How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp mide ameliyatı

starsinmyhead

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
1
0
1
28
Merhaba kızlar ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama doktoruma karar veremiyorum. Bir de öyle bir şey var ki fiyatlar çok karışık. En sonunda Başkent Üniversitesi Hastanesinde Prof doktor Feza Yarbuğ Karakayalı ile görüştüm ama hakkında bilgi alamadım. Siz bir şey biliyor musunuz? Ya da daha iyi bir doktor olduğunu düşündüğünüz biri var mı?

merhaba ben marmara üniversitesi hastanesindeki süreçten okadar sıkılmıştım ki artık bıktım özelde olacağım demiştim. O süreçte feza hanımla görüştüm hatta operasyondan çıkıp geldi görüşmeye tatlı bir kadındı endokrinden bir hafta sonraya randevu aldım fakat o hafta marmara üniversitesi beni ameliyata çağırınca feza hanıma olamadım.

Tam bir yıl araştırma yaptım,heryerden fiyat aldım. en sonunda özel bir hastahanede ameliyat oldum. doktorumda çok iyiydi, çok ilgilendiler. şimdi bir ay oldu. şimdiden sekiz kilo verdim. ameliyat sıkıntısız geçti. fakat ameliyatta,karın boşluğunda rahat çalışabilmek için karına bir gaz basıyorlarmış, iki gün sonra doğum sancısı çeker gibi sancılandım.şimdi onlarda geçti. kilo verdikçe çok doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum. çok mutluyum. doktorum ve ekibi hala beni arayıp kontrol ediyor, bu süreçte hiç yalnız bırakmadılar. hele birde Arzu hanım var şekermi şeker. buradan onu çok çok öpüyorum, benimle birlikte ameliyat oldu sanki, her aşamada yanımdaydı. zayıflama sürecim bir yıl sürecekmiş. umarım sizde hazır olduğunuzda en doğru kararı verirsiniz.

Merhaba kızlar ben de bu ameliyatı olmak istiyorum ama doktoruma karar veremiyorum. Bir de öyle bir şey var ki fiyatlar çok karışık. En sonunda Başkent Üniversitesi Hastanesinde Prof doktor Feza Yarbuğ Karakayalı ile görüştüm ama hakkında bilgi alamadım. Siz bir şey biliyor musunuz? Ya da daha iyi bir doktor olduğunu düşündüğünüz biri var mı?
Toygar Bey var. ben oldum bir ay oldu, süper. ekibide süper. isterseniz telefonunu veririm.

ben ist. fatih sultan mehmet hastanesinde dr. nuriye esen bulut a oldum.. 8 ay gibi bi bekleme sürem oldu sıra gelmesi için ama bir lira bile harcamadım. .ne ilaçlara ne amelyata nede başka birşeye. 11 haziran 2015 de amelyat oldum.dr nuriye hanım çok tatlı cana yakın ve ilgili bir doktordu, tavsiye ederim. ben toplamda 48 kilo verdim, 108.5 kilo ile amelyat oldum ve şuanda 60 kiloyum. ilk 2 ay haricinde sıkntı çekmedim ve şuanda herşey yiyebiliyorum az az, kilo alımı olmadı tekrardan ama kilo verme bikaç aydır durdu artık. amelyat dan 1 ay sonra spor salonuna başladım, yoğun spor yaptm ve hiç sarkma olmadı bende, sadece göbeğimde buruşukluk ve pörsüme var ki orası en şişman yerimdi. eskiden 105 sütyen bile olmazken şimdi 85 ancak geliyor :) çok memnunum iyiki yaptırmışım diyorum. fatih sultan mehmet hastanesi çok temiz, özel tek kişilik odada kaldım. özel hastaneden hiç fark yoktu.

dr. murat koca :KK73: 1 sene 3 ay oldu ideal kilomdayım iyi ki bu ameliyatı olmuşum

Op Dr Kaplan Baha Temizgöl'ü tavsiye ederim,geçen yıl bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu.Oldukça başarılı sonuç elde ettiler.

Back