- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
- Konu Sahibi Kizilbodur
Merhabalarr Ben 14 ay önce tüp mide ameliyatı oldum. 40 kilodan fazla verdim. Şimdi de yenice hamileyim. Etrafımda bir sürü şey söyleyen insan var. En basitinden 2 örnek vereyim. Annem tekrar kilo alırım diye korkuyor. Kayınvalidem gebelik için yeterince sağlıklı mısın? Bi şey de yiyemiyorsun çok halsiz düşeceksin, diyor. En son yapılan kan tahlilimde bi d vitaminim düşüktü, onun takviyesini aldım. Bir de demir eksikliği var ama bu bende çocukluğumdan beri olduğu için çok takılmadım. Diğer her şeyim normal.
Açıkçası çok kilo almaktan ben de korkuyorum. 3 yaşını doldurcak kızım var, hamilelikte değil doğumdan sonra çok kilo almıştım. Doğum sonrasını daha çok düşünüyorum o yüzden.
Neyse tüp mideli olup hamile kalanlar. Neler yaşadınız, nasıl beslendiniz, kaç kilo aldınız? Bu arkadaşınızı bi aydınlatın lütfen
Açıkçası çok kilo almaktan ben de korkuyorum. 3 yaşını doldurcak kızım var, hamilelikte değil doğumdan sonra çok kilo almıştım. Doğum sonrasını daha çok düşünüyorum o yüzden.
Neyse tüp mideli olup hamile kalanlar. Neler yaşadınız, nasıl beslendiniz, kaç kilo aldınız? Bu arkadaşınızı bi aydınlatın lütfen