How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

tüp bebk sonrası adet düzensizliği

melek23

bebeğim gel artık
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
442
0
96
Ordu
Arkadaşlar ben geçen ay tüp bebk koydurdum ama tutmadı tabiki tutmayınca kullandığım ilaçları bıraktım ve adet oldum.2 ay önce 18 inde olmuştum geçen ay 19 unda olmuştum bu ay şimdi 25 i ama hala olmadım ve az bi akıntıyla koyuluk geldi ama 1 damla yarın doktora gidicem keşke bi mucize olsada hamile kalmış olsam okadar çok istiyorum ki hem içimden olmaz diyorum ümitlenmemek için hemde okadar çok istiyorum ki anlatamam yarın işallah güzel haberler alırım ama normal eczaneden aldığım testte hamile çıkmadım umut işte işallah hamileyimdir allahım çok büyüksün ne olursun bana yardım et.

umutlarını kırmak istemem canım ama bazen bu tip durumlar yaşanabiliyor. bende negatif sonuçlanan tedavimden sonra adet düzensizliği yaşadım ve 18 gün gecikti sonunda ilaç kullanarak getirttik. Sen en iyisi dr na danışmalısın bence.

canım ben de yaşamıştım adet oldum ama ertesi aydı galiba böyle gecikti doktorumu aradım dedi ki "hamile olabilirsin bizim hastalarımızdan bazıları böyle tüpbebek denemesinden hemen sonra spontan gebe kaldılar kendiliğinden yani" ben de umutlanmıştım ama olmadı çünkü eşimde spetrm sorunu var benim eşimde hareketli sperm yok ki..
fakat bu tüpbebek tedavisinin negatif sonuçlanmasından hemen sonraki ay kendiliğinden doğal yolla hamile kalan iki kişi tanıyorum ikisi de nedensiz infertilite teşhisiyle yıllarca tedavi olup defalarca aşılama ve tübebek denediler ve son denemeden bir ay sonra regl olmadılar normal yolla hamile oldukları çıktı ortaya:)) rahim öğrenen bir organmış ve nedensiz infertilitede tüpbebek denemesi rahmin gebeliği öğrenmesine neden oluyormuş.
inşallah hamilesindir canım

Melekçim bende başarısız tüp bebek denememden sonra 35 gün içerisinde 3 kez adet oldum.Dr.bunun kullanılan ilaçlardan olduğunu , doğal olduğunu söyledi.Ama İnşaallah sen hamilesindir...

ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama işte umut sadece çünkü sorun bende değil eşimde ama belki bi mucize olur hamile kalırım bugün doktora gidicektim ama randevuyu 2 gün sonrasına verdiler bende çalıştığım için gidemiycem galiba bakalım bu ay olmazsam gelecek ay kesin kontrole giderim çünkü adet oluyormuşum gibi ağrım var bel ve kasık ağrısı ama akıntım çoğalmış bide çok koyu bunları gidip doktora söylemem lazım kendi doktorum bana çok uzak başka şehirde burad bi doktora görünücem işallah bi sorun çıkmaz

başarısız tüp bebek denememden sonra tam 3 hafta damla damla kanamam devam etti ilaçların etkisiymiş doktorum normal olduğunu söyledi umarım bebişin vardır bize de umut olursun

ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama işte umut sadece çünkü sorun bende değil eşimde ama belki bi mucize olur hamile kalırım bugün doktora gidicektim ama randevuyu 2 gün sonrasına verdiler bende çalıştığım için gidemiycem galiba bakalım bu ay olmazsam gelecek ay kesin kontrole giderim çünkü adet oluyormuşum gibi ağrım var bel ve kasık ağrısı ama akıntım çoğalmış bide çok koyu bunları gidip doktora söylemem lazım kendi doktorum bana çok uzak başka şehirde burad bi doktora görünücem işallah bi sorun çıkmaz

insaallah hamilesindir ama ben senin yerinde olsam hemen bi idrar testi yaptirirdim bu kadar soru isaretleryle kalmazdim bol sans canim :sm_cool:

canım benimde şuan aynı problemim var.geçen ay tüp bebek denemem negatif çıktı. ilacı kesince adet oldum.ama sonra adet olmadım evde test yaptım negatif. inanmadım gittim kan testi yaptırdım oda negatif

Back