• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekte E2(estradiol) degeri kac olmasi lazim?

nil1971 merhaba,
seninle telefonda konuşmuştuk,sözlerinle beni çok güzel motive etmiştin.
yeni denemeye başlıyormuşsun hayırlı olsun.rabbim evladına kardeşide nasip eder inşallah.ben aynı durumdayım hala ama umudum hep var.
e2 değeri adetin 2,günü 50 ve altı olması gerekiyor.
senin 200 çıktığı ay mı tedavi olmuştun daha önce.merak ettim.

Elifim nasilsin canim insallah hersey yolundadir tabiki umudun olcak hep yeterki iste bunca cabamiz rabbimin katinda bos degildir ins olacagina inanacaksin inanmak basarinin yarisidir.
Sorma canimya benim e2 200 ustuymus tedavi oldugumda acikcasi bu hormon hakkinda pek bilgim yoktu yumurta sayisina takilmaktan demekki es gecmisim benim amh hormonum cooooooooook dusuktu bu hormonda zaten rezevi gösteriyor.
Bakalim simdi ne olcak bilmiyorum hayirlisi yavrum coook pozitif bir bebek coook yalniz ilerde birbirlerine destek olurkar diyorum bu benim dusuncem ama mevlam nasip edermi bilmem tabiki Yaradanim önce sizlere tattirsin evlat sevgisini bu yollardan gectigim icin bilirim Allahim yar ve yardimciniz olsun ins:16:

merhaba yazdıklarını okurken kendimi yaşadım çok güzel yazmışsın aglayarak okudum Allah hepimizin dualarını kabul etsin bu acı çok zor anlatması imkansız ancak yaşayan bilir bebeginle sana mutlu yıllar diliyorum hoşçakal

Coook tesekkur edrim canim guzel dileklerin icin Allahim tum isteyenlere nasip etsin evet resmen savastim cook mucadele verdim sukrolsun hamdolsun Allahim gonlunuze göre versin sevgiler.

nilcim öncelikle zaman ayırıp uzun uzun yazdığın çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarını okuyunca sana imrendim herkesin kolay kolay dayanıp güç yetiremeyeceği imtihanlardan geçmişin. bu benim 4. denemem olacak 2 kez memorialda denedim negatif oldu 3. tedavim başka merkezde oldu pozitifti keseyi gördük ama kalp atışları olmadı. şimdi tekrar memorilade istiyorum negatif olsada merkezden memnundum. güven veriyolardı bana.. bazen tedaviye başlamaktan çok korkuyorum eşime erteleyelim diyorum sonrada biran önce kucağıma almak istiyorum yavrumu böyle gelgitler yaşıyorum inşallah doğru bi zamanda başlamak nasip olur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Senin yasadiklarinin aynisini bende yasiyordum gel gitlerim cook oluyordu her tedavinin ardindan yikima ugramak acikcasi zordu inanki canim kardesim sanki dahada cok gucleniyordum bak canim hic terapi aldinmi?
Coook faydasini gordum bazen ölu gibi gezerdim aklim fikrim neden olmadi niye nasil niye tutmadi icimi kemirirdi.
Cok korkuyordum bu en son tedavimde nedenini bilmedigim bir korku yasiyordum esime derdim öbur aya olmazmi senin dedigin gibide yas aleyhime isliyordu yavrumu kucagima almak istiyordum.Tahminimce hep ayni duygular ayni hisler ins dogru zaman ve dogru mekanda baslamak nasip olur senin icin coook dua edicem.
Tedaviye baslamadan once hic 500 yasin okuttunmu canim ben bunun sirrinada inaniyorum ama herkez birtane okuyacak eger baslatirsan cook iyi olur bizlerde okuruz ins selam ve duayla hersey gonlunce olsun canim.

