• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekten önce burun estetigi yaptırmak Yardım lütfenn!!!

atmaca8378

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
74
24
88
41
Hanımlar Merhaba ,
2017/mart ayında doktorumuzla tüp bebek yaptırmayı planladık. Fakat daha önce yapmış olduğum burun estetiğinde burnumda çökme oluştu bu beni inanılmaz rahatsız ediyor.Zaman zaman burnumdada tıkanma oluyor.. Sizce şubat ayında estetik yaptırıp mı Mart ayında tüp bebek yapsam ?

Olumsuz etkisi olurmu Tüp bebeğe ? Yoksa çocuk olana kadar böyle mi devam etsem ?

Bir alternatif burun dolgusuda yapabilirim fakat nefes almamda zaman zaman sorun oluyor.Dolgu nefes alma sorunumu çözmeyecek. kafam çok karışık...

Bende bebek tedavisi goruyorum 1 kere tup bebek yaptirdim tutmadi dr 2. Yi yapalim dedi.benim nefes problemim oldugu icin ilk once benim ameliyat olmami soledi bende yeni ameliyat oldum.gerci tup bebek icin zaten kendimi suan hazirll hissetmiyorum ama bana sorarsan once ameliyatini ol cunku ins.bebegin olur. Ama bebekle ameliyat olman cok zor.

Burnunuz neden çöktü kaç sene sonra çöktü:110:
Bence oncesinden burun ameliyati olmaniz daha mantikli hamilelikte nefes acisindan

Ben tüp bebek yaptıran bırı olarak zaten bırsuru ılac kullanıyorsunuz vucudun bıir önceki işlemde kullanılan ilacların etkısınden kurtulması gerek. Vucudu arındırmadan baslamayın derım.. sahsen 3ay duzenli beslenme ve spor hayatıma dahıl ettım tubbı bır ıhtıyac olmadıkca ilac kımyasalsokmadım hayatıma.. belli bır rutınde olmalı.. sonra işlemlere cok tepkı verıyorvucut. Bence tup bebegı erteleyın.. cunku once sız ve sızın kendınızı ıyıhıssetmenız önemli.

Haklısın ama yaş 33olunca kafa cok karışıyor.kendimi sıkışmış gibi hissediyorum...
33 yas en guzel yaslar ..hic olumsuz dusunulecek bir durum degil ki...suan 34 yasinda bir arkadasim ikizlere hamile hic sikintisi yok..ve daha niceleri bu sekilde hamilelik yasiyor..neden once burun ameliyati cunku saglik herseyden once grlir sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun ..zaten hamilelikti dogumdu lohusalikti derken bide bebegi emzirmek isi anlicagin iki sene uc sene burun ameliyatin kalir..

Bende bebek tedavisi goruyorum 1 kere tup bebek yaptirdim tutmadi dr 2. Yi yapalim dedi.benim nefes problemim oldugu icin ilk once benim ameliyat olmami soledi bende yeni ameliyat oldum.gerci tup bebek icin zaten kendimi suan hazirll hissetmiyorum ama bana sorarsan once ameliyatini ol cunku ins.bebegin olur. Ama bebekle ameliyat olman cok zor.

Dogru söylüyorsun canım... Benim Yaşım 33 ve 7 yıllık evliyim ilk defa tüp bebek denememiz olucak.. Burun estetiğini 1,5 yıl önce oldum. ve hergeçengün burnumun sol tarafında çökme yaptı. Nefes alma problemim çok az var. Doktorumuz vitaminler verdi ve bize mart -nisan ayında gelin tüp bebek yapalım dedi. Yaşımdan ve zamandan dolayı kendimi böyle köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. Acaba bu ay yaptırsam burun ameliyatını Nisanda yine Tüp bebek yaptırsam olumsuz etkilermi işte bunu bilemedim :-(

Back