Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok denedim diyet spor veremiyorum son çare olarak bu kaldı o yüzden sordumTüp mide ameliyatı için kilonuz az bence diyet spor ile verebilirsiniz çevremde olan olduğu için ben tavsiye etmem hergun istifra ediyot tabi kişiden kişşye değişir ama diyetisyen eşliğinde diyet ve spor yaparsanız çok güzel kilo verebilirsiniz
Teşekkür ederimHayırlısı olsun sizin adınıza inşallah dilediğiniz kiloya düşersiniz
İzmir'de misiniz. Fiyat konusunda bilgi edindiniz miBEnde tüp mide yaptırmak istiyorum.hala arştırma aşamasındayım
İstanbuldayım.ön görüşme yaptım henüz gün almadım.doktorum ramazan dan sonra yapalım dedi.35bin fiyat verdiler.İzmir'de misiniz. Fiyat konusunda bilgi edindiniz mi
Merhaba ben de bu kararı aldım 2hafta olucak araştıralı bana verilen fiyatlar çok yüksekti hangi hastane rica etsem yazar mısınızİstanbuldayım.ön görüşme yaptım henüz gün almadım.doktorum ramazan dan sonra yapalım dedi.35bin fiyat verdiler.
Silivri özel anadolu hastanesi..bu hastaneyi bu sitede 2 arkadaş orda olmuş onlardan öğrendim.hastaneye gittim (evime 2 saat uzaklıkta) güzel temiz bi hastane.doktorla diyetisyenle görüştüm.ikna oldum iyi olacağım inşaeAllahMerhaba ben de bu kararı aldım 2hafta olucak araştıralı bana verilen fiyatlar çok yüksekti hangi hastane rica etsem yazar mısınız
Merhaba ameliyatimi oldum İzmir atasaglik hastanesi 65 bin TL sigortasız. Doktorum dan ve hastaneden çok memnunum. Bu gün 4 uncu gunum gayet iyiyimMerhaba ben de bu kararı aldım 2hafta olucak araştıralı bana verilen fiyatlar çok yüksekti hangi hastane rica etsem yazar mısınız
Nasıl bir açlık hissi? 3 yıllık tüp mideliyim doğru düzgün açlık hissetmiyorum benMerhaba ben oniki gün önce tüp mide ameliyatı oldum sıkça açlık hissediyorum. Sizde de aynısı oluyor mu acaba?
Kızartmalar zorlamaz zaten yani daha geç tıkar. Tavukta da neresi olduğu önemli.oyle rahat rahat göğüs yiyebileceginizi sanmam. Yiyip kusma alışkanlığıniz var mıBen bayağı acıkıyorum eskisi gibi üstelik katı birşey yediğimde (patates, tavuk) hiç zorlanmıyorum. Moralim çok bozuldu. Okadar para ver ameliyat ol ve hiçbir işe yaramasın
Kanat rahat yenen bir kısım, göğüs yenmez mesela o sekilde. Patatesin de hem boyutu hem de ne kadar sürede yediğiniz de önemli. İki saatte oturduğunuz yerde sohbet muhabbet o bir patates bitebilir. Kumpir ve tavuk aynı zamanda mi yemistiniz ayrı ayrı öğünler mi?Öncelikle çok teşekkürler cevap yazdığınız için. Tavuk kanat kısmını rahat yedim birde kumpir yapmıştım bir patatesi rahatlıkla yedim. Ne mide bulantısı nede kusma. Yedikten sonra pişmanlık tabi. Bu arada iyi bayramlar
Neredeyse 15. Gündeş'in galiba değil mi? Bu asamada tavuk kanati hangi formda yediniz? Kumpire izin verildi mi? 15de ben henüz yumuşak gıdada bile zorlaniyordum ya. Aşırı doygunluk hissi olmuyor mu? Tıka basa yemiş hissi?Ayrı ayrı tükettim. Fakat tavuk üç adet kanat yedim 5 dk sürdü. Patates de bu şekilde 5 dk falan Tıkanmam gerekiyor diye biliyorum fakat rahat yedim. Acaba ameliyat ta mı sorun var
Patates için bir şey denmedi. Benim canım çok istemişti malesef Bir çatal yerim bırakırım diye başladım fakat dayanamadım yedim. Tavuk kanat ızgara olmuştu. Tıka basa hissi pek az oluyor. Bende anlamadım Bayramdan sonra Dr arayacağım. Acaba midem yerine başka bir şeyimi mi aldı? Böyle şeyler düşünmeye başladım.Neredeyse 15. Gündeş'in galiba değil mi? Bu asamada tavuk kanati hangi formda yediniz? Kumpire izin verildi mi? 15de ben henüz yumuşak gıdada bile zorlaniyordum ya. Aşırı doygunluk hissi olmuyor mu? Tıka basa yemiş hissi?