Merhabalar ben 15 Ekim 2024 de ameliyat oldum tüp mide,safra kesem alındı midemde fıtık vardı o alındı ve mide kapağım açıktı o dikildi. 4 ameliyat oldum. ameliyat olduğum andan beri sadece sıvı beslene biliyorum, püreyi dahi hazmedemiyorum. sürekli kusma atakları yaşıyorum. içim almıyor hiç bir şeyi kilo 103 ile ameliyata girdim evet 15 kilo gitti şuanda ama hayat kalitesi sıfır. bu konuda sorun yasayan var mıdır benim gibi destek olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Mide Ameliyatı
- Konu Sahibi dehal
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kusmak tüp mide tüp mide ameliyatı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende 4 aylık tüp mideliyim yememen hayatında bişey değiştirmez canım sıvı beslen kefir probiyotikli yoğurtlar vişne elma suyu tanesiz çorbalar belki şehriye olabilir inan bana 15 kilo çok güzzel evet sen ağır ameliyat geçirmisin ama pozitif bak benim de yara vardı ülser o kısım alındı 4 ayda 22 kg verdim inan bana yaşam kalitem değişti pskolojik olarak yaşam kalitesi olarak. durman gereken yeri bil yemek içinn zorlama kesinlikle baharat çok yağlı asitli şeylerden uzak dur bi alışma süreci ve kendındeki değişimi gördükçe inan o kalitesizlikten hiçbişey kalmayacak geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Çok teşekkür ederim. Şu an daha iyiyim ve artık mental olarakta gayet harikayım.... bundan sonraki hedefim bir baby sahibi olmak. Ama gerçekten daha iyiyim. Kendimi iyi hissetmem de ki bir diğer sebepte spor yapıyor olmak.bende 4 aylık tüp mideliyim yememen hayatında bişey değiştirmez canım sıvı beslen kefir probiyotikli yoğurtlar vişne elma suyu tanesiz çorbalar belki şehriye olabilir inan bana 15 kilo çok güzzel evet sen ağır ameliyat geçirmisin ama pozitif bak benim de yara vardı ülser o kısım alındı 4 ayda 22 kg verdim inan bana yaşam kalitem değişti pskolojik olarak yaşam kalitesi olarak. durman gereken yeri bil yemek içinn zorlama kesinlikle baharat çok yağlı asitli şeylerden uzak dur bi alışma süreci ve kendındeki değişimi gördükçe inan o kalitesizlikten hiçbişey kalmayacak geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Spora ilk başlarda oldukça offlaya pufflaya gidiyordum, Başta kardiyodan çok sıkılmıştım. Şimdi kendim isteyerek gidiyorum.
2025'ten beklentim hepimiz için mutlu ve daha sağlıklı olabilmek....
sanırım bu tüp midede doktor cok onemli. benim suan 3. günüm. az önce doğa yürüyüşünden geldim. ben baya ağrısız sızısız atlattim. 1. gunun sonunda 1 kere öğürdüm o da yerimden cok hizli kalktigim icin. siz tabiki 4 ameliyat birden de olmuşsunuz. ama kusma problemleri doktor hatalarindan oluyor diye biliyorum. başka bir doktora göründünüz mü?Merhabalar ben 15 Ekim 2024 de ameliyat oldum tüp mide,safra kesem alındı midemde fıtık vardı o alındı ve mide kapağım açıktı o dikildi. 4 ameliyat oldum. ameliyat olduğum andan beri sadece sıvı beslene biliyorum, püreyi dahi hazmedemiyorum. sürekli kusma atakları yaşıyorum. içim almıyor hiç bir şeyi kilo 103 ile ameliyata girdim evet 15 kilo gitti şuanda ama hayat kalitesi sıfır. bu konuda sorun yasayan var mıdır benim gibi destek olursanız sevinirim
kendime biraz daha mühlet verdim, devam ederse kendisiyle görüşücem. Daha önce eşim görüştü; "biz bu durumdan memnun kalmadık" dedi. Diyetisyenle görüştüm, dr bey bir eendoskopi ile bakabilir yakın zamanda dedi.sanırım bu tüp midede doktor cok onemli. benim suan 3. günüm. az önce doğa yürüyüşünden geldim. ben baya ağrısız sızısız atlattim. 1. gunun sonunda 1 kere öğürdüm o da yerimden cok hizli kalktigim icin. siz tabiki 4 ameliyat birden de olmuşsunuz. ama kusma problemleri doktor hatalarindan oluyor diye biliyorum. başka bir doktora göründünüz mü?
