bilginiz varmı bilmiyorum ama ben kürtaj olalı 1 hafta oldu ama gosglerime dokununca halla acı hissediyorum bu normlmidir ne zaman normale döner
Çok teşekkür ederim bilginiz için sağolun ağrım açım kanamam vs yok. Çok şükür de göğüslerim inmeyince korktum biraz açıkçasıCanım çok normal kürtaj olmuşsun vücudunun kendini toparlaması zaman alacak. Şuan lohusa sayılırsın doktorum bana öyle demişti doğurmana gerek yok vücudun anne olmaya başlamıştı tabi ki de lohusa sayılırsın sen bol bol dinlen kendini yorma ayaklarını da üşütme inşallah en kısa sürede toparlanıp sağlıklı bebeğin gebeliğin olur
Beyin otomatikman prolaktin hormonunu devreye sokuyor canım gebelik olunca o yüzdendir korkmaÇok teşekkür ederim bilginiz için sağolun ağrım açım kanamam vs yok. Çok şükür de göğüslerim inmeyince korktum biraz açıkçası
Sagolun icimj rahatlattinizBeyin otomatikman prolaktin hormonunu devreye sokuyor canım gebelik olunca o yüzdendir korkma
Evet 4,5 bin olsa hiç düşünmem cidden 15 deyince şok oldumÇok fazla gerçekten
Bide hani tıkanık olup olmadifini da bilmiyorum boşu boşuna vermiş olmak da istemem o parayı en kotu birkez daha deneyeceğim çocuk işini bakdim bunda da sknti yaşıyorum ozaman yaptiricaz artık mecbur yapcak bisey yokEvet 4,5 bin olsa hiç düşünmem cidden 15 deyince şok oldum