Tüp bebekte estrofem

Oolalaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
360
325
33
Hanımlar merhaba, tüp bebek tedavisinde transfer sürecindeyim doktorum estrofem verdi aranızda sadece bu ilacı kullanan var mı? Benim ilacı içtikten sonra mide bulantısı ve baş dönmem oluyor tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sizinde böyle mi oluyor?

Son düzenleme:
Şu an günde 2 tane kullanıyorum 3 e sonra da 4 e çıkacak acaba artar mı yan etkisi biraz korkuyorum da
Hemen herkes aynı şekilde arttırıyor, günde 4 tane alıyordum bende en son.
yan etkileri oluyor.i, yapacak bir şey yok bir süre sonra alışıyor insan

Hanımlar merhaba, tüp bebek tedavisinde transfer sürecindeyim doktorum estrofem verdi aranızda sadece bu ilacı kullanan var mı? Benim ilacı içtikten sonra mide bulantısı ve baş dönmem oluyor tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sizinde böyle mi oluyor?
Ende bu ilacı günde 3 kez kullanıyorum ama hiç öyle bir yan etki görmedim

Ende bu ilacı günde 3 kez kullanıyorum ama hiç öyle bir yan etki görmedim
Transferden sonra da 4 kez kullanmaya devam ediyorum çok şükür biraz daha iyiyim vücut zamanla alışıyormuş yan etkileri azalıyormuş bir de ilacı içtikten sonra yürüyüş yapıyordum her gün o da iyi gelmiş olabilir

Selamlar, ben de transfer sürecindeyim. Estrofemi 3 adet başladım ama e2 değerim istenilen seviyeye ulaşmadığı için 4'e, bugün itibariyle de 6'ya çıkardık. Herhangi bir yan etkisi olmadı bende 10 gündür kullanıyorum. Siz estrofemle birlikte gonapeptyl iğne de vuruyor musunuz?

Selamlar, ben de transfer sürecindeyim. Estrofemi 3 adet başladım ama e2 değerim istenilen seviyeye ulaşmadığı için 4'e, bugün itibariyle de 6'ya çıkardık. Herhangi bir yan etkisi olmadı bende 10 gündür kullanıyorum. Siz estrofemle birlikte gonapeptyl iğne de vuruyor musunuz?
Ben gonapeptyl kullanmadım yan etki yapmadığı için şanslısınız ben başlarda çok zorlandım 4 tanesini aynı anda içip yatmıştım 1 saat sonra uyandırdı sabaha kadar ağlaya ağlaya sokaklarda dolanmıştım sonrasında alıştım içtikten sonra yürüyüş yapıyorum iyi geliyor

Ben gonapeptyl kullanmadım yan etki yapmadığı için şanslısınız ben başlarda çok zorlandım 4 tanesini aynı anda içip yatmıştım 1 saat sonra uyandırdı sabaha kadar ağlaya ağlaya sokaklarda dolanmıştım sonrasında alıştım içtikten sonra yürüyüş yapıyorum iyi geliyor
Çok enteresanmış 😳

Evet cnm 3e cikarttik tansiyon düsüyor gbi oluyr sersemlik cok fazla ayrica bnde kaburga we gögüs agrisi yapyr 😑

Back
X