Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Tüp mide ameliyatı olan var mı?

arkadaşlar ankarada devlet hastanalerinde tüp mide ve obezite cerrahisi yapan ücretsiz hastaneler olarak numune , dış kapı ve keçiören arastırma sayılabilir bu hastaneler tamamen ameliyatlar ücretsiz yapılıyor . Yine ankarada üniversite hastanelerin bir çoğunda 8-10 bin civarına bu ameliyatlar yapılmakta. Hacettepede mahir özmen volkan kaynaroglu ankara tıpda volkan genc , gatada taner yiğit sayılabilir .
ankarada özel tüp mide ve obezite cerrahisi yapan ise ibrahim sakcak , burak kavalakoğlu , osman yıldırım , adnan bulut ,kamil gürpınar , gül bora isimleri sayabiliriz fiyalatlar ise 10- 25 bin arasında degişmekte. Açıkçası aynı kisiye aynı hastanede ameliyat olanların biri 10 verirken biri 16 verebiliyor. Sıkı pazarlık yapmak lazım

Selamlar bende ameliyata karar verdim ama hangi yontem ve doktor konusunda net degilim henuz

merhaba.. bende 11 haziran da amelyat oldum. 108 kilo ile amelyata girdim ve şuanda 75 kiloyum. 5.5 ayda 33 klo gitti. ben fatih sultan mehmet hastanesinde dr. nuriye esen bulut a oldum. ne muayne nede amelyat için hiç para ödemedim. tek yaptığım masraf emboli çorabı almaktı. hastane cok güzel özel gibi, tek kişilik banyolu odada kaldım. bende amelyat sonrası akciğerde komplikasyon oluştu ama benim daha önceden zaten akçiğer sorunum vardı, bu nedenle 3 günde taburcu olmam gerekirken 1 ay hastanede kaldım. ilk 1 ay biraz sıkıntı çektım yaz ayları malum çok susuyorsunuz ama mide hacmi küçük olduğu için gıdım gıdım içebiliyorsunuz. bide mideniz amelyat oluyor ama göz olmuyor malesef, yemek istiyosunuz ama yiyemiyorsunuz. ilk 2 ay yemek yemek benim için bir işkence olmuştu ama şimdi çok iyim herşeyi yiyorum çikolata tatlı dahil ama az yiyorum. kilo vermem devam ediyor ama yavaşladı ayda 3 kiloya kadar geriledi. ama ben düzenli sporda yapıyorum. amelyatden 1 ay sonrasında spor salonuna yazıldım haftada 3 gün düzenli fitness ve cardio ve yüzme. dolaysı ile hiç sarkma olmadı bende. tek sıkıntım yoğun saç dökülmesi nerdeyse kafamda saç kalmadı. hedefim 65 kiloya düşmek, işallah başarırım.

ha buarda şunu belirtmeyi unuttum. ben amelyat için ağustos 2014 de başvurmuştum. malum devlet hastanesi sıra bekliyorsunuz. aslında mart ayında olucaktım amelyatı ama hastanede 2--3 aylık amelyatları durdurdukları için 11 haziranda olabildim. 8 ay kadar sürüyor sıra gelmesi. başka hastanelerde daha da uzun sürdüğünü okumuştum. görmek isteyen olursa amleyata girdiğim günkü fotom ile bugünkü fotomo paylaşabilirim :)

MeRaba Ben 28 yasindayim vücütt kitle Endeksi 34 7 yilik evliyim vergessen 7 aylik beben var emziriyorum kocamla yavas Yavas sogumaya basliyor bende hissen ediyoRum Diät cok denedim ama zayifliyamiyorum kuatir ve cikolata Kistim var adet göremedigim icin Hormon bozuklugu da oldu Ben ameliyat cok olmak istiyorum maddi durumum yok sormak istedigim bu Tür ameliyati taksitle ödiye bilirmiyiz artik disariya bile cikmiyorum piskolojim bozuldu eskiden zayiftim 2013 den bei kiloluyum ve bell agrilarim cogaldi

