tup bebekte kacinci denemenizde hamile kaldiniz?

tup bebekte kacinci denemede hamile kaliniz?

• Ankete Katılan
    38

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar tup bebekte kacinci denemede hamile kalabildiniz hadi katilin ankete bakalim sonuclar ne cikacak???

hadi bakalim tup bebekte basari sansi ne kadar cikacak?hep birlikte gorelim....

benim 3.micro denemem olacak.umudum yok ama bende bebeğime kıyafet almak,parka gitmek,onu arabayayla gezdirmek,aylık iğnelerini yaptırmak,mama hazırlamak,altını değiştirmek,yanında babasıyla uyumak,yüzmek,sıcaklığını hissetmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................çok şey mi istiyorum.........................................tüm bunlar için de tekrar tekrar elimden geldiğince deneyeceğim.......siz de bırakmayın.biz süper anne olacağız birgün.....

inşallah cennet kokulum.benim bir yeğenim var onun iki tane tulumunu aldım, hergün onu kokluyorum ve kendimi inş olacak bebişime daha yakın hissediyorum.cennet kokar derler yeni doğan masumlar için.ben de çok denedim olmadı ama şimdi daha fazlaümitliyim .5 gün sonra sonuç belli olucak.dua edin

ben 2 aşılama denemiştim olmadı ama allaha binlerce şükürler olsun ki ilk tüp denememde hamile kaldım önümüzdeki hafta ultrasona giricem bir görsem kalp atışlarını bir duysam içim biraz daha rahatlayacak
Allahım bebek hasretiyle yanan herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
kucaklarımızı boş bırakmasın

Allahım bebek hasretiyle yanan herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
kucaklarımızı boş bırakmasın
inşaallah iremecem Allah bebişine kavuşmayı nasip etsin.Hayırlı olsun .darısı bizim başımıza.çok güzel bir duygu olsa gerek

su ana kadarki sonuclar hic iyi degil cok uzucu.....

3.de hamile kaldim.Dorduncude hamile kaldim seceneklerini de koy.Benim tanidikllarim var 4 yada beste sonuc alan.Mesela benimde 3 tane negatifim var.4.yu deneyecegim
Dorduncude sonuc alan varsa bende onlari gormek isterim

canim ben 4 icsi ve 1 kryo (dondurulmus) yaptirdim ama henüz hamile kalamadim.simdi 1 kryo daha yaptirdim 5 gün sonra test yapcam bakalim tuttumu hic umudum yok ama insallah.

Inanip inanmamak size kalmis ama ne ilk ne iki ben tam 8 kez tüp bebek yaptirdim .
Sadece 1 kez hamile kaldim 6. seferde .
Onu da kanimdaki pihtilasma nedeniyle kaybettim . :a015:

Burada "Hamile kalamadım" seçeneği "3 denemeyle hamile kalamadım" demek mi ? Yoksa 1-2 deneme yapıp başarısız olanları da kapsıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…