Elifim nasilsin canim insallah hersey yolundadir tabiki umudun olcak hep yeterki iste bunca cabamiz rabbimin katinda bos degildir ins olacagina inanacaksin inanmak basarinin yarisidir.
Sorma canimya benim e2 200 ustuymus tedavi oldugumda acikcasi bu hormon hakkinda pek bilgim yoktu yumurta sayisina takilmaktan demekki es gecmisim benim amh hormonum cooooooooook dusuktu bu hormonda zaten rezevi gösteriyor.
Bakalim simdi ne olcak bilmiyorum hayirlisi yavrum coook pozitif bir bebek coook yalniz ilerde birbirlerine destek olurkar diyorum bu benim dusuncem ama mevlam nasip edermi bilmem tabiki Yaradanim önce sizlere tattirsin evlat sevgisini bu yollardan gectigim icin bilirim Allahim yar ve yardimciniz olsun ins:16:

iyiyim canım Allah razı olsun.bitanecik yumurtamla tedavideyim şu anda bakalım hayırlısı olsun diye dua ediyorum sadece.senden de dua bekliyorum.
senin e2 son tedavinde yani hamile kaldığın tedavindemi 200 üzeri çıkmıştı.

iyiyim canım Allah razı olsun.bitanecik yumurtamla tedavideyim şu anda bakalım hayırlısı olsun diye dua ediyorum sadece.senden de dua bekliyorum.
senin e2 son tedavinde yani hamile kaldığın tedavindemi 200 üzeri çıkmıştı.

Canim benim adina cook sevindim hic etmezmiyim herzaman duamdasiniz insallah tek yumosun sana bebek olaraktan dönsun:emir_bebek:nerede tedavi oluyorsun tedavinin hangi asamasindasin tedavi protokolun nasil ultra kisami hakkinda hayirlisi olsun.
Evet canim hamile kaldigim tedavideydi doktorum soyleyince rabbim ol diyecekya gercek bir mucize yasadik zaten rabbim sizlerede nasip etsin boyle bir mucize haberdar et beni simdi pasayi yikayacam canim cikmam lazim sevgiyle kal

merhaba nilcim yavrunuzla ömür boyu sağlıkla kalın inşallah.yeni tedavinde hayırlı olsun.çok zor süreçler yaşamışsın anne olma azmi işte hepimizde olduğu gibi.canım bende bir aydır e2 nin düşmesini bekliyordum benimde 199 du.tahil yaptık bir hafta sonra yine aynı.bende civan perçemi aldım.bir bardak kaynamış suya bir dak koyup 5 10 dakika sonra içitim.çoookk acı ama içtim.sonra yine tahil 132 ye düştü üç defa daha demledim yine tahlil 93 olsu şükür sonra tekrar ohh geçen c.tesi yine tahlil ettdim 37.5 oldu dr um tamam dedi ve start verdik.başladık.artık bilemiyorum içtiğimin etkisimi yoksa kendiliğindenmi bilmiyorum.rabbim tün bu yolda olanların yar ve yardımcısı olsun amin.

merhaba nilcim yavrunuzla ömür boyu sağlıkla kalın inşallah.yeni tedavinde hayırlı olsun.çok zor süreçler yaşamışsın anne olma azmi işte hepimizde olduğu gibi.canım bende bir aydır e2 nin düşmesini bekliyordum benimde 199 du.tahil yaptık bir hafta sonra yine aynı.bende civan perçemi aldım.bir bardak kaynamış suya bir dak koyup 5 10 dakika sonra içitim.çoookk acı ama içtim.sonra yine tahil 132 ye düştü üç defa daha demledim yine tahlil 93 olsu şükür sonra tekrar ohh geçen c.tesi yine tahlil ettdim 37.5 oldu dr um tamam dedi ve start verdik.başladık.artık bilemiyorum içtiğimin etkisimi yoksa kendiliğindenmi bilmiyorum.rabbim tün bu yolda olanların yar ve yardımcısı olsun amin.

Cook cook tesekur edrim evet e2 cook yuksek denildi acaba bu hormon neden yukselir yumurtayla bir alakasi varmi acaba bilmiyorum bende civan percemi iceyim ama onuda burada nerden bulacam bilmiyorum rabbim insallah sizlerinde melegini tez gunlerde nasip etsin ins tedavin hayirli olsun yasiniz kac?
Yaslada alakasi varmi bilemicem hic deneyiminiz oldumu?Tedaviniz insallah olumlu sonuclanir Rabbim kolaylik versin AMINNNN

Canim benim adina cook sevindim hic etmezmiyim herzaman duamdasiniz insallah tek yumosun sana bebek olaraktan dönsun:emir_bebek:nerede tedavi oluyorsun tedavinin hangi asamasindasin tedavi protokolun nasil ultra kisami hakkinda hayirlisi olