tup bebekte geri sayim basladi .kimler bizimle. ..

Merhaba bugun arkadasimin 6.gunu cook heycanli bu topigi acmami istedi bende gelecek ay basliyacam hayirlisiyla...
O belirtilerini soyluyecek ben yazacam...hayirli Haber aliriz insallah herkese umut olur..
Merhaba canım. Sanırım ben de gelecek ay baßlıcam.bugün dr a gittim.aşılamayı gereksiz bulduk eşimle.tüp bebeğe yöneldik.ama ben kararsızım.sen nerdesin?

Merhaba canım. Sanırım ben de gelecek ay baßlıcam.bugün dr a gittim.aşılamayı gereksiz bulduk eşimle.tüp bebeğe yöneldik.ama ben kararsızım.sen nerdesin?
Bende gelecek ayyy baslicam insallah.
rabbim bizelere hayirlisini versin haberleselim..
insallah..

Amin darısı bizlere olsun inşallah. Benimde test günüm 2 mart canım belki dayanamayıp erken yapabilirim :)
canım aklımdasın ınşallah sende guzel haberler vercan allahın ıznıyle pozıtıffffı gorucan yazıcan amınn ecmaınn

canım aklımdasın ınşallah sende guzel haberler vercan allahın ıznıyle pozıtıffffı gorucan yazıcan amınn ecmaınn
sağol canım benim, inşallah....tatlım yaa bugün 5. günüm hiç banyo yapmadım sen ne zamana kadar yapmamıştın, bugün yapayımmı yarınıda beklesemmi..

sağol canım benim, inşallah....tatlım yaa bugün 5. günüm hiç banyo yapmadım sen ne zamana kadar yapmamıştın, bugün yapayımmı yarınıda beklesemmi..
bıtanem ben bı konuda gormstum su ıyı gelmıyor dıye ben hıc yapmadım daha dun yaptım ılık suyla sıcak su olmuycakmıs bıde ayakta yap banyonu olurmu oturarak degıl bende ayakta yaptım 10 dakka felan fazla durmadım canım ıstersen sende bekle bıtanem

bıtanem ben bı konuda gormstum su ıyı gelmıyor dıye ben hıc yapmadım daha dun yaptım ılık suyla sıcak su olmuycakmıs bıde ayakta yap banyonu olurmu oturarak degıl bende ayakta yaptım 10 dakka felan fazla durmadım canım ıstersen sende bekle bıtanem
bekleyim biraz daha o zaman, hani normalde ayakda yıkanırım ama sıcak suyla yıkanırım, ılık ile üşüyebilirim, birde zatüre geçmişim var, banyo yapınca daha çok dikkat ederim bünyem hashas..Namazlarım aksıyor, dua etmeye çok ihtiyacım var böylede ediyorum ama içim rahat değil, yarınıda bekleyim o zaman..

bekleyim biraz daha o zaman, hani normalde ayakda yıkanırım ama sıcak suyla yıkanırım, ılık ile üşüyebilirim, birde zatüre geçmişim var, banyo yapınca daha çok dikkat ederim bünyem hashas..Namazlarım aksıyor, dua etmeye çok ihtiyacım var böylede ediyorum ama içim rahat değil, yarınıda bekleyim o zaman..
canım ınşallah guzel olur hersey ıcın nasıl rahat edıcekse oyle yap banyonu...ananas ve kabak cekırdegı ye kendını yorma hıc bıde ben bu duayı cok okudum rabbı yesir vela tuasir rabbi temmim bıl hayır anlamda cok guzel netten arastır aklına geldıkce oku cok guzel bı dua canım inşallah poztıf olur rabbımın ıznıyle

ılk dogal yolla 18 ay once hamıle kaldım ama kalbı durdu ve kurtaj oldum tub bebekte ılk denemede tuttu rabbıme sukur hepınız butun arkadaslarıma olsun ınşallah
Insallah canim bende 3 ay once dogal yolla hamile kaldim.
Benimkiminde kalbi durdu.
glck ay tup bebege hazirlaniyorum..
Nerde yaptiniz canim..
k.bakma cok soru sordum.
arkadasim. mersin ozel tup bebek merkezinde yaptirdi.
necmi ozturk diye basari bir doktor bende orda yapacam...

Insallah canim bende 3 ay once dogal yolla hamile kaldim.
Benimkiminde kalbi durdu.
glck ay tup bebege hazirlaniyorum..
Nerde yaptiniz canim..
k.bakma cok soru sordum.
arkadasim. mersin ozel tup bebek merkezinde yaptirdi.
necmi ozturk diye basari bir doktor bende orda yapacam...
yok bıtanem nezaman ıstersen sor yardımcı olurum canım hıc cekınme sen arastırma yaptırdınmı canım bebek kaybı ıcın.. ben tam tub bebek tedavıse başlamadan bır ay once genetık testlerıde yaptırdım dedım ıcım rahat başlıyayım canım ben bahçeçi umut tüb bebek merkezınde selen sezgın soydu doktorumda bahçeçinin labaruatar konusunda cok ıyı oldugunu ogerendık bızde cok arastırdık okadar cok merkez varkı kafamız cok karıstı ama bahcecıde karar kıldık orda başladık

X