• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seyaco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
57
76
3
31
Merhabalar, tüp bebek sürecinde ilk betası 40ında altında olup değeri düzenli artan, kesesi oluşan, fakat yolk kesesi 6.haftada görünmeyenlerle tanışmak istiyorum 😅 telaşe etmeli miyim ? Haftaya yine bakalım dedi doktorumuz. Zaten sabırla haftayı bekliycez, ama yinede umut olan olursa çok sevinicem 🌺

Merhabalar, tüp bebek sürecinde ilk betası 40ında altında olup değeri düzenli artan, kesesi oluşan, fakat yolk kesesi 6.haftada görünmeyenlerle tanışmak istiyorum 😅 telaşe etmeli miyim ? Haftaya yine bakalım dedi doktorumuz. Zaten sabırla haftayı bekliycez, ama yinede umut olan olursa şok sevinicem 🌺
28le öğrenmiştim önemli olan düzenli artması bence değerin bir önemi yok 5te olsa 10da olsa. 4+3te keseyi görmüştük yolk kesesi henüz oluşmamıştı. Sanırım 5+6da kalbiyle birlikte gördük yolk kesesini bizde. Normal bence bu haftalar arası gözüküyor ortalama. Umutsuzluk olacak bir durum yok bence kendinizi üzüp strese sokmayın 🥰

28le öğrenmiştim önemli olan düzenli artması bence değerin bir önemi yok 5te olsa 10da olsa. 4+3te keseyi görmüştük yolk kesesi henüz oluşmamıştı. Sanırım 5+6da kalbiyle birlikte gördük yolk kesesini bizde. Normal bence bu haftalar arası gözüküyor ortalama. Umutsuzluk olacak bir durum yok bence kendinizi üzüp strese sokmayın 🥰
Evet bizde 4+3te gördük keseyi, bugün 6+3 yolku göremedik 🥲 inşallah haftaya göreceğiz, ben çok inanıyorum. Resminde de var aslında ama daha çok göstermesi lazım kendini 🌺 inşallah gösterecek 🤲🏾 Çok teşekkür ederimmmm 💖💖

Evet bizde 4+3te gördük keseyi, bugün 6+3 yolku göremedik 🥲 inşallah haftaya göreceğiz, ben çok inanıyorum. Resminde de var aslında ama daha çok göstermesi lazım kendini 🌺 inşallah gösterecek 🤲🏾 Çok teşekkür ederimmmm 💖💖
Bebek yerleşince zaten kesesinide göreceksiniz içinizi ferah tutun 🙏

Back