Tup bebekte transferde zorluk

gzdsd23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
1
0
34
Merhabalar 3. kez embriyo transferi yaptirdim ve sonuc yine negatif. Bir cok sorun vardi doktorumla herseyi tek tek degerlendirip duzelttik ama yinede olmadi. Ilk 2 transferimi baska doktorla yapmistik ve gercekten zor olmustu benim icin, bu doktoruma durumu anlattigim icin transferi anestezi ile gerceklestirdik ama yinede doktor bey cok cok zor oldugunu, rahmin acisiyla ilgili galiba bununda tutunmama sebebi olabilecegini soyledi. Bu konuda hic bilgi bulamadim, boyle bir tecrubesi olan var mi paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba gzdsd23, bende de aynı problem var. Zor geçen transferler ve en iyi kalitede embriyolar, çok iyi rahim içine rağmen 3 başarısız deneme. Doktorum rahmimin açısı nedeniyle transfer sırasında uyarılıp embriyoyu aşağı itiyor olabileceğini söyledi. Çok araştırdım aynı durumu yaşayan sadece sizi bulabildim forumda. Siz bu konuda bir gelişme kaydedebildiniz mi ?

Benzer tecrübe yaşayan, fikir verebilecek olan var mıdır. 3 başarısız denemeden sonra tedaviye sıfırdan başlamanın eşiğindeyim, çünkü maalesef dondurulmuş embriyom kalmadı.

Benzer tecrübe yaşayan, fikir verebilecek olan var mıdır. 3 başarısız denemeden sonra tedaviye sıfırdan başlamanın eşiğindeyim, çünkü maalesef dondurulmuş embriyom kalmadı.
Bağışıklığı baskılamak için serum veya hap veriliyormuş buda yapılmışmıydı

Bağışıklığı baskılamak için serum veya hap veriliyormuş buda yapılmışmıydı
İkisi de yapıldı, transfer günü serum verildi ve transferden sonra prograf kullandım hep. Arada bir de tutunma olasılığını artırmak için histeroskopi ile rahme çizik atma operasyonum var. Doktorum yaşım genç olduğu için ve embriyolarımın hepsi 5. güne iyi kalitede gittiği için genetik bir sorun olduğunu düşünmediğini söylüyor ama elbet bir yerlerde bir sorun var ki 3 deneme de başarısız oldu. Genetik test verdik eşim ve ben. Bir de bağışıklık sistemi için bir test verdim ben, sonuçları bekliyoruz.

Inşallah güzel haberler alırsın canım rabbimin takdiri o nederse künfeyekün

Benim de ilk transferim çok zor geçti hatta öncesinde histeroskopi yapılmasına rağmen belki yarım saat sürdü ve blastokist olmasına rağmen sonuç negatif oldu. Ikinci denememde çok tecrubeliydi doktorum yine kateter zor geçti ama transferi uzatmamak için ne gerekiyorsa yaptı embriyolari hiç bekletmedi 3. Gün embriyosuyla sonuç pozitif çok şükür. Size tavsiyem doktorunuzu değiştirin herkesin tecrubesi ve eli bir olmuyor.

Ben gitmedim ama Bülent Tıraş a gidenlerden duyuyorum transferi kendisi yapıyormuş başkasına yaptirmiyormus. Transfer önemli yani zor ve kötü geçen transfer emekleri çöp edebiliyor.

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Ben de alanında duayen bir hocaya gittim aslında ama olmadı. Kendisine çok saygı duyuyorum ancak beni garanti başarılı olacak hasta, olumsuz denemelerimi de şanssızlık olarak gördüğü için bir şeyleri atladığını düşünüyorum. 2. Transferimin zor geçtiğini 3.transfer esnasında dosyaya bakarak hatırladı mesela ve o transfer de zor geçti Ben de aynı zamanda mental olarak da daha iyi hissetmek için merkez ve dr değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Yeni bir hoca ile görüştüm, bana uygun katater isteyeceğini ve öncesinde bir deneme yapacağımızı söyledi. Umarım daha fazla yıpranmadan mutlu sonuca ulaşırım ben de.

Bağışıklık testini nerede yaptırdınız acaba

Merhaba nerde yaşıyorsunuz?
Bende 3 defa yaptırdım 2 defası İzmir’de Smyrna artta. Orda başarısız oldum.

Şimdi çok yeni bir şekilde İzmir’de Tavmergen tup bebek merkezinde yaptırdım. Benimde sorunlarım vardı çok uzun şimdi yazmıyim. Bir aşı var makrofaj diye ondan yaptılar bana.

Eğer İzmir’de değilseniz arayın sorun telefondan destek alın konuyu anlatın eğer bu aşı çare derlerse insallah işinizi hayırla çözersiniz dostlarım hepimize şifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…