Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba kızlar bir önceki konuda tüp bebek sürecimi anlatmıştı . Pozitif haberimizi 12 gün sonra almıştık çok şükür bugün kesemizi gördük yolk kesemizde oluşmuş. Vajinal muayene de yaptık orda 3 ml bebeğimizi de gördük.haftaya kalp atışını duyarız dedi dr. Normal ultrasyonda 5 hafta 6 günlük çıktı. Vajinalde 6+3 . Burdan süreçlerimizi gelişimlerimizi bir birimizle paylaşalım.
Merhaba ben 5. Gün embriyo transferi oldum bir tane 9. Gün beta 197 12. Gün 518 çıktı 10 gün sonra kese için randevu verdi ya hep aklımda ya boş gebelikse kese de bebek görünmezse diye geçiyor ilk denemem yaşım 24 bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum kalp atışını duyup bi rahatlasamMerhaba kızlar bir önceki konuda tüp bebek sürecimi anlatmıştı . Pozitif haberimizi 12 gün sonra almıştık çok şükür bugün kesemizi gördük yolk kesemizde oluşmuş. Vajinal muayene de yaptık orda 3 ml bebeğimizi de gördük.haftaya kalp atışını duyarız dedi dr. Normal ultrasyonda 5 hafta 6 günlük çıktı. Vajinalde 6+3 . Burdan süreçlerimizi gelişimlerimizi bir birimizle paylaşalım.
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlertransfer gününüz ne zamandı birde kese boyutunuz kaç çıktı
Canım benim hayırlı olsun betan gayet güzel . İyi ilerliyorsun bence .stres yapma beslenmene çok dikkat et.protein ağırlıklı folik değeri yüksek beslen . Tahıllara yeşilliklere kuruyemişlere beslenmende yer ver . İnşallah güzel haber veririsinMerhaba ben 5. Gün embriyo transferi oldum bir tane 9. Gün beta 197 12. Gün 518 çıktı 10 gün sonra kese için randevu verdi ya hep aklımda ya boş gebelikse kese de bebek görünmezse diye geçiyor ilk denemem yaşım 24 bu 10 gün nasıl geçer bilmiyorum kalp atışını duyup bi rahatlasam
Sizin süreciniz nasıl ilerliyor? Hangi aşamadasınızHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlertransfer gününüz ne zamandı birde kese boyutunuz kaç çıktı
Yani çok karıştı kafamTeşekkür ederimCanım 5 eylül transfer günümdü. 3. Gün embriyosu. İnanırmısın kese boyutunu söyledi hoca ama unuttum. Çünkü dün tüp bebek merkezine gitmiştim çok hızlı keseyi görmüştük ama kanama alanı var demişti dr bey. Hiç bir şey de soramadım eve gelene kadarda kafamda acayip soru işaretler oluştu o yüzden bugün okan hocaya gebelik takibini ve doğumunu gerçekleştirmek için seçtiğim yere gittim. Sanırmı ultrason cihazı daha gelişmişti çünkü normal ulrasonra kesesi yolk kesi hepsi göründü. Kanama alanı görmeyince vajinal ultrasonla baktık temiz çıktı ve bebeğim de göründü. O heyecanla rahatlama hali ile kesenin boyutunu unuttum bebeğim 3 ml onu hatırlıyorum . Haftasına göre kesesi her şey çok güzel dedi .keseyide söyledi ama sürece ilk kez eşimde dahil oldu ultrasonumu görebildi inan ikimizde o an hem rahatlamış hem şaşırmıştık
Yani çok karıştı kafamben 14 ekimde transfer olmama rağmen bana 5 haftalık olduğum söylendi bende geçen hafta Salı gittim o gün vajınal muayenede kese göründü 4 buçuk 5 haftalıksın dedi bide kese içerisinde bak tomurcuk var dedi o yolk kesesi demek mi oluyor ? Yani sizinle aramızda neredeyse 1 ay var ama haftalarımız nasıl bu kadar yakın onu anlayamadım bide bana 4 buçuk haftalıksın dediğinde 6 cm kese normal dedi
Canım yolk kesesi dediğin şey tam olarak neyNormal canım eğer senin 5. Gün emriyosu ise normal benim normal ultrasonda 5hafta 6 gün görünüyor . Trasfer süremizin arasında da 9 gün var. Vajinal muayeneden bebeği gördüğümüz için ordaki gelişimi 6hafta 3 gün aslında aramızdaki fark normal. Adet son günü baz aşarak hesaplandığı için bu haftalar biraz bize karışık geliyorsenle aramızda 1 hafta 2 gün fark var çok sevindim yolk kesen varsa vajinada 1 hafta sonra bebişin görünür . İnşallah kalbini de duyarız. Artık gelişimini konuştuğumuz günler gelir
Evet canım o gördüğün tomurcuk aslında minik bir halka şuan çevresi çok ince beyaz bir halka git gide belli olacak sonrada plesenta geliştikçe kaybolacak. Haftaya cuma gidince yeni görüntüler koyarımCanım yolk kesesi dediğin şey tam olarak neyben hiç bilmiyorum yani bi kese var içinde de küçük bi tomurcuk var gözüken o yolk kesesi mi acaba