Tüp bebekte genetik test yaptıranlar bakabilir mi?

Eylulyamur

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
39
10
27
Herkese merhaba tüp bebek yaptırıyorum 3. Denemem ama hiç transfer aşamasına gelemedik bugün embriyolarımın 3. Günü 5 tane var embriyolog ilerliyo ama yavaş dedi ilk günden beri genetik test yapılmasını istedi böyle bişey yaşayanlar yazabilir mi genetik test ne kadar ve başarılı mı

Herkese merhaba tüp bebek yaptırıyorum 3. Denemem ama hiç transfer aşamasına gelemedik bugün embriyolarımın 3. Günü 5 tane var embriyolog ilerliyo ama yavaş dedi ilk günden beri genetik test yapılmasını istedi böyle bişey yaşayanlar yazabilir mi genetik test ne kadar ve başarılı mı
Ben embriyolara genetik test yaptirmadim ama.Genetik doktoru bana tavsiye etmişti.Genetik test size değil embriyolara yapalım demiş.Dollenme gerçekleştiğinde oluşan embriyolarda anormallik var mi genetik bir sıkıntı varsa eleniyor içlerinden elemeyi geçen transfer oluyor.Boylelikle doğum oncesi ve doğum sonrası bebekte oluşacak sıkıntıların büyük kısmına baştan önlem alınıyor. Özellikle 40 yaş ve üstü gebe kalmak isteyenler.Yumusta kalitesi kötü olanlar bu şekilde ilerde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçiliyor

Arkadaslar meraba çok kararsızım pazar günü yumurta toplama oldu 8 embriyo döllendi 5 tanesi şuan 3 güne geldi 3 denememiz Diye daha öncekiler neden olmadı diye genetik test yapmamızı önerdiler ne karar vereceğimizi bilmiyorum genetik testen sağlıklı geln pek duymadım

Arkadaslar meraba çok kararsızım pazar günü yumurta toplama oldu 8 embriyo döllendi 5 tanesi şuan 3 güne geldi 3 denememiz Diye daha öncekiler neden olmadı diye genetik test yapmamızı önerdiler ne karar vereceğimizi bilmiyorum genetik testen sağlıklı geln pek duymadım
Valla pgt ngs de yaptırdık herşey mükemmel dediler.5haftalık oldu şimdide düşmek üzeriymiş yani diyeceğim oki tıpta biryerde yetmiyor

Ben 3 embriyo ya hem pgt hem ngs yaptırdım 1. Transfer olumsuz 2 .transfer düşük tehlikesi var şuna 5 haftalık lekelenme var ve çok aşagıya yerleşmiş

X