Tüp mide ameliyatı sürecim

Merhaba, Hangi protein takviyeler, vitaminler vs önerildi size?

Bende önümüzdeki pazartesi tüp mide ameliyatı olacağım inşaAllah. Korkularım var . 128 kiloyum 28 yaşındayım ve artık ameliyattan başka çarem kalmadı.

Onun da çaresi gerdirme ameliyatı ama çok pahalı işte . Düzenli olarak spor yapmak istiyorum inşaAllah yapabilirim
Ahh ahh gerdirme ameliyatı daha sıkıntılı. Bi liposuction yaptırdım da anam ağladı. Tercih senin tabi yönlendiremem. Şekilsiz şukulsuz ameliyat izleri, asimetrik görüntü ihtimallerini de düşün derim

Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kilo vereyimde gerisi takdiri ilahi

Merhabalar bende 08.04.2023 tarihinde ameliyat oldum. ancak ne kadar vitamin ilaç kullansam da saçlarımdaki dökülme bitmiyor. siz dökülme için nasıl bir yol izlediniz acaba ?
Benimki de bitmemişti maalesef ama kilo verme durunca yada azalınca kendiliğinden geçiyor korkmayın

Merhaba bende 16 yaşındayım ve Ocak ayında Ameliyat olmayı düşünüyorum 110 kg boyum 165cm Ameliyattan hiç korkmuyorum ama sonrası nasıl yani önerir misiniz

Merhaba bende 16 yaşındayım ve Ocak ayında Ameliyat olmayı düşünüyorum 110 kg boyum 165cm Ameliyattan hiç korkmuyorum ama sonrası nasıl yani önerir misiniz
Canım öneririm sonrasını detaylı anlatmıştım diğer yazdıklarımı okursan. Zorlu bir süreç ama sağlığın için o kadar iyi geliyor ki daha genceciksin umarım sana da çok iyi gelir

Benim kuzenim 123 kilo aldı da evde hep kaldığı için ailesi baskı uyguluyor stres katı bir aile evlenmek istiyor ama kimsenin onu istemediğini söylüyor yanında olmaya çalıştık hatta annem kendisi onu hastaneye götürdü ama ilaçları sonra yengem almadı ona ameliyat ol dedim babam ölürsün diyor dedi ama kızın hayatı karardı nasıl ki zayıflayınca zor kilo alanlar varsa aynı şekil kilo alıp vermekte zor anlamıyorlar diyetle olacak bir şey değil bu keşke cahil insanlar olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…