• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte Enox kullanımı

teacher3535

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
112
43
13
30
Kızlarrr benim gibi tüp bebek ile hamile kalan anneler nolur bana bi cevap versin🙏🏻 ben bu hafta bütün ilaçlarımı ve kullandığım iğnemi son kex yapıcam ve bırakıcam. Şuan 10+2 deyim. Ancak enox ve coraspin devam. Enox u doğuma kadar vur dedi doktorum. Ben şaşırdım ve yıkıldım bitecek sanıyordum. Bir çok tüp bebek annesi de hiç iğne falan vurmuyor. Ben de kan pıhtılaşması gibi bir sorun yok ancak riske atamayız dedi. Bu konuda deneyimi olanlar benim gibi devam mı yoksa bıraktınız mı? Cevaplarsanız çok sevinirim gerekirse başka doktor görüşü de alacağım çünkü🙏🏻🌹

Enox yaptirmaniz bebeğiniz ve sizin için gayet sağlıklı ve faydalı östrojen hormonu pıhtılaşma faktörünü artırır kan değerlerinizle alakalı olarak doktorunuz bu konuda tedbir almak istemiştir. Her kadının hormon düzeyi aynı olmadığı için kullandığı ilaçların dozu ve süresinde aynı olmayabilir. Kan sulandırıcı kullanmanız bebeğinize ve organlarımıza daha sağlıklı kan akışı olacağı anlamına gelir. Endişelenmeyin neticede çok zor bir süreçten hamile olarak çıkmissiniz denizi geçip derede boğulmayin derim sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi

Kızlarrr benim gibi tüp bebek ile hamile kalan anneler nolur bana bi cevap versin🙏🏻 ben bu hafta bütün ilaçlarımı ve kullandığım iğnemi son kex yapıcam ve bırakıcam. Şuan 10+2 deyim. Ancak enox ve coraspin devam. Enox u doğuma kadar vur dedi doktorum. Ben şaşırdım ve yıkıldım bitecek sanıyordum. Bir çok tüp bebek annesi de hiç iğne falan vurmuyor. Ben de kan pıhtılaşması gibi bir sorun yok ancak riske atamayız dedi. Bu konuda deneyimi olanlar benim gibi devam mı yoksa bıraktınız mı? Cevaplarsanız çok sevinirim gerekirse başka doktor görüşü de alacağım çünkü🙏🏻🌹
Benimde ilk gebeliğimde devam ettiriyorlardır düşük yaşadım ama 2.cide şuan hala devam ediyorum Dr devam et derse de ederim büyük ihtimallede devam ettirecek ben bu arada hala folşk asit progestan fitil iğne vuruluyorum benden sadece ecopirini kesti

Kızlar merhaba bende şuan 23 haftadayım bana da enox ve progestan ilacı devam dedi ama normal doktorum gerek yok bırak dedi çok kararsız kaldım doktorlardan hangisine inanmalıyım güvenmeliyim bilemedim

canım hayırlı olsun oncelikle. ben de tüp bebek ile hamile kalmıştım 37. haftaya kadar kullandım. pıhtılaşma problemi vs bende de yok. onlem amaclı kullanılıyor ki normalde bile kullanılsa faydası var zararı yok.cok zor cok yakıyor ama alışıyorsun zamanla. sağ salım kucagına aşırsın inşallah 🙏🏻

Back