• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide amelyatlı hamileler

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
83
38
Merhaba eski konularda var ama yazan olmamis yeni topik actim birbirimizi daha kolay bulalim diye.
01.06.2017 de amlyt oldum simdi 5 aylik hamileyim

Merhabalarr ben @tüpmidelidelii 9 mart 2016 da ameliyat oldum . 16 aylık tüp mideliyim . 6 +3 de hamileyim

Kizlar bende kilo vermezsem yaptirmayi dusunuyorum mide ameyliyatindan memnun kaldinizmi

9 aylik opluyken 66 kg hamile kaldim 20.haftam bitti hic kilo almadim ama su icmek beni cok zorluyo.gun icinde cok sık acikiyorum cok sık atıstiriyorum sonra su icemiyorum...su icince kusuyorum bu isi 20 haftadir duzene sokamadim :(

Helloooo Tupmidelimuhasebeci ben 33. Haftamdan hepinize selam getirdiiim ☺ 33dedigime bakmayin benim aceleci kizim geldiii gelicekk

G gzmokndrn canım selammm , o minik kuzu biraz daha sabretsinnn !!
Benim bgn biraz moralim bozuk , demirim çok düşük , hayat boyu düşüktü çok düşüktü ama sanki braz daha düşmüş .. üzüldüm , sizlerde de demir düşüklüğü var mı kızlar ...

Çök cok normal.. Moral bozmayin ilac takviyesiyle halledilir.. En büyük dert o olsun ☺ doktor ne ilac verdi demir için ? Benim kanka değerlerimiz herzaman düşüktü hamilelikte bile 9.2 cikti kanim doktorumda cok dusuk dedi ama elevit i gunde 2ye cikardim inşallah etkisini gorurum

Kizlar bende kilo vermezsem yaptirmayi dusunuyorum mide ameyliyatindan memnun kaldinizmi
Allah aşkına kaç kilosunuz, hemen ameliyat yoluna gitmeyin 200 kg üzerinde olup hareket kısıtınız yoksa biraz kendiniz mücadele etmeniz gerekiyor. Bu ameliyatlar bu kadar kolay mı? Ölüm riski olan müdahaleler, ayrıca uzun vadede sonuçları ile ilgili yeterli bilgi de yok. Kilo verememe sebeplerinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın. Tüp mide çare olarak görülmemeli, bence.

Ahh ahh hemen burdada ciktiniz karşımıza.. Teoride söylediklerimizin bir kısmına katilsamda aslinda pratikte dediğimiz seyler oyle olmuyor malesef.. Bizde zamaninda ameliyat olmaya bayilmadik ama şartlar onu getirdiği ameliyata başvurduk.. Ayrica konu burda tamamen hamilelikken yine nerden eleştiri aldik anlayamadim..

Helloooo Tupmidelimuhasebeci ben 33. Haftamdan hepinize selam getirdiiim ☺ 33dedigime bakmayin benim aceleci kizim geldiii gelicekk
Aaa niye oyle erken gelmeye calisiyo tosbag daha zamani var ya yatsin icerde
Gnr84 Gnr84 benimkide dusuk ama zaten hic kilo alamadim bulantimda devam ediyo diye 1 ay daha bekleyelim ilac icin dedi
Kuzu cigeri yiyebilirsin haftada 2 kez dedi ve pekmezi gebelikte onermiyoruz hic kalkisma dedi :)

Allah aşkına kaç kilosunuz, hemen ameliyat yoluna gitmeyin 200 kg üzerinde olup hareket kısıtınız yoksa biraz kendiniz mücadele etmeniz gerekiyor. Bu ameliyatlar bu kadar kolay mı? Ölüm riski olan müdahaleler, ayrıca uzun vadede sonuçları ile ilgili yeterli bilgi de yok. Kilo verememe sebeplerinize odaklanın, gerekirse psikolojik destek alın. Tüp mide çare olarak görülmemeli, bence.
Farkindaysaniz biz cevap yazmadik,siz neden alindiniz ustunuze anlayamadim???topigimiz tamamen tup mide sonrasi gebelikte ve emzirme doneminde yasadiklarimizi paylasmak icin acildi....

1 kiloya yakin almisim aslinda almamista olabilirim bebegin kilosu arttikca kabizlik sorunuda artiyor...yani dusunursen kiloluda degilim 5.ayim bitiyo kilo bile almamisim ama iste nasil bir psikolojiyse kendimi gemi gibi hissediyorum :( ay daha 3.5 ay var cok sismanladim diye geziniyorum kilom bile degismemisken ustelik :(

:anneadayı:
Merhabalar konuyu yeniden hortlatayim deidm varmı minnak midelianne adayları gelin şöyle yamacına 13 aylık tüp mideli 9+1 hamileyim

ben 4 yıllık tüp mideliyim ama hala yarım porsiyon yemek yiyebiliyorum. buna rağmen sigarayı bıraktığım ve çok abur cubur yediğim için mayıstan bu yana 10 kilo almış oldum :olamaz: bebek de tüp bebek tedavisiyle oldu, son 4-5 kilo tedavi aşamasında aldım. şu an çok yeni hamileyim daha 2 hafta bitti transfer olalı...

Back