Sevgili Gulseren,
Oyle iyi anlıyorum ki seni. kac kez beta testi verdim, hangi hemsire acıtmadan kan alır hangisi acımasızdır, hangi gun test yaptırsam kanda beta gorunur hepsi oyle yıpratıyor ki bizleri.
Canım bak ben transferden sonra 2 gun yattım. Yalnız benim ozel bir durumum daha vardı hiperstimulasyon kaygımız olustu.Yumurtalıklarım sanki gulle tasıyor hissiyle patlamak uzereydi ve karnım hep şişti. Kıyafetşerim dar gelecek kadar...
Buna ragmen her gun işten sonra hava almak ve biraz da yorulmak için yuruyuse cıkıyorduk kocamla, bak simdi hatırladıkca içim ezildi vallahi. Kocam uzunsure yurtdısında kalacak da özlemişim onu. :) Sinema, aksam yemekleri, aksama eve gelip sadece uyuuyorduk. Yani hergunu dolu dolu geçirmeye bakıyorduk. Arkadaslarımızı ziyaret ediyorduk muhakkak bir aktivite yapıyorduk. Yani ne kadar kalabalıkolursa etrafın o kadar az dinlersin kendini onu anlatmaya calısıyorum. Kendini agır kaldırmak, agır evişi yapmaktan baska haiff yuruyuslerden, aktivitelerden sakınma. Yani hayatı kendine zindan da etme.
Ben ilk mikromda negatif sonuclanmıstı ama kendimi eve kapattım ailem arkadaslarım hep beni evde ziyaret ediyorlardı, ama surekli oldu olmadı mı diye dusunup duruyorum. Bu seferkinde bilerek oyle yapmadım. Ve test gununden bir gun once dahi test yaptırmanı tavisye etmem. Cunku kendine yaptıgın Lucrin, Gonal, Cetrotide tipi iğnelerin içinde Beta hormonu var ve bu hormon 12 gunden once vucuttan atılamıyor. Yani yaptırsan dahi yanıltıcı olabilir bu yuzden seni yanıltmaması acısından bence testi unut.
At kendini dısarı guzelce gez. Tadını cıkar buguzel gunlerin, surekli annenlere akrabalara oturmaya yemek yemeğe gidin ne bileyim oturmayın yani evde canım.
Ondan sonra insllah iyi haberleri alınca yeteri kadar evde oturacaksın.
İyi haberlerini bekliyoruz, ümitsizliğe kapılacak bir sey yok, sadece biraz sabır.
Allah'a sana sabır ve hayırlı haberler vermesi için dua edecegim.
Sevgiler ve bol sanslar