Gerçekten 4. Gunu bunları mi yediniz ama bu size aşırı zarar verir ben 4 ay önce oldum 10 gün sadece sıvı beslendim ve yiyemedim önümde ızgaralar mangallar neler neler yediler ama benim kokusundan bile midem bulanıyor du şuan ki durumunuz nasıl doktorunuz ile konuştunuz mu bu çok tehlikeli bir durum mazallah dikisleriniz bile açılır7 gün önce tüp mide ameliyatı oldum 4. Günümde 2 mantı 5. Günümde yarım taş kadayıfı ve 7. Günümde de 2 parça et yedim hem pişmanım hemde istemsizce yapmaya devam ediyorum lütfen tüp mide ameliyatı olanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım neden kendimi durduramıyorum neden midemi acıtmıyor yediklerim
Yani genel olarak öyle olmuyor ha ileriki zamanlarda yemek istiyorsunuz ama isteseniz de 2 lokmadan fazlasını yiyemiyorsunux şahsen ben yiyemiyorumAyy bende perşembe günü ameliyat olacağım benimde öyle mi olacak acaba? Demekki ameliyatınız iyi geçmiş mideniz sağlam ama yinede yiyemiyormuş kafasına mı girmek lazım
Yani genel olarak öyle olmuyor ha ileriki zamanlarda yemek istiyorsunuz ama isteseniz de 2 lokmadan fazlasını yiyemiyorsunux şahsen ben yiyemiyorumAyy bende perşembe günü ameliyat olacağım benimde öyle mi olacak acaba? Demekki ameliyatınız iyi geçmiş mideniz sağlam ama yinede yiyemiyormuş kafasına mı girmek lazım
5 senelik tüp mideli olarak, eğer kendini durdurmazsan miden çok kısa sürede eski haline gelecek.7 gün önce tüp mide ameliyatı oldum 4. Günümde 2 mantı 5. Günümde yarım taş kadayıfı ve 7. Günümde de 2 parça et yedim hem pişmanım hemde istemsizce yapmaya devam ediyorum lütfen tüp mide ameliyatı olanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım neden kendimi durduramıyorum neden midemi acıtmıyor yediklerim
Çok şaşırdım çünkü imkansız böyle bir durum5 senelik tüp mideli olarak, eğer kendini durdurmazsan miden çok kısa sürede eski haline gelecek.
Ayrıca 7. Günde hala sıvı diyetinde olmanız ve sonrasında püreye geçmeniz lazım. Canınıza kastınız mı var ?
Evet, bir arkadaşım dolandırılmıştı, karnına minicik kesik atıp kapatmışlardı. Mide aynen duruyordu. Ben 1. Yılımda bile tavuk yesem resmen ötüyordu midem. Sindirimi çok zor. Heleki sıvı döneminde, adam öldürür.Çok şaşırdım çünkü imkansız böyle bir durum
Aynen çünkü ben de aynı şekilde katiya gectigim de balık sindirememistim ve ağrı oluyor du bende şuan bile 4 ay oldu ama ara ara sindiremedigim şeyler oluyor ki ilk haftada kati yeme imkansız vardirbu işte bı iş benceEvet, bir arkadaşım dolandırılmıştı, karnına minicik kesik atıp kapatmışlardı. Mide aynen duruyordu. Ben 1. Yılımda bile tavuk yesem resmen ötüyordu midem. Sindirimi çok zor. Heleki sıvı döneminde, adam öldürür.
Bu nasıl bir cesaret? Ya açılsa mideniz? Hiç düşünmüyor musunuz? Sıvıdan yumuşak gıdaya geçerken bile tırstım. 20 güne yakın geçiş yapamadım. Zihnen hazır mı degildiniz acaba.7 gün önce tüp mide ameliyatı oldum 4. Günümde 2 mantı 5. Günümde yarım taş kadayıfı ve 7. Günümde de 2 parça et yedim hem pişmanım hemde istemsizce yapmaya devam ediyorum lütfen tüp mide ameliyatı olanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım neden kendimi durduramıyorum neden midemi acıtmıyor yediklerim
Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum. 12 mart'ta tüp mide ameliyatı oldum. Fakat gel gör ki katı yemek yerken hiç zorlanmıyorum. Ben zorlanıp yiyemem diye düşünmüştüm. Eğer irademle zayıf olacaksam niye ameliyat oldum ki.. İştahımda öylece duruyor. Bu arada kesilip çıkarılan midemin resmini attı bana Dr. Siz ne yaptınız acaba?7 gün önce tüp mide ameliyatı oldum 4. Günümde 2 mantı 5. Günümde yarım taş kadayıfı ve 7. Günümde de 2 parça et yedim hem pişmanım hemde istemsizce yapmaya devam ediyorum lütfen tüp mide ameliyatı olanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım neden kendimi durduramıyorum neden midemi acıtmıyor yediklerim
Merhaba bende 12. Ci günümdeyim daha iki gündür meze püreye geçtim bunda bile zorlandim. Nasıl yediniz rahatsız olmadınız mi7 gün önce tüp mide ameliyatı oldum 4. Günümde 2 mantı 5. Günümde yarım taş kadayıfı ve 7. Günümde de 2 parça et yedim hem pişmanım hemde istemsizce yapmaya devam ediyorum lütfen tüp mide ameliyatı olanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım neden kendimi durduramıyorum neden midemi acıtmıyor yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?