Merhabalar, tüp bebek sürecinde ilk betası 40ında altında olup değeri düzenli artan, kesesi oluşan, fakat yolk kesesi 6.haftada görünmeyenlerle tanışmak istiyorum telaşe etmeli miyim ? Haftaya yine bakalım dedi doktorumuz. Zaten sabırla haftayı bekliycez, ama yinede umut olan olursa çok sevinicem
Merhabalar, tüp bebek sürecinde ilk betası 40ında altında olup değeri düzenli artan, kesesi oluşan, fakat yolk kesesi 6.haftada görünmeyenlerle tanışmak istiyorum telaşe etmeli miyim ? Haftaya yine bakalım dedi doktorumuz. Zaten sabırla haftayı bekliycez, ama yinede umut olan olursa şok sevinicem
28le öğrenmiştim önemli olan düzenli artması bence değerin bir önemi yok 5te olsa 10da olsa. 4+3te keseyi görmüştük yolk kesesi henüz oluşmamıştı. Sanırım 5+6da kalbiyle birlikte gördük yolk kesesini bizde. Normal bence bu haftalar arası gözüküyor ortalama. Umutsuzluk olacak bir durum yok bence kendinizi üzüp strese sokmayın
28le öğrenmiştim önemli olan düzenli artması bence değerin bir önemi yok 5te olsa 10da olsa. 4+3te keseyi görmüştük yolk kesesi henüz oluşmamıştı. Sanırım 5+6da kalbiyle birlikte gördük yolk kesesini bizde. Normal bence bu haftalar arası gözüküyor ortalama. Umutsuzluk olacak bir durum yok bence kendinizi üzüp strese sokmayın
Evet bizde 4+3te gördük keseyi, bugün 6+3 yolku göremedik inşallah haftaya göreceğiz, ben çok inanıyorum. Resminde de var aslında ama daha çok göstermesi lazım kendini inşallah gösterecek Çok teşekkür ederimmmm
Evet bizde 4+3te gördük keseyi, bugün 6+3 yolku göremedik inşallah haftaya göreceğiz, ben çok inanıyorum. Resminde de var aslında ama daha çok göstermesi lazım kendini inşallah gösterecek Çok teşekkür ederimmmm