• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Rahim Dinlendirme Sürecinde Olanlar Dertleşelim Gelin 😍

emy14

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
562
741
23
25
Merhaba 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim ileri derece pcos hastasıyım
Tüp bebek tedavi sürecindeyim
3 haziran cumartesi OPU (yumurta toplama) işlemim gerçekleşti
doktorum 2 adet dönemi bekleyelim OHSS riskin var ilaç kullanalım riske atmayalım dedi
toplam 21 yumurta toplandı ama henüz hastaneden bilgi gelmedi kaç tanesi duruyor kaç tanesi yola devam ediyor
Beklemek çok sıkıcı geliyor hemen adet olmak istedim ilk defa :KK59:
Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun herkesin kalbine göre versin bizlerin de elini boş bırakmasın :anne:

doktorum 2 adet dönemi bekleyelim OHSS riskin var ilaç kullanalım riske atmayalım dedi
toplam 21 yumurta toplandı ama henüz hastaneden bilgi gelmedi kaç tanesi duruyor kaç tanesi yola devam ediyor
Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun herkesin kalbine göre versin bizlerin de elini boş bıra

Amin canım bende senin gibi oldum ben de yumurta toplama işlemi oldu doktorum ikinci adetimi bekliyor ama benim dinlenmiş yumurtalarimdam haberim var sana nasıl haber vermezler ikinci üçüncü gün arayıp haber veriyorlar

Amin canım bende senin gibi oldum ben de yumurta toplama işlemi oldu doktorum ikinci adetimi bekliyor ama benim dinlenmiş yumurtalarimdam haberim var sana nasıl haber vermezler ikinci üçüncü gün arayıp haber veriyorlar
Aradılar canım bugün 😍 8 tane yumoş varmış 6 tanesi iyiye gidiyor 5. Güne gitmesini istiyoruz inşallah dedi senin yumoşlar ne alemde 🫶🏻

Perşembe günü yumurta toplanacak sigara içmemem gerekiyor stresten dHa çok içesim var
Bu işlem çok zor mu ölüyorum korkudan napıcam sigara işini nolur bşeyler diyim bana ya

Perşembe günü yumurta toplanacak sigara içmemem gerekiyor stresten dHa çok içesim var
Bu işlem çok zor mu ölüyorum korkudan napıcam sigara işini nolur bşeyler diyim bana ya
Ah kıyamam canım keşke hiç içmesen ama sık dişini biraz . Zor bi işlem değil zaten anestezi veriyorlar anlamıyorsun bile sonrasında da hafif lekelenmem oldu benim adet ağrısı gibi de kasıklarım ağrıdı cumartesi günü oldum 3-4 gün oldu ağrım sızım kalmadı çok şükür sakın korkma sonu güzel olsun inşAllah 😍🌼

Ah kıyamam canım keşke hiç içmesen ama sık dişini biraz . Zor bi işlem değil zaten anestezi veriyorlar anlamıyorsun bile sonrasında da hafif lekelenmem oldu benim adet ağrısı gibi de kasıklarım ağrıdı cumartesi günü oldum 3-4 gün oldu ağrım sızım kalmadı çok şükür sakın korkma sonu güzel olsun inşAllah 😍🌼
Ayy çok teşekkür ederim sende dondurulmuş olcaksın bendeeee çok heycanlym kalbim küt küt ben aşılama yapmadm 31 yaşndayım direk tüp başladm sebepsiz infertilite:( ikimizinde hemen tutsun bana transfer ağustos dedi nasl geçecek 2 ay bilmiyorum yarın anestezi görecekmş beni Allahım kalbim içime sığmıyor sanki

Ayy çok teşekkür ederim sende dondurulmuş olcaksın bendeeee çok heycanlym kalbim küt küt ben aşılama yapmadm 31 yaşndayım direk tüp başladm sebepsiz infertilite:KK43: ikimizinde hemen tutsun bana transfer ağustos dedi nasl geçecek 2 ay bilmiyorum yarın anestezi görecekmş beni Allahım kalbim içime sığmıyor sanki
Ben 1 kere aşılama yaptırdım ama şu an olsa yaptırmam boşa yaptırmışım zaman kaybı gibi geliyor bana aşılama oranı çok düşük çünkü 😢
Ben pcos um maalesef 😩
Rahim dinlendirme sürecindeyim şu an 2 adet dönemi geçecekmiş

Canım ben toplamadan öncede içtim sonrada içtim. Yumurta toplama anestezi adı altında yapılıyor hiç birşey hissetmiyorsun. Narkozun etkisi geçince de herhangi bir ağrım olmadı benim acı esigim de çok düşüktür bu arada. Şimdi transfer için ikinci adeti bekliyorum

Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun herkesin kalbine göre versin bizlerin de elini boş bırakmasın :anne:
Mayıs sonu OPU oldum bende, 5. Güne gelen 4tane iyi durumda dondurulmuş embriyom oluştu. Temmuz ortasi görünüyor transfer. Şu anda doğal beslenmeme devam ediyorum. Ekstra folik asit ve d3k2 vit kullanıyorum. Başka da birşey yapmıyorum, transfer öncesi için önerileriniz varsa alabilirim. Heyecanla bekliyorum embriyomu almak için.

Mayıs sonu OPU oldum bende, 5. Güne gelen 4tane iyi durumda dondurulmuş embriyom oluştu. Temmuz ortasi görünüyor transfer. Şu anda doğal beslenmeme devam ediyorum. Ekstra folik asit ve d3k2 vit kullanıyorum. Başka da birşey yapmıyorum, transfer öncesi için önerileriniz varsa alabilirim. Heyecanla bekliyorum embriyomu almak için.
İnşAllah hayırlı sonuçları alırız 🫶 ben folik asit haricinde bir şey kullanmıyorum doktorum bir şey vermedi 🤷🏻‍♀️ bende çok heyecanlıyım 🥰 yumurta toplamadan sonra adet oldunuz mu ?

İnşAllah hayırlı sonuçları alırız 🫶 ben folik asit haricinde bir şey kullanmıyorum doktorum bir şey vermedi 🤷🏻‍♀️ bende çok heyecanlıyım 🥰 yumurta toplamadan sonra adet oldunuz mu ?
Evet 6gun sonra oldum. Dvitaminim yerlerde olduğu için devam et demişti Dr. İnşallah ilk denemem. Teşekkürler şuraya yazan herkes sağlıcakla bebeğini kucağına alır inşallah.

Back