Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .
Arkadaşlar merhaba 40 gün önce tüpüm tıkanık olduğu için Laparoskopi ameliyatı oldum. Dikişlerin kendiliğinden eriyecek aldırmana gerek yok demişti doktor . Ancak hala erimedi . Sizin ne zaman kaybolmuştu arkadaşlar. Gidip aldırmalı mıyım bilemedim .
Merhaba ne kadar sonra düştü dikişleriniz . Kanamanız oldu mu ? Benim ameliyat olalı 1 hafta oldu hala kanamam var. Reglimden biraz daha az . Lütfen bana yardımcı olur mısnuz
Merhaba, tüp alınmadı kis varmış yanlış anlaşılmış o alındı. Kolay bir operasyon 1 hafta için de tamamen iyileşmiş oluyorsunuz. Size de çok geçmiş olsun