vucüt kitle endeksin 34, bu durumda amelyat etmezler seni, devlet hastanesinde en az 40 ile yapıyorlar, yandaş hastalığın var ise 36-38 arasıda yapıyorlar. özel hastanelerde yandaş hastalık olmaksızın minmum 36 ile yapıyorlar. yandaş hastalık dediğim tiroid şeker hastalğı vs. varsa. senin kilon boyuna göre amelyat için az kalıyor.
bu arada bende 60 kiloya kadar düştüm. 11 haziran 2015 de 108 kilo ile amelyat olmuştum. bir aydır 60 kiloda sabitim. toplamda 48 kilo verdim. artık herşeyi yiyorum ama az az. hayatım tamamen normale döndü. yoğun spor yaptığım için hiçbir sarkma oluşmadı. sadece göbeğim çok kötü görünüyor, sönmüş balon gibi pörsümüş. dr istersem estetik yaptırabileceğimi söyledi ama şimdilik düşünmüyorum. iyiki amelyat olmuşum diyorum. arkadaşlarım ve ailem gerçi kızıyor, çok zayıfladın kilo almalısın diyorlar. kemiklerim çıktı :) ama ben memnunum.

Ne güzel kendini mutlu hissen etmek eminim güzeldir Ben de tiroid var fiyat nekadar ödediniz ve Hangi hastane

istanbul fatih sultan mehmet hastanesinde oldum. hiç bir para ödemedim. devlet hastanesi. vucut kitle endeksim 40 dı benim. emboli çorabı aldım sadece amelyat için kendi cebimden 50 lira ona verdim, onun haricinde 1 lira bile harcamadım. tek kişilik özel odada kaldım. hastane özel hastaneden farksızdı.

stanbul fatih sultan mehmet hastanesinde oldum. hiç bir para ödemedim. devlet hastanesi. vucut kitle endeksim 40 dı benim. emboli çorabı aldım sadece amelyat için kendi cebimden 50 lira ona verdim, onun haricinde 1 lira bile harcamadım. tek kişilik özel odada kaldım. hastane özel hastaneden farksızdı.

Ben de troid ve Hormon bozuklugu var sende yaüarlarmi vücüttkitle endeksi 34 olursa

87 gizem Fatih sultan Mehmet Hastanesinde ne kadar sürede ameliyata aldılar seni ve hangi doktor yaptı ameliyatını benim vkt 45 ama herhangi bir rahatsızlık yok sadece bu kiloya bütün vitamin depolarım boşalmış. insilün direncim 35 olmuş

öncelikle 87gizem cevap vereyim, vki 34 ile sanmiyorum yapmazlar amelyatı, yandaş hastalık olsa bile.
seda-ela, ben ağustos 2014 de ilk başvurumu yaptım. testlerim felan sonuçlanması ve sıraya girmem eylülü buldu. hastane aralıktatan mart başına kadar amelyatları durdurdu. yani 3 ay amelyat yapılmadı. beni ise haziran 2015 de aradılar 10 haziranda maelyat olucaksınız diye. yani 3 ay amelyatlar durdurulmamış olsaydı 6 ay sonra amelyat olmuş olucaktım ama durdurulunca sıraya girdikten 9 ay sonra amelyat olmuş oldum. zaten yoğunluktan dolayı en az 5-6 ay sıra bekliyorsunuz. 2015 yılından itibaren yönetmenlik değişmiş, artık direkt amelyat sırasına koymuyorlar, önce diyetisyene gönderiyorlar ve ordan sonuç alınamazsa amelyata karar veriliyor. benim başvurum 2014 olduğu için ben hiç diyetisyene gönderilmedim. beni amelyat eden doktor nuriye esen bulut du, çok iyi bir doktor, chefleri ve kontrolleri yapan ise aziz bora karib. senin vucut kitlen 45 zaten yandaş hastalığın olmasa bile amelyata uygunsun. vki 40 ve üzerini yapıyorlar.

merhabalar İzmirde mide ameliyatı olacaksanız Op.Dr. Tufan ERGENÇ ve ekibi çok iyi öncesi ve sonrası takipleri var tavsiye ederim.

Üzerinden cok zaman geçmiş ama hala yapıyorlar mi acaba orada ücretsiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…