Ben de iğneli aşılama diye biliyorum. Sizin amh değeriniz veya eşinizin sperm değerleri çok düşükse hicbir şart aranmıyor direkt rapor alabiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsamMerhaba arkadaşlar umarım bilgisi olan vardır. Heyet raporu almak için 2 kez aşılama yeterlimi. Bugün doktora 2 kez klomen ile aşılama olduğumu söyledim herhangi bir şey söylemedi. Ama burada okuduğuma göre iğneli aşılama olması gerekiyormuş. 3 buçuk yıllık evliyim bu süreçte 2 kimyasal gebelikte geçirdim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
3 yıl evlilik şartı arıyorlar canımBen de iğneli aşılama diye biliyorum. Sizin amh değeriniz veya eşinizin sperm değerleri çok düşükse hicbir şart aranmıyor direkt rapor alabiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam
Değerler düşük olsa da mı?3 yıl evlilik şartı arıyorlar canım
Benm öyle oldu amh düşüktü ama 3 yılı doldurmadk daha çıkmamstı önceden öyle olmuş ama suan öyle değil demişlerdi.Değerler düşük olsa da mı?
2 kez igneli asilama gerekir, 3 yillik evlilik ve hic cocugunun olmamasi..Merhaba arkadaşlar umarım bilgisi olan vardır. Heyet raporu almak için 2 kez aşılama yeterlimi. Bugün doktora 2 kez klomen ile aşılama olduğumu söyledim herhangi bir şey söylemedi. Ama burada okuduğuma göre iğneli aşılama olması gerekiyormuş. 3 buçuk yıllık evliyim bu süreçte 2 kimyasal gebelikte geçirdim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Evet iğneli aşılama olması gerekiyor ben de ilk klomenle aşılama yaptıracaktım ertelendi sonra başka doktora gittimvyine rapor için iğneli aşılamaymış nedeni iğnenin içinde bulunan etken maddesinden dolayıMerhaba arkadaşlar umarım bilgisi olan vardır. Heyet raporu almak için 2 kez aşılama yeterlimi. Bugün doktora 2 kez klomen ile aşılama olduğumu söyledim herhangi bir şey söylemedi. Ama burada okuduğuma göre iğneli aşılama olması gerekiyormuş. 3 buçuk yıllık evliyim bu süreçte 2 kimyasal gebelikte geçirdim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
3 buçuk yıllık evliyi değerlerimizde herhangi bir sorun yok iki kimyasal gebelik ve iki klomenle aşılama yapıldı. Hiç çocuğumda yok. Yani doktor söylerdi heralde iğnelimi veya değilmi diyede düşündüm ama aklımda karıştı. Bana verilen kağıda baktım detaylı 3 klomenle aşılama veya 2 gonadotropin aşılama yazılmış2 kez igneli asilama gerekir, 3 yillik evlilik ve hic cocugunun olmamasi..
Ay o ne vicdansız bi uygulama o amh 3 senede ne hale gelir zaten düşükBenm öyle oldu amh düşüktü ama 3 yılı doldurmadk daha çıkmamstı önceden öyle olmuş ama suan öyle değil demişlerdi.
Gonadotropin varsa geçerli olur3 buçuk yıllık evliyi değerlerimizde herhangi bir sorun yok iki kimyasal gebelik ve iki klomenle aşılama yapıldı. Hiç çocuğumda yok. Yani doktor söylerdi heralde iğnelimi veya değilmi diyede düşündüm ama aklımda karıştı. Bana verilen kağıda baktım detaylı 3 klomenle aşılama veya 2 gonadotropin aşılama yazılmış
Gonadotrapin ne oluyo pekiGonadotropin varsa geçerli olur
Onu içermesi gerekiyormuş ben şartlarını okumuştum ne olduğunu bilmiyorumGonadotrapin ne oluyo peki
Aynen bende beklemedim haliyle canım cebimden ödedim hepAy o ne vicdansız bi uygulama o amh 3 senede ne hale gelir zaten düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?