• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte hamilelik süreci

Iyı geceler 🤗tup bebek ile kizimiza hamileyim çok şükür Rabbim herkese nasip etsin🤲ilk 3 ay rahattım taki kabızlık başladı ve sonra düşük tehlikesi 6 aylık olana kadar iğneler ilaçlar. Sonra iyiyiydim. Enfeksiyon cikti😣şuan 30 haftalık olduk çok şükür ıyız bir sikintimiz kalmadı. Doğumu bekliyoruz. Zor mu derseniz biz bu sene ocak bu zaman kadar tedavi için uğraştık ve ben çok dikat ettim.mayis 8 de bebıs tutunduğunu öğrendik ben nisandan bu zaman kadar hiç bir iş yapmadım yemeğim bile yatağıma geldi hala da iş yapmıyorum. Inslalah sag salim min'osumuza kavuşuruz. Darısı tüm olmayanlara. Kızım beni hiç zorlamadı onun için değer hamd olsun 👨‍👩‍👧

Iyı geceler 🤗tup bebek ile kizimiza hamileyim çok şükür Rabbim herkese nasip etsin🤲ilk 3 ay rahattım taki kabızlık başladı ve sonra düşük tehlikesi 6 aylık olana kadar iğneler ilaçlar. Sonra iyiyiydim. Enfeksiyon cikti😣şuan 30 haftalık olduk çok şükür ıyız bir sikintimiz kalmadı. Doğumu bekliyoruz. Zor mu derseniz biz bu sene ocak bu zaman kadar tedavi için uğraştık ve ben çok dikat ettim.mayis 8 de bebıs tutunduğunu öğrendik ben nisandan bu zaman kadar hiç bir iş yapmadım yemeğim bile yatağıma geldi hala da iş yapmıyorum. Inslalah sag salim min'osumuza kavuşuruz. Darısı tüm olmayanlara. Kızım beni hiç zorlamadı onun için değer hamd olsun 👨‍👩‍👧
Rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin benimde 14 günlük ilaç igneler kullanıyorum ama agrım çok oluyor dolaştıgım için mi bilmiyorum

İki yil biyunca denedik sebebsiz infertikite dedi doktorlar.. en son daha uzatmadan tup bebekle hamile kaldim.yumurta topkanmasi icin yedigimiz igneler cektigimiz agrilar.. transferden sinra kalcadan yedigim igneler karindan ayri ve ustune dusuk tehlikem oldu kusma, kanamali ilk uc ay hastanelerde yattim temmuz agistos full kotuydum... eylulyb ortasinda toparladim gibi.. kanama anca kesti ... ya kimiside cok rahat geciriyor.. ben simdide rutin islerimi bile yapmiyorum uzanuyorum yatuyirum istirahat halinde geciriyorum... mart ayinda toplama oldu sanirim nisanda bi ay bekledik mayisin sonunda transfer oldu.. simdi cok sukur 3. Trimestera girdik.. ama ne cektim ben yaa.. hep annem yanindaydi.. esim yanindaydi.. simdilerde bebeklerimin tekmeleriyle Allahima sukrler edip devam ediyorum gunume.. isteyen hasret ceken herkesin kucagini Allahim bebeleriyle doldur insallah.. baslarda bu yazilari bende okuyup acaba bnm okacak mi kisirmiyim felan bu suru endiseye kapilmistim ama.. gebelik testi yapip o oozitifi gordugum andan buyana Allahim sukurlerrr olsunn🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin benimde 14 günlük ilaç igneler kullanıyorum ama agrım çok oluyor dolaştıgım için mi bilmiyorum
Yok canım o ağrılar. Normal hormon ilaçları alıyorsun sonuçta ondan oluyor.

İki yil biyunca denedik sebebsiz infertikite dedi doktorlar.. en son daha uzatmadan tup bebekle hamile kaldim.yumurta topkanmasi icin yedigimiz igneler cektigimiz agrilar.. transferden sinra kalcadan yedigim igneler karindan ayri ve ustune dusuk tehlikem oldu kusma, kanamali ilk uc ay hastanelerde yattim temmuz agistos full kotuydum... eylulyb ortasinda toparladim gibi.. kanama anca kesti ... ya kimiside cok rahat geciriyor.. ben simdide rutin islerimi bile yapmiyorum uzanuyorum yatuyirum istirahat halinde geciriyorum... mart ayinda toplama oldu sanirim nisanda bi ay bekledik mayisin sonunda transfer oldu.. simdi cok sukur 3. Trimestera girdik.. ama ne cektim ben yaa.. hep annem yanindaydi.. esim yanindaydi.. simdilerde bebeklerimin tekmeleriyle Allahima sukrler edip devam ediyorum gunume.. isteyen hasret ceken herkesin kucagini Allahim bebeleriyle doldur insallah.. baslarda bu yazilari bende okuyup acaba bnm okacak mi kisirmiyim felan bu suru endiseye kapilmistim ama.. gebelik testi yapip o oozitifi gordugum andan buyana Allahim sukurlerrr olsunn🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤
Kanama kaçıncı haftada başladı

Kanama kaçıncı haftada başladı
6+6 ydin yanlis hatirlamiyorsam.. ilk ay problem yoktu zaten hamile oldugunuda anlamiyosun ama sonrasinda git gide agirlastim (kusmadan sebep oda) 16. Haftama kadar kustum agzima bisey koyamadim.. yemek yiyemeyince daha da kotu oluyordum o kesin.. 8 kg verdim ben.. hamile kalmadan once ilaclarla aldigim kiloydu zaten.. simdi tekrar ayni kiloma ciktim diyebilirim.. hersey guzel olacak merak etme🙏🏻

6+6 ydin yanlis hatirlamiyorsam.. ilk ay problem yoktu zaten hamile oldugunuda anlamiyosun ama sonrasinda git gide agirlastim (kusmadan sebep oda) 16. Haftama kadar kustum agzima bisey koyamadim.. yemek yiyemeyince daha da kotu oluyordum o kesin.. 8 kg verdim ben.. hamile kalmadan once ilaclarla aldigim kiloydu zaten.. simdi tekrar ayni kiloma ciktim diyebilirim.. hersey guzel olacak merak etme🙏🏻
İnşşallah sag saglım atlatırız bu süreci

Back