Bağışıklığı baskılamak için serum veya hap veriliyormuş buda yapılmışmıydıBenzer tecrübe yaşayan, fikir verebilecek olan var mıdır. 3 başarısız denemeden sonra tedaviye sıfırdan başlamanın eşiğindeyim, çünkü maalesef dondurulmuş embriyom kalmadı.
İkisi de yapıldı, transfer günü serum verildi ve transferden sonra prograf kullandım hep. Arada bir de tutunma olasılığını artırmak için histeroskopi ile rahme çizik atma operasyonum var. Doktorum yaşım genç olduğu için ve embriyolarımın hepsi 5. güne iyi kalitede gittiği için genetik bir sorun olduğunu düşünmediğini söylüyor ama elbet bir yerlerde bir sorun var ki 3 deneme de başarısız oldu. Genetik test verdik eşim ve ben. Bir de bağışıklık sistemi için bir test verdim ben, sonuçları bekliyoruz.Bağışıklığı baskılamak için serum veya hap veriliyormuş buda yapılmışmıydı
Inşallah güzel haberler alırsın canım rabbimin takdiri o nederse künfeyekünİkisi de yapıldı, transfer günü serum verildi ve transferden sonra prograf kullandım hep. Arada bir de tutunma olasılığını artırmak için histeroskopi ile rahme çizik atma operasyonum var. Doktorum yaşım genç olduğu için ve embriyolarımın hepsi 5. güne iyi kalitede gittiği için genetik bir sorun olduğunu düşünmediğini söylüyor ama elbet bir yerlerde bir sorun var ki 3 deneme de başarısız oldu. Genetik test verdik eşim ve ben. Bir de bağışıklık sistemi için bir test verdim ben, sonuçları bekliyoruz.
Amin çok teşekkür ederimInşallah güzel haberler alırsın canım rabbimin takdiri o nederse künfeyekün
Bağışıklık testini nerede yaptırdınız acabaİkisi de yapıldı, transfer günü serum verildi ve transferden sonra prograf kullandım hep. Arada bir de tutunma olasılığını artırmak için histeroskopi ile rahme çizik atma operasyonum var. Doktorum yaşım genç olduğu için ve embriyolarımın hepsi 5. güne iyi kalitede gittiği için genetik bir sorun olduğunu düşünmediğini söylüyor ama elbet bir yerlerde bir sorun var ki 3 deneme de başarısız oldu. Genetik test verdik eşim ve ben. Bir de bağışıklık sistemi için bir test verdim ben, sonuçları bekliyoruz.
Merhaba nerde yaşıyorsunuz?Merhabalar 3. kez embriyo transferi yaptirdim ve sonuc yine negatif. Bir cok sorun vardi doktorumla herseyi tek tek degerlendirip duzelttik ama yinede olmadi. Ilk 2 transferimi baska doktorla yapmistik ve gercekten zor olmustu benim icin, bu doktoruma durumu anlattigim icin transferi anestezi ile gerceklestirdik ama yinede doktor bey cok cok zor oldugunu, rahmin acisiyla ilgili galiba bununda tutunmama sebebi olabilecegini soyledi. Bu konuda hic bilgi bulamadim, boyle bir tecrubesi olan var mi paylasirsaniz sevinirim.
İstanbul’da mikrogen isimli bir labda yaptırdım.Bağışıklık testini nerede yaptırdınız acaba