Tüp bebekte genetik test yapiliyormu

Ayferriniz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
67
36
21
Ben tüp bebekte monuzomi 22 kromozom testini yapmak istiyorum daha fazlasını da yaptırmak istiyorum ilk gebeliğim sıkıntılydı bebeğimde sorun vardı tüp bebek düşünüyorum genetik kromozom ve yapılan testlerle Sağlıklı bir gebelik gecirirmyik sizce

Biz de transfer oncesi embriyolara genetik baktirdik, transfer bekliyorum. Gerekirse esime ve bana da genetik baktiracagiz acaba tasiyici miyiz diye ama bildigimiz bir hastaligimiz yok ne bizde ne ailede.

Biz de transfer oncesi embriyolara genetik baktirdik, transfer bekliyorum. Gerekirse esime ve bana da genetik baktiracagiz acaba tasiyici miyiz diye ama bildigimiz bir hastaligimiz yok ne bizde ne ailede.
Yani ne sorun varsa o embiryida çıkarmı çünkü hamile kalsak daha sonra bir sorunla karsilasak çok kötü bir durum

Yani ne sorun varsa o embiryida çıkarmı çünkü hamile kalsak daha sonra bir sorunla karsilasak çok kötü bir durum
Evet embriyolara genetik bakildiginda kromozom rahatsizliklarini ihtimalleriyle analiz ediyorlar, benim uc embriyom da cikti. Monozomi,trizomi,mozaik monozomi olarak.

Evet embriyolara genetik bakildiginda kromozom rahatsizliklarini ihtimalleriyle analiz ediyorlar, benim uc embriyom da cikti. Monozomi,trizomi,mozaik monozomi olarpeki

Evet embriyolara genetik bakildiginda kromozom rahatsizliklarini ihtimalleriyle analiz ediyorlar, benim uc embriyom da cikti. Monozomi,trizomi,mozaik monozomi olarak.
Peki o çıkan sonuçlar lda bebek olsa ne olur

Transfer edilemez raporu geldigi icin imha edildi bizimkiler ama internete yazdiginizda bu trizomi monozomi terimlerini bir cok farkli rahatsizlik cikiyor. Doguma varamadan dusukle sonlaniyormus cogu malesef. Saglikli olmayan embriyo zaten rahimde de pek gelisim gosterezmis

evet yapılıypr özellikle özel gereksinimli çocukları olanlarA daha çok yaptıracaksanız genetik labarotuarı olan bir yerde yaptırın bizde araştırma aşamasındayız rabbim kimsenin gönlünü kırmadan nasip etsin inşallah

Amin nasıl yapcam nere gitmwlyim

Genetik olarak sorunlu olan embriyolar genellikle tutmuyor tutanların büyük çoğunluk ilk 2 ay içinde düşüyor. Eğer düşmez ve doğarsa sağlıksız bir bebek dünyaya geliyor. Genetik test sayesinde 200 civarı kromozomal hastalık ayıklanıyor sağlıklı olan transfer ediliyor.

Amin nasıl yapcam nere gitmwlyim
Dediğim gibi güzel bir araştırma yapım tüp bebek merkezlerine ulaşın telefondan size güzel açıklama yapılıyor gidip yerinde inceleyin içinize sinsin sonuçta hem uzun bir süreç hemfe maliyetli genetik ayrıştırmalı deniyor genetik doktoruyla beraber çalışıyorlar ince eleyip sık dokuyun ki inşallah güzel sonuçlsr alabilesiniz rabbim kslbize göre versin bize de burada okul evlat hasreti çekenlere de nasip etsin rabbim

Amin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…