Tüp bebekte kullanılan ilaçlardan hangisi en pahalısı?

Bluemiracle12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
247
942
elimde aşılamadan gonal_f kaldıda,bunu tüp bebek merkezine götüreceğim,bunları dr. Kabul ederse masrafım ne kadar düşer diye merak etmiştim.

canım benim aldığım ilaçlardan en pahalısı gonal-f di. elinde varsa şanslısın ben en çok parayı ona verdim.

sibel 1979 bugün doktorumla konuştum ilaçları getir bana dedi,hangi tarihtede aldığımı söyledim,tamamdır dedi.umarım başka bir arkadaş yardımcı olur sana.çünkü gerçekten pahalı bir ilaç canım.inşallah verdiğimiz bu emeklere değerde tüp bebeklerimiz tutar arkadaşlar.ben daha ilk olacağım,ilaçlarda aşılamalarımdan kalma.

eyetkiner sen anladığım kadarıyla tüp bebek yaptırmışsın,tuttumu.birde sana deneyimle olarak birkaç şey sormak istiyorum,tabi izin verirsen.bu sitede birçok arkadaşın ilk tüp bebekleri tutmamış,okudum.bu beni çok korkuttuki tüp bebek en garantisi olarak biliriz.neden tutmuyor sence.ben ve eşimde hiçbir sorun yok,biz nedeni belirsiz infertilite gurubundanız;ama benim gibi olupta tutmayan çok arkadaş var.birde yaptırdıktan sonra tutması için neler yiyip içmeliyim

canım benim ilk denememdi. ben normal yolla da hamile kalabiliyorum ama düşük yaşıyorum. 4 düşüğüm vardı. kromozom translokasyonu var bende. onun için tüp bebek ve pgt yapıldı şimdi hamileyim. çok şükür. neden tutmuyor dersen bence stres çok önemli ben kendimi inandırdım ne kadar içimde az da olsa şüphem olsa da olacak diye. bu önemli. moral önemli sağlıklı beslen yeter. ben sigara ve kahve içen biriydim ama bebeğimi öyle çok istiyordum ki kendim için yaptığım tüm zevklerimden vazgeçtim geçmeliydim kola vs. hiç içmedim ilaçlarımı düzenli kullandım ve ben transferden sonra 3 gün hiç kalkmadan yattım ondan sonra da 10. günüm dolana kadar kalkmadım oturdum ama elimi suya bile sokmadım. 10. gün test yapmıştım ben. umarım sizin de tedaviniz olumlu sonuçlanır. allah yardımcınız olsun. en önemlisi strese girmemek bunu unutmayın lütfen bebeğinizi istediğinizi onunla konuşarak anlatın.
Hepimiz anne olmayı hakediyoruz allahın izniyle olcağız a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…