- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
-
- Konu Sahibi Bir kullanici
Anlıyorum, eşimin tese işlemlerinde bunu duymadım hiç bir sorun olmayacağını hatta tekrar tekrar teseye girebileceğini söylediler. Üç tese işleminde de sperm çıkınca açıkcası bizde bunun doğru olduğunu varsaydıkHayır, mikro tesede testisten belirli miktarlarda doku alınıyor ve alınan doku yerleri kendini bidaha yenilemiyor. Eğer sperm bulunamazsa ve olası bi tedaviden bahsederse doktor, bi sonraki tese için ister istemez başarı şansını düşürüyor. Buda zaten düşük olan şansın daha fazla düşmesi demek. Şahsen benim için büyük risk. Sağlık açısından bi riskten bahsetmiyordum bu arada.
Kimde tedavilerinizi oldunuz?Anlıyorum, eşimin tese işlemlerinde bunu duymadım hiç bir sorun olmayacağını hatta tekrar tekrar teseye girebileceğini söylediler. Üç tese işleminde de sperm çıkınca açıkcası bizde bunun doğru olduğunu varsaydık
Memorial , Hrs Hast oldu ve en son Kaan Aydos hoca da.Kimde tedavilerinizi oldunuz?
Neden üç tese yaptınız? Ve Azospermi nedeniniz nedir?
Sormamda bi mahsuru yoksa eğer..
Anladım birşey diyemem, tecrübe etmişsiniz bunu çünkü.. Ama kendim mailleştiğim ve muayene oldugumuz doktordan da aynı şeyi işittim. Bu yüzden üzerini basa basa belirttim
Anladım. Tutmadı mı peki..Memorial , Hrs Hast oldu ve en son Kaan Aydos hoca da.
Eşimde normal yoldan sperm çıkmadı o yüzden denemelerimizde tese oldu bazi denemelerde spermler donduruldu. zaten son 3 deneme sadece dondurulmuşlarla yapıldı
Şuan 6. denemedeyım. Transfer oldum sonuç bekliyorum. 1. deneme kimyasaldı onun dışında hiç biri tutmadı.Anladım. Tutmadı mı peki..
Zor bi süreç Allah yar ve yardımcınz olsun.
Biz yeni başladık tedaviye, genetik kaynaklı zor vakalardanız o yüzden üst üste teseler ayrıca riskli bizim için. Testisler normalden daha küçük buda risk oluşturuyor bulunması açısından.
Umarım bu yoldan elimiz boş dönmeyiz
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizde azosperm Hastasıyız 2 tüp bebek denemem oldu İlki hiç tutmadı ikincisi tuttu ama boş gebelik oldu 8.haftamda kürtaj oldum şimdi 3. dondurulmuş embriyoyu deneyeceğizŞuan 6. denemedeyım. Transfer oldum sonuç bekliyorum. 1. deneme kimyasaldı onun dışında hiç biri tutmadı.
Bize hep kolay hastalarsınız dediler hatta sağlam embriyolarımız oluştu ama hiç bir zaman doktorların beklediği gibi sonuçlanmadı. Dedikleri tek şey tutana kadar deneyeceksiniz. Ayrıca ben pcos hastası olduğumdan yumurta rezervi normalden çok o yüzden doktorlarda panik yapmıyor. Şuan eşimin bir tüp daha dondurulmuşu var, 1 tane de dondurulmuş embriyomuz var. Şuan 2 tane transfer yapıldı 4 eylülü bekliyoruz bakalım kısmet olursa sevineceğiz olmazsa bir sonrakine bismillah diyeceğiz.
İnşallah sizin için bir süpriz olur doktorların zor demesine rağmen kısa sürede güzel haberleri alırsınız.
Öylemi, o zaman inşallah şuan bi anne adayıyla konuşuyorumdurŞuan 6. denemedeyım. Transfer oldum sonuç bekliyorum. 1. deneme kimyasaldı onun dışında hiç biri tutmadı.
Bize hep kolay hastalarsınız dediler hatta sağlam embriyolarımız oluştu ama hiç bir zaman doktorların beklediği gibi sonuçlanmadı. Dedikleri tek şey tutana kadar deneyeceksiniz. Ayrıca ben pcos hastası olduğumdan yumurta rezervi normalden çok o yüzden doktorlarda panik yapmıyor. Şuan eşimin bir tüp daha dondurulmuşu var, 1 tane de dondurulmuş embriyomuz var. Şuan 2 tane transfer yapıldı 4 eylülü bekliyoruz bakalım kısmet olursa sevineceğiz olmazsa bir sonrakine bismillah diyeceğiz.
İnşallah sizin için bir süpriz olur doktorların zor demesine rağmen kısa sürede güzel haberleri alırsınız.
Öylemi, o zaman inşallah şuan bi anne adayıyla konuşuyorumdur
Sizin için içten diliyorum, inşallah bebekleriniz şuan sizinledir. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Amin çok sağolun, Allah razı olsun inşallahh
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizde azosperm Hastasıyız 2 tüp bebek denemem oldu İlki hiç tutmadı ikincisi tuttu ama boş gebelik oldu 8.haftamda kürtaj oldum şimdi 3. dondurulmuş embriyoyu deneyeceğiz
Amin sagolasin ❤Amin inşallah öyledir. Güzel temenniniz için teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin siz ve eşinizinde.
Hepimize nasip olur inşallah güzel haber vermek.
Amin, çok teşekkür ediyorum. Sizinde güzel haberlerinizi almak nasip olur inşallah. Şimdiden Allah kolaylıklar versin.
Tansel Kaplancan'dı doktorumuz. Biz genel anlamda memnunuz.Nerde olmuştunuz
Merhaba canim benim esim tese oldu fakat almanyada oldu sonuc iyi cikti .. kücük bir amelyat korkulcak endiselenicek bisey yok yarim saat sürdü bizde tese sayesinde sorunuda ögrenmis olduk yollar karisik oldugu icin ince kalin. spermler disari vurmuyordu.. sonrasinda iki gün evde dinlendi agrisi falan olmadi hatta iki gün sonra calismaya basladi. Kanamada olmadi sonrasinda bi degisiklikde olmadi yani . Ve gercekten tafsiye ederim .Arkadaşlar merhaba bir bilginize ihtiyacım var tüp bebek tedavisi olup eşinden TESE ameliyatı ile örnek alınan oldumu? Varsa süreç hakkında bilgi verebilirmi? Kime oldunuz nerde ve ne zaman oldunuz? Sonuç nasıl? Daha sonrasında eşinizde bir sıkıntı oldumu? Şimdiden teşekkürler