canım senin eşinin tese olması için sperminin hiç olmaması lazım...bence dr yanlış sölemiş sana...benim eşimde ilk tüp denememizde 1 milyon sperm ve %2 de hareketlilik vardı ve tese felan olmadı konusu bile olmadı canım....
2.denememizde keçi boynuzu kürü yaptık ve sperm 4 milyon ve hareketlilikde %5 oldu...senin teseyle ilgili bişeyin yokki anlam veremedim...
üstelik belkide kullandığın ilaçlarlada alkası olabilir hamileliğinin....dualarım seninle inş idrar doğru çıkmıştır ve sende hamilesindir...
hilalcim sana bişey sormak istiyorum sizde morfoloji kaç idi ?bizim sayısımız hareketimiz morfolojimiz iyi idi kaç testtede hatta zeynep kamil raporunda sebepsiz yazmışlar ama morfoloji olayı benim canımı sıkıyor yüzde 3 çıktı enson ondan sebep sana sormak istedim sen ansılsın bu arada rabbim sağsalim meleğini kucağına almayı nasip almayı nasip etsin inşallah...
rabbime emanet olun
sirenas inşallah rabbim kucağına alacağın evlat hamielliği nasip etmiştir inşallah...
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah.çok sevindim.bizede bir umut oldun .benim eşimin sperm sayısıda azospermi ye yakın.sizin doktorunuz kaan aydos muydu?benimdee eşimin hormonları normal .dr lara bir ilaç tavsiye etmiyor musunuz dediğimizde sadece sayısını artırır kalitesini etkilemez dediler.emre bey bizimde doktorumuzdu ama memnun kalmadık.ama kaan aydosun ismini çok duyuyorum.o yüzden sordum.bilgilendirirsen sevinirim.
sirenas cnm yaa..hadi hayırlısı..taşındığım için günlerdir giremedim nete..topiğin başlığını okuyunca çok şaşırdım...olmaz diye bir şey yok cnm yaa...bu sperm sayıları çok değişken olabiliyo..geçen sene benim eşimin 4 milyonlardaydı..hızlı hareketli sıfırdı..aşılama şansı bile yok gibi diyordu dr lar..ama şimdi biliyorsunki hamileyim...hatta 4 milyon çıktığından iki ay sonra 37 milyona yükselmişti...stres falan herşey etkili...inşallah güzel haberlerini verirsin cnm...inan çoook sevindim....kaydirigubbakcemile5
sirenas canim hadi hayirlisi insallah canim insallah sende hamilesindir ama bekleme bence git hemen yaptir kan testinidee bizide merakta birakmaaaa dualarim seninle canimm
kimyasal derken yani boş gebelik mi kesin mi yani..düzelme ihtimali yok mu?
kaç gündür takip diyorum çok üzüldüm ya..
fıstıkkk maalesef anca bu kadarlık iyi haber verebildim. duaların ii teşekkür ederim. rabbim hepimize kucağımıza alacağımız bebişleri nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?