Tüp tıkanıklığı Laparoskopi

glstn42

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
48
6
6
29
Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .

Laparoskopi kapalı ameliyat değil mi? Dikiş neden? Bende yaptırmayı düşünüyorum da ondn sordm

Merhaba, bende cuma günü sağ tüpün alınması için Laparoskopi olacağım. Süreç nasıl geçti bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba ne kadar sonra düştü dikişleriniz . Kanamanız oldu mu ? Benim ameliyat olalı 1 hafta oldu hala kanamam var. Reglimden biraz daha az . Lütfen bana yardımcı olur mısnuz

Merhaba, bende cuma günü sağ tüpün alınması için Laparoskopi olacağım. Süreç nasıl geçti bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba geçmiş olsun Tüpünüz alındı mı?İyileşme süreci nasıldı?.Bende sol tüpümden ameliyat olmayı düşünüyorum.

Merhaba geçmiş olsun Tüpünüz alındı mı?İyileşme süreci nasıldı?.Bende sol tüpümden ameliyat olmayı düşünüyorum.
Merhaba, tüp alınmadı kis varmış yanlış anlaşılmış o alındı. Kolay bir operasyon 1 hafta için de tamamen iyileşmiş oluyorsunuz. Size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…