- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.419
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
30 EylülSizin test günü ne zaman
Oksapar kullanıyorum çünkü pıhtılaşma var corasprin de kullanmak zorundayım.Tüp bebek ilaç raporu alırsanız gonalf merional cetrotide ovitrelle gibi size uygun bulunan ihtiyaç duydugunuz dozda uygun fiyata alabilirsiniz. Ben almıştım. Sonra bu ilac raporuyla arastırma hastanelerinde uygun fiyatlı tüp bebek tedavisi görebilirsiniz. O kısımda ben ilaçları alıp özele geçrtim. Devletteki uygun bulunan ilaçlardan daha fazla kullanmamı uygun gördü doktorum. Ekstra iğneler aldım ücreti neyse ödeyerek. Sonraa estrofem filan cok uzun sure evam etmez zaten gebelik başında bırakılır. Progestan filan raporlu alınmıyor yazdırıp alacaksınız. Oksapar için rapor var evet. Ama bunun için pıhtılaşmanız olmalı. Bende vardı raporlu alıyordum.
Yani sadece oksapar için mu rapor çıkarayım?Tüp bebek ilaç raporu alırsanız gonalf merional cetrotide ovitrelle gibi size uygun bulunan ihtiyaç duydugunuz dozda uygun fiyata alabilirsiniz. Ben almıştım. Sonra bu ilac raporuyla arastırma hastanelerinde uygun fiyatlı tüp bebek tedavisi görebilirsiniz. O kısımda ben ilaçları alıp özele geçrtim. Devletteki uygun bulunan ilaçlardan daha fazla kullanmamı uygun gördü doktorum. Ekstra iğneler aldım ücreti neyse ödeyerek. Sonraa estrofem filan cok uzun sure evam etmez zaten gebelik başında bırakılır. Progestan filan raporlu alınmıyor yazdırıp alacaksınız. Oksapar için rapor var evet. Ama bunun için pıhtılaşmanız olmalı. Bende vardı raporlu alıyordum.
Yazdığı kadarını ödedim. Ama rapor alınca 6 kutu filan alabiliyodum. Özel hastanede dahiliye doktoru çökarmıştı raporu daOksapar kullanıyorum çünkü pıhtılaşma var corasprin de kullanmak zorundayım.
Onun dışında progestan dex göbekten (fitil kullanamıyorum) ve Protestan 50 mg kalçadan kullanıyorum şu an.
oksapar için özel rapor verebiliyor mu acaba? Yoksa zaten sağlık ocağının yazdığı kadarını mı ödediniz
12 hafta dolaylarında bıraktırılıyor diye biliyorum. Ben test gününe kadar kullandım negatif oldu. Bebem tüp değil doğal oldu 2.tedaviye hazırlanırken. Siz yine de sorun tabi. Progestanı da fitile çevirirler bence o diğer fitili bıraktırıp.Yani sadece oksapar için mu rapor çıkarayım?
Estrofem için çok uzun kullanılmıyor demişsiniz
Allah razı olsun bu arada çok güzel bilgiler vermişsiniz
Kalp atışını duyduktan bir hafta sonraya kadar kullandım ben Estrofem. Galiba sekizinci hafta bitene kadardıYani sadece oksapar için mu rapor çıkarayım?
Estrofem için çok uzun kullanılmıyor demişsiniz
Allah razı olsun bu arada çok güzel bilgiler vermişsiniz
Fitil kullanamıyorum. Onun yerine göbekten iğne vuruluyorum progestan veriyorlarmış mecburuz dedi.12 hafta dolaylarında bıraktırılıyor diye biliyorum. Ben test gününe kadar kullandım negatif oldu. Bebem tüp değil doğal oldu 2.tedaviye hazırlanırken. Siz yine de sorun tabi. Progestanı da fitile çevirirler bence o diğer fitili bıraktırıp.
Ayyy öyle mi ilaçlar insallah hafifleyecek yaniKalp atışını duyduktan bir hafta sonraya kadar kullandım ben Estrofem. Galiba sekizinci hafta bitene kadardı
Peki ücretlerde değişiklik fazla oluyor mu?Benimde raporum var hatta kadin doğuma yazdırdım ama progestan dexi devlet karşılamıyor. Eczacı da rapor sadece kalçadan vurulanı karşılar dedi.
Ben progestan istedim sadece o da kendi pimpirikliliğimle kullandım yani. Oral da kullanılabiliyo. Hala vajinismus musunuz?Fitil kullanamıyorum. Onun yerine göbekten iğne vuruluyorum progestan veriyorlarmış mecburuz dedi.
Ya doğal yolla oluştu benim bir önceki gebelik ama diş gebeliğe döndü o ayrı ama o zamanda benek tutunsun diye bana yine bunları vermişlerdi size vermediler mi bende durduk yere kanama oldu beta yavaş ilerliyordu
Folikasit ne kulanıyosunuz peki folbiol muBen progestan istedim sadece o da kendi pimpirikliliğimle kullandım yani. Oral da kullanılabiliyo. Hala vajinismus musunuz?
İlişki esnasında sorun yok muayene olamıyorumBen progestan istedim sadece o da kendi pimpirikliliğimle kullandım yani. Oral da kullanılabiliyo. Hala vajinismus musunuz?
Evde folactive vardı ona devam et dedi folbiol de olur dediFolikasit ne kulanıyosunuz peki folbiol mu
Folbiol sevmezler pekEvde folactive vardı ona devam et dedi folbiol de olur dedi