Ikiz olmasi pek degerle alakasi yok sanirim. Benimde 7. Gun 158. Cikmisti 9. Gun 515 cikmistiiMerhaba arkadaslar ben tek 5 gun dondurulmus embriyo transferi oldum 10 gun degerim 141
13 gun degerim 659 ikiz olabilirmi sizce tabi olursa tek yumurta ikizi olacak bu durumu yasayan var mi?
6 gun 66Ikiz olmasi pek degerle alakasi yok sanirim. Benimde 7. Gun 158. Cikmisti 9. Gun 515 cikmistiiKeseyi yeni gordukk ve tek kese vardii
5+5ken keseyi gordum, 7 haftalikkende kalp atislarini duyduk6 gun 66
8 gun 166
henuz daha yaptırmadım. doktorum 3-4 gun bekle dedı. test yaptır bıdaha dedı
sımdı sana sunu sorcma kacıncı gun gordun keseyi
Sizin ilk beta hcg degeriniz kacti?hayirlisi olsun saglikla buyusunler insallahTek embriyodan ikiz olabilir canım
Benim öyle oldu iki embriyoyla üçüzlere hamile kaldım
Embriyonun teki kendi içinde bölünüp tek yumurta ikizi olmus
10. Gün 350Sizin ilk beta hcg degeriniz kacti?hayirlisi olsun saglikla buyusunler insallah
Vallahi seninkiler yine iyiymis canim ya,benim 13.gun,5.gun embriyosu tek transfer 5700 lerde cikti dun test gunumdu,aşiri yuksek,sevinemedim maalesef,çok risk olusturur diye aklim çok bulanik,dr tek yumurta ikizi olabilir dedi.allahim sagliklisini nasip etsin insallah ama,oyle çok belirgin bi belirtim de yok,onceden iki diş gebeligim var o da aklimda,offf10. Gün 350
14.gün 2050
Ben ilk test günümüde sayıyodum canım evet üçüz ama üçüz oldugunu 10. Haftamda ögrendikVallahi seninkiler yine iyiymis canim ya,benim 13.gun,5.gun embriyosu tek transfer 5700 lerde cikti dun test gunumdu,aşiri yuksek,sevinemedim maalesef,çok risk olusturur diye aklim çok bulanik,dr tek yumurta ikizi olabilir dedi.allahim sagliklisini nasip etsin insallah ama,oyle çok belirgin bi belirtim de yok,onceden iki diş gebeligim var o da aklimda,offfsenin ucuzdu degil mi,ona ragmen degerlerin cok yuksek degil..
600 ise iyi canim yine ya 6000 mi demek istedin acaba,nolur ole demek isteBen ilk test günümüde sayıyodum canım evet üçüz ama üçüz oldugunu 10. Haftamda ögrendik
ikiz biliyorduk zaten iki embriyo transfer edilmişti
bazılarının değerleri çok yüksek oluyor tüp bebek sayfalarında 10. Gün değerleri 600 olupta tek gebelik olanları çok gördüm değere göre yorum yapmamak lazım canım
Örnek verdim canım kafana takma bu kadar doktorunla konuşmadınmı bişey demedimi bu degerde keseyi görebilirsin diye biliyorum600 ise iyi canim yine ya 6000 mi demek istedin acaba,nolur ole demek istehaklisin bir nevi dediklerinde ama insan tedirgin oluyor yine de
Konustum tabi,neden yuksek bu kadr dedim,tek yumurta ikizi olabilir dediÖrnek verdim canım kafana takma bu kadar doktorunla konuşmadınmı bişey demedimi bu degerde keseyi görebilirsin diye biliyorum
Hayırlısı canım haber ver bizede bakalımKonustum tabi,neden yuksek bu kadr dedim,tek yumurta ikizi olabilir dedictesi betahcg yi tekrar yaptir dedi,haftaya cagirir heralde diye dusunuyorum bakalim.amaaan hayirlisi yaa artik napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?