- 13 Ocak 2017
- 21
- 7
- 6
- 36
- Konu Sahibi Huzurlilyum
Tüp mide ameliyatı olucam 4 yasında bi oğlum var ameliyat sonrası zorlanır mıyım bakım vermekte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte olmuyo polikistik over hastasıyım olsa bende başvurmamneden doğal yöntemlerle zayıflamıyorsunuz
ben hayati riski olan doğal seçeneğide olan hiçbir opersyonu doğru bulmuyorum
biraz irade
Yüzebiliyodu yaniBizim yazlıktan bir komşu oldu.Bir hafta sonra havuzbaşındaydı
90 siz oldunuz mu ?Ameliyat sonrası en azından 1 hafta yanınızda birisi olmalı bence. İnşallah iyi geçer ameliyatınız. Kilonuz kaç acaba?
Siz oldunuz mu olduysanız kime ?Ameliyattan sonra 5 gün hastanede geçiyor zaten...sonraki günlerde yürüyüş veriliyor ama öyle havuzsa yüzmek zor...adım adım dinlenerek...zaten çok fazla yemek yenmediği için ilk ay fazlasıyla halsizlik ve baş dönmesi oluyor...
Her yolu denedim olmuyor maalesefAmeliyatlik bi kilo değil bence ve ucu çok kötü yerlere giden bir yola basvurmussunuz bende pko hastasıyım düzenli bir diyetle gayet normal kilo verebilirsiniz iyiliğiniz için söylüyorum kızmayın bana insülin direnci için tedavi görmeniz gerek ilk önce
2 gece hastanede kalacakmışım sonrası Allah kerim kişiden kişiye değişiyoÇocuk için doktora sorun önce kaç günde toparlayabilirim diye ona göre önlem alın
Hayır ben olmadım olmamda, korkarım. Pko nasıl oluyor bilmiyorum ama bende sorun olmadığı için 3 ayda 93 ten 75 e indim diyetisyen eşliğinde. Tanidiklarimdan biri oldu bu ameliyati, 120 kilo civariydi şimdi çok zayıf ama kolay olmadı çay kasigiyla beslenmeler falan.. Keşke sizde normal yolla verebilseydiniz90 siz oldunuz mu ?
1.66Aynı kilodayız cnm boyunu merk ettim mahsuru yoksa boyun kaç?
Bnden bi 10 cm falan uzunsun.Ameliyat sadece morbid obezlere yapılıyor diye biliyorum ki ben bile hala morbid obez deilim sen hiç deilsindir.Bnde çok araştırdum ama hiç cesaret edemedim çünkü korktum.Ya ameliyatdan sonra nasıl olsa zayıfladım diyip yersen düzenli spor yapmazsan tekrar alabiliyorsun.Mide genişleyebilen bir organ sonuçta.Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim ama bnce sen tekrar düşün 2 ay kadar oluyo tv de bi kadın çıkmıştı.Annesinin kilosu ameliyat olacak kadar yokmuş fakat doktor ameliyat olsun die çeşitli hastalıkları var gibi göstermiş ameliyatını yapmış.Sonuç kadıncağız hayatıyla ödedi.Lütfen bak ufakda bebeğin var iyice araştırmadan bir sinir le bir gazla olma sakın ameliyat.Kendi hakkında kararı kendin verirsin tabi.Bizden sadece bir öneri olabilir..