Bence başka bir doktora görünmelisiniz. Doktotun bir hatası var ise kabul etmeyecektir. Başka bir doktorda işinde iyi bir doktora görünmek en iyisi. malesef ameliyat sonrası bu şikayetlerden revizyon ameliyatı gerekebiliyor fakat bu doktorun hatası yüzünden oluyor genelde. bakın ben 3. günümdeyim çıkıp yürüyüş yapıyorum, sıvı alımım iyi, bir sıkıntım yok çok şükür. fakat ben cok araştırdım, ameliyatı izledim, doktor seçimi fln baya araştırma sonucu oldu. umarım bir revizyon geçirmek zorunda kalmazsınız ama kalırsanız da korkmayın yaşam kaliteniz açısından gerekiyorsa yapacak birsey yok. sizin suan beslenebiliyor olmaniz gerekiyordu.
hangi şehirdesiniz nerede kime ameliyat oldunuz sakıncası yoksakendime biraz daha mühlet verdim, devam ederse kendisiyle görüşücem. Daha önce eşim görüştü; "biz bu durumdan memnun kalmadık" dedi. Diyetisyenle görüştüm, dr bey bir eendoskopi ile bakabilir yakın zamanda dedi.
dr muhammed zübeyir bey yaptı ameliyatımı.... Herşey çok iyi geçti normalde.... Özle Florya Hastanesinde oldu ameliyatım...hangi şehirdesiniz nerede kime ameliyat oldunuz sakıncası yoksa
Hemşirelerde iyi ilgilendi sağolsunlar....
zaten en çokda ondan korkuyorum. istemiyorum revizyon ameliyatı olmak ama bakalım....Bence başka bir doktora görünmelisiniz. Doktotun bir hatası var ise kabul etmeyecektir. Başka bir doktorda işinde iyi bir doktora görünmek en iyisi. malesef ameliyat sonrası bu şikayetlerden revizyon ameliyatı gerekebiliyor fakat bu doktorun hatası yüzünden oluyor genelde. bakın ben 3. günümdeyim çıkıp yürüyüş yapıyorum, sıvı alımım iyi, bir sıkıntım yok çok şükür. fakat ben cok araştırdım, ameliyatı izledim, doktor seçimi fln baya araştırma sonucu oldu. umarım bir revizyon geçirmek zorunda kalmazsınız ama kalırsanız da korkmayın yaşam kaliteniz açısından gerekiyorsa yapacak birsey yok. sizin suan beslenebiliyor olmaniz gerekiyordu.
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz bende mide kapakçığı daraltma operasyonu geçirmiştim. Ancak ilginç bir durum oluyor, yeni, farkettim artık (çok özür dilerim!!!) istiğfarlarımda yemek dışarı çıkmıyor, beyaz bir su ile karşılaşıyorum ve ilginç bir şekilde bazı katıları rahat yemeye başladım, ama genede öğrülerim bir den fazla.aslında ufak bir araştırma yaptım senin icin. operasyon esnasında mide giriş kısmı dar bırakıldıysa eğer bu gibi sıkıntılar oluyormuş ve endoskopik bir müdahale ile o kanal biraz açılabiliyormuş. böylece kusmalarınız azalabilirmiş
işte midemiz yeni doğan bir bebek. sürekli onu dinlemek gerekiyor. öğünlerinizi bol çığneyerek ve süreyi uzatarak yavaş yavaş yiyin. elbette alışacaktır. ama bu süreçte doktorunuzla da haberlesin. Bizler araştırma sonucu öğrendiklerimizi aktarabiliriz anca. Doktor tavsiyesi önemli.
Yemek yemeye başladınız mıMerhabalar ben 15 Ekim 2024 de ameliyat oldum tüp mide,safra kesem alındı midemde fıtık vardı o alındı ve mide kapağım açıktı o dikildi. 4 ameliyat oldum. ameliyat olduğum andan beri sadece sıvı beslene biliyorum, püreyi dahi hazmedemiyorum. sürekli kusma atakları yaşıyorum. içim almıyor hiç bir şeyi kilo 103 ile ameliyata girdim evet 15 kilo gitti şuanda ama hayat kalitesi sıfır. bu konuda sorun yasayan var mıdır benim gibi destek olursanız sevinirim
Evet başladım, ama Ufak tefek. Katı gıdayı artık daha az istiğfarla yiyebilir hale geldimYemek yemeye başladınız mı
Ama buraya kadar çok çektim