• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten sonra doğal yoldan mümkün mü yoksa bana bir şeyler oluyor!!!!

sirenas üzülme canım.mucizen seni bi gün terketmeyecek
ben iki tüp bebek yaptırdım tutmadı.tüp bebeklerden sonra doğal yolla iki defa hamile kaldım senin gibi kaybettim.ama sonra bi gün doğal yolla hamile olduğumu öğrendim ve oğlum dünyaya geldi
bi haber daha.iki gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim.şok oldum.oğlum 7.5 aylık.şaşırdım.tek çözüm tüp bebek derlerken bak ikinci çocuğuma hamileyim doğal yoldan

sirenascım canım çok üzüldüm geçmiş olsun....rabbim en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun seni bi daha bırakmamak üzere.....

sirenas üzülme canım.mucizen seni bi gün terketmeyecek
ben iki tüp bebek yaptırdım tutmadı.tüp bebeklerden sonra doğal yolla iki defa hamile kaldım senin gibi kaybettim.ama sonra bi gün doğal yolla hamile olduğumu öğrendim ve oğlum dünyaya geldi
bi haber daha.iki gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim.şok oldum.oğlum 7.5 aylık.şaşırdım.tek çözüm tüp bebek derlerken bak ikinci çocuğuma hamileyim doğal yoldan

canım benim ya o kadar mutlu oldum ki anlatamam. inan çok çok çok sevindim. seni ve eşini tebrik ediyorum. rabbim kolay bir hamilelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin. kız bakarsın ben de d.bakır ın havasından şıp diye bir daha hamile kalırım. olumunekankayizsmile

sirenascım canım çok üzüldüm geçmiş olsun....rabbim en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun seni bi daha bırakmamak üzere.....

amin canım. rabbim senin evlatlarına sağlık ve sıhhat versin ilk günden beri bana destek oluyorsun çok çok teşekkür ediyorum. her şeyin hayırlısı. bunda hemen kanama başladı. yoğun bir şekilde hem de . kolay bir düşük olucak gibi bi de baktın gelecek aya çalışmalarım sonuç verir yerimseniben

Canım çok üzüldüm gerçkten ama mutlaka bu sevinci sonuna kadar biz de yaşayacağız inş..

Sen yine de çalışmalara devam et belki bir mucize daha olur aklinialirimsmile

Back