• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte en son uygulamalar neler ?

melis72

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
110
31
298
Merhaba Doktor Bey, Merhaba arkadaşlar.Doktor Bey ben 42 yaşındayım. Tüp Bebek denemelerimde yumurta ve embriyolar 4 tane ve birinci kalite oluyor.Son denemem iki hafta önce sonuçlandı. Ilk test transferden 10 gün sonra yapıldı sonuç 42 çıktı, iki gun sonraki test 19 a düştü.lenfosit aşısı, monosit aşısı yapıldı. Histersekopi bir yıl önce yapılmıştı. Benim hamile kalma şansım hangi yöntemlerle artirila bilir.Su an tüp bebekte en son uygulamalar neler? ? Lutfen bilgilendirir misiniz? 3-4 ay sonra yeniden tedavi göreceğim. Sizinle görüşmemiz mümkün mü?

Merhaba Doktor Bey, Merhaba arkadaşlar.Doktor Bey ben 42 yaşındayım. Tüp Bebek denemelerimde yumurta ve embriyolar 4 tane ve birinci kalite oluyor.Son denemem iki hafta önce sonuçlandı. Ilk test transferden 10 gün sonra yapıldı sonuç 42 çıktı, iki gun sonraki test 19 a düştü.lenfosit aşısı, monosit aşısı yapıldı. Histersekopi bir yıl önce yapılmıştı. Benim hamile kalma şansım hangi yöntemlerle artirila bilir.Su an tüp bebekte en son uygulamalar neler? ? Lutfen bilgilendirir misiniz? 3-4 ay sonra yeniden tedavi göreceğim. Sizinle görüşmemiz mümkün mü?
Merhabalar ;Yaş arttıkça anoploıdı(yaşa baglı hataya yatkın yumurtada artış) oranında artıs oldugundan saglıklı embrıo elde etmek ıcın array CGH yontemı ile genetik taramalı tüp bebek sızın için doğru bır yol olucaktır. Bu şekilde embriolara genetik tarama yapılarak saglıklı-saglıksız embrıo ayıklama yöntemi ile saglıklı embrioyu anne rahmıne transfer etmek gerekır. Bol şans dilerim.

Back
X