Adetin ilk günü başlayacağım 13.gün kontrol dediTransfer ne zaman? Bana transferden 10 gün önce birkaç ilaç vermişti doktorum, 3-4 gün kala ilave ilaçlarım oldu. Belki vakti gelmemiştir daha
Bana adetin 3. günü endol, entrofem, monodox, prednol, ı mom, kan suladırıcı iğne, progestan ve kalçadan iğneye başlatmıştı özelmi devletmi hastaneniz.Adetin ilk günü başlayacağım 13.gün kontrol dedi
Henüz başlamadım ilaca adetin ilk günü estrofeme başlayacakmışım takviye olursa söyler artıkTedavi estrofemle başlıyor genelde.transfere yakın diğerleri ekleniyor.Her doktorun ve kişinin tedaviside elbetteki farklılık gösterir.Aklinizdakileri doktorunuza sorun.Zamani geldiğinde size uygun olanı verecektir.Rabbim sağlıkla hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Özel bahçeci tüp bebek merkeziBana adetin 3. günü endol, entrofem, monodox, prednol, ı mom, kan suladırıcı iğne, progestan ve kalçadan iğneye başlatmıştı özelmi devletmi hastaneniz.
herkesin tedavisi farklıdır canım transfere yakın yada transfer sonrası verbilirler diğer ilaçlarıÖzel bahçeci tüp bebek merkezi
Vermeyedebilir değil mi? Sonuçta kişiye özel tedavi yöntemi belki farklı bir ilaca gerekte kalmayabilir.herkesin tedavisi farklıdır canım transfere yakın yada transfer sonrası verbilirler diğer ilaçları
tabiki herkesin bünyesi sorunu ve tedavi yöntemi farklı ama büyük ihtimalle progestan iğne verirler ya transfere yakın yada transfer sonrasıVermeyedebilir değil mi? Sonuçta kişiye özel tedavi yöntemi belki farklı bir ilaca gerekte kalmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız içintabiki herkesin bünyesi sorunu ve tedavi yöntemi farklı ama büyük ihtimalle progestan iğne verirler ya transfere yakın yada transfer sonrası
Benim günde 5 tane, hepsini aynı anda içebiliyorum bi sorun olmuyor dedi hemşireGünde defa estrofem alanlar saatini nasıl ayarlasın Uz? Sabahları geç uyanıyorum
İnşaallah 2.transferinizde kucağınıza alırsınız yavrunuzuBanada sadece estrofem vermisti ilk once. Transferden 5 gun once progestan eklendi. Transfer sonrasi kalcadan igne vardi. Ucunu kullandım. Tuttu ama bos gebelik oldu dustu malesef. Bazılarının cok fazla ilacı var. Sanki ne kadar cok ilac kullanırsan, tutma ihtimali o kadar cokmus gibi geliyo. 2. Transferde yine aynı ilaclari kullancaksın dedi doktorum
Amin insallahİnşaallah 2.transferinizde kucağınıza alırsınız yavrunuzuözel değilse problem neydi acaba?
Anladım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun evlatlarımızı teşekkür ederim cevabınız içinAmin insallahsebepsiz infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?