Tüp bebekte iki tüpünde bağlanması

Sunset8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
38
11
27
Merhaba benim gibi iki tüpünde bağlanıp tüp bebek yaptiran varmı , ameliyat olmam gerekiyordu tek tüpüm baglanacakti ama diğer tüpte de sorun varmış. Embryo dondurdum Kasım ayında transferim var. Bu süreci yaşayanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba benim gibi iki tüpünde bağlanıp tüp bebek yaptiran varmı , ameliyat olmam gerekiyordu tek tüpüm baglanacakti ama diğer tüpte de sorun varmış. Embryo dondurdum Kasım ayında transferim var. Bu süreci yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba ben varım benimde kasım ayında transfer olacak hayırlısıyla 🥰

Benim iki tüp genişlemiş miyom ameliyatı sırasında da (açık oldu) gördü doktor bağladı.transfer oldu ve hamileyim 4.aya girdim.tüplerde sorun varsa en iyisi bağlatmak

Evet ilk transferde iki tane embriyo transfer edildi birinin 7.haftada kalbi durdu,ikincisi ile devam ediyorum 3.ay bitti.

Benim miyom vardı, tüpler genişlemiş onları halletti ardından rahimde şekil bozukluğu vardı onunda ameliyatını oldum üç ay sonra falan transfer oldu hamile kaldım.doğru düzgün yumurta da yoktu amh 0,017.yani nasipse oluyor değilse olmuyor.sizinde olur inşallah 🙏

Benim miyom vardı, tüpler genişlemiş onları halletti ardından rahimde şekil bozukluğu vardı onunda ameliyatını oldum üç ay sonra falan transfer oldu hamile kaldım.doğru düzgün yumurta da yoktu amh 0,017.yani nasipse oluyor değilse olmuyor.sizinde olur inşallah 🙏
Hayırlı olsun tebrik ederimm🥰
Sağlıkla kucağınıza aldığınız günlere hızla kavuşun dilerim 🙏🏼
Ameliyatınız tam olarak ne zamandı acaba ?
Yani ameliyatınız regliniz bitince oldu değil mi ardından kaçıncı regliniz ile transfer süreciniz başladı ?

Ameliyatı reglimin 16.günü yaptırmışım(rahim şekil bozukluğu).3ay sonra ve adet olduktan sonra o da adetin 15.gününe falan denk geldi transfer oldu.bu ameliyattan sonra düzelme işi kişiden kişiye değişiyor.doktor bir iki aya transfer yapacaktı ama işlerim vardı onları halledeyim öyle yapalım dedim.

Ameliyatı reglimin 16.günü yaptırmışım(rahim şekil bozukluğu).3ay sonra ve adet olduktan sonra o da adetin 15.gününe falan denk geldi transfer oldu.bu ameliyattan sonra düzelme işi kişiden kişiye değişiyor.doktor bir iki aya transfer yapacaktı ama işlerim vardı onları halledeyim öyle yapalım dedim.
Benim’de adetimin 12. Günü ameliyatımı oldum .
2 ay sonra transfer dediler Ocak 2025 oluyor bu durumda değil mi ? 2 adet geçirip 3. İle sanırım doğru mu anlamışım🥹

Benim’de adetimin 12. Günü ameliyatımı oldum .
2 ay sonra transfer dediler Ocak 2025 oluyor bu durumda değil mi ? 2 adet geçirip 3. İle sanırım doğru mu anlamışım🥹
Evet doğru ,adetin ikinci günü falan çağırır kontrole.sonra hormonlara falan bakılıp transfer tarihini söylüyor.adetten sonra oluyor yani.

Ekim 12de mi oldunuz yani?aralıkta da olabilir ama iki ay geçmiş olmuyor mu öyle? Aralık adetinden sonra oluyo sanki.ama dediğim gibi adetin ikinci veya 3.günü kontrole çağırır.doktorunuzla konuşun derim.aralık da olabilir

Ben 8 Ekim'de oldum. Bu birinci adeti geçireceksiniz , ikinci olanın birinci gününde arayin transfer için hazırlıklara baslayacagiz dedi doktorum
Yani Aralık ayında oluyor 🥰
Siz nerede tedavi görüyorsunuz ?
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız toplandınız mı ?

İstanbul tüp bebek merkezinde oluyorum tedavi , evet baya toparladim 🙏 sabırsızlıkla transfer sürecini bekliyorum

X