tüp mide mucizesi..

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
arkadaşlar merhaba birilerine yardımcı olabilmek adına açtım bu konuyu.bazıları bana karşı çıkabilir diyetle zayıflamak varken ameliyat neden diye..ama ben şunu savunuyorum eğer 100 kilonun üzerindeyseniz ertelemeye gerek yok..ben 2,5 sene erteledim ve sonuç tüp mide oldu.bugün 25.günüm ameliyat olalı.12 kilo verdim şimdiden.gerçekten sıkıntılı bi ameliyat değil.vki 40 ın üstü ise devletimiz her türlü karşılıyor.ankara tıp,marmara üniv.hast ücretsiz yapıyor mesela.detaylı bilgi ve bir sürü foto için facebook da obezite ve metabolizma cerrahisi grubundayız..beklerim.hepinizi öptüm

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Bu ameliyatı ben de istiyorum fakat özelde yaptıramam. Devletten vki 40 üstü istiyor. Benim 40 ın altında. Ama hem Pcos hem de astım hastasıyım. Çok zor kilo veriyorum, veremiyorum yani..

ameliyat fiyatları inanılmaz artmış... vki 40 ve üzeri değilse işimiz zor... yada vki 35 olacak ve kiloya bağlı hastalıklarınız olacak.... şeker hastalığı, uyku apnesi vs.

Bu ameliyatı ben de istiyorum fakat özelde yaptıramam. Devletten vki 40 üstü istiyor. Benim 40 ın altında. Ama hem Pcos hem de astım hastasıyım. Çok zor kilo veriyorum, veremiyorum yani..

canım vki 35 ise, yandaş hastalıkların varsa olabilirsin... (kiloya bağlı hastalıklar)
yandaş hastalıkların tamamını bilmiyorum, tam listeyi bulup bir incele bakalım...

Hayatımda 17 yaşından bugüne kadar , diyetlerle ve sonrasında yaşadığım hüsranlarla baş etmeye çalıştım.Diyetisyenler ve yaşam koçları sürekli ideal kiloma ulaşmak için büyük çabalar gösterdim.Verdiğim kilolar ve sonrasında daha fazla geri dönüşler ile hiç bir zaman kilomla ilgili gerçek mutluluğu yakalayamadım.Ta ki 30 yaşında, 30 Kasım 2014 tarihinde laparoskopik tüp mide ameliyatı olana kadar.... Bu ameliyatı olmaya karar vermem deki en büyük etken amcamın bu ameliyatı olması ve bir yıl içinde hayatında yaşadığı değişimdir.Kendisi bir yıl içinde hem kilolarından hem de sağlığı için tehdit unsuru olan birçok hastalığından verdiği kilolar sayesinde kurtulmuş oldu.Amcam tam tamına 90 kilo vererek ikinci bir hayata adım atarken ,ben de Doktor Mahmut bey'in hastasına ameliyat öncesi ve sonrası takibinde gösterdiği titizliği yakından görme fırsatını bulmuş oldum.İstanbul'da yaşamama ve Dr. Mahmut bey'in Kayseri'de bu ameliyatı yapıyor olmasına rağmen hiç düşünmeden bu ameliyatı olmak için Kayseri'ye gittim.Kendisiyle görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında Mahmut Bey ve ekibi sağlığım ve motivasyonum için büyük bir özen gösterdi.1.62 boyunda 106 kilo ile ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyatın üzerinden 51 gün geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki de bu ameliyatı bu yaş da oldum.En güzel yaşlarımı artık pes ettiğim kilolarımla geçirmeyecek olmak bile arkama baktığımda bu ameliyatı iyi ki de olmuşum dememe sebep oluyor.Toplamda bu kısa süre zarfında 18 kilo verdim ve hayallerime kavuşmaya çok az kaldı.Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim.

Çok güzel bi hikaye. Tebrik ederim. Ameliyat sonrası toparlanma süreci nasıl oldu ? Bir de kilolar nasıl gidiyor bu kadar hızlı ? Yeme düzeniniz nasıl ameliyat sonrası ?

üzerinden baya bi zaman geçmiş şu an nasılsınız kaç kilosunuz geri kilo alımı falan oldumu toplamda kaç kilo verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…