• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide ameliyati ??

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Selam kk güzel hatunları.. Tüp mide ameliyati olmaya karar verdim eşimde beni destekliyor sağolsun.. şimdi sırada iyi bi genel cerrah arayışı var..adana veya mersinde tüp mide ameliyati için ve en onemlisi ucuk rakamlar istemeyen bana önerebileceğiniz bi doktor varmı??

Basta endokrin bolumune basvurmalisiniz tetkikleriniz istenir ameliyat öncesi 3 ay diyetisyen kontrolünde diyet denemeniz en sonunda endokrin patoloji bulunmazsa heyete çıkarsınız ama cerrahi bulun başta o sizi yönlendirir başka hastanedeki cerrahiye not yazamıyoruz biz mesela

Basta endokrin bolumune basvurmalisiniz tetkikleriniz istenir ameliyat öncesi 3 ay diyetisyen kontrolünde diyet denemeniz en sonunda endokrin patoloji bulunmazsa heyete çıkarsınız ama cerrahi bulun başta o sizi yönlendirir başka hastanedeki cerrahiye not yazamıyoruz biz mesela
Vki kaç olması lazım

Bu is uygun olsun düşüncesi ile olmaz.
Soylediginiz illerde bilmiyorum ama istanbulda hatta turkiyede tek koray tekin der gecerim.
Doktorunuzla getiri goturulerini iyice konusun.kac ameliyat yapmis kac hastasinda komplikasyon olusmus ameliyat sonrasi 1 yil psikolog ve diyetisyen desteği var mi ucretsiz.ameliyatti video kayita aliyor mu vs vs.

Bu is uygun olsun düşüncesi ile olmaz.
Soylediginiz illerde bilmiyorum ama istanbulda hatta turkiyede tek koray tekin der gecerim.
Doktorunuzla getiri goturulerini iyice konusun.kac ameliyat yapmis kac hastasinda komplikasyon olusmus ameliyat sonrasi 1 yil psikolog ve diyetisyen desteği var mi ucretsiz.ameliyatti video kayita aliyor mu vs vs.
Haklisin

Benim vki 36.1..bi hastalığım yok galiba ama merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum..surekli pişik oluyor göğüslerim. Biktim bu durumlardan inan.goze aldım her şeyi

Bizim komsumuz universite hastanesine gitti. Diyet vs istemediler, heyet karar verdi ve ameliyat oldu. Ameliyatlarda hep universite hastanesini tercih ederim. Bir bolumde birden cok uzman oldugu icin herhangi bir durumda mudahale etlmeleri daha hizli oluyor.

Bizim komsumuz universite hastanesine gitti. Diyet vs istemediler, heyet karar verdi ve ameliyat oldu. Ameliyatlarda hep universite hastanesini tercih ederim. Bir bolumde birden cok uzman oldugu icin herhangi bir durumda mudahale etlmeleri daha hizli oluyor.
Önceden denediyse diyetisyene gittiyse ona rağmen veremediyse heyet karar vermiştir ama vki:36 da yapmazlar

• Vücut kitle indeksinin 40’ın üzerinde veya obeziteden kaynaklanan hastalıkları bulunan 35-40 arası hastalar.
  • En az 5 yıldan bu yana tedavi edilemeyen obezite.
  • Bir yıllık ilaç ve diyet sonucunda hastalığın seyrinde değişim olmaması.
  • Endokrinolojiyi ilgilendiren hastalıkların bulunmaması.
  • Aşırı alkol veya uyuşturucu madde bağımlısı olunmaması.
  • Anesteziye engel bir durumunun olmaması

• Vücut kitle indeksinin 40’ın üzerinde veya obeziteden kaynaklanan hastalıkları bulunan 35-40 arası hastalar.
Ben de tam bilmiyordum diyete rağmen verememek de endikasyonmus

Senin bu konuyla bu kadar ilgili olman nerden kaynaklaniyor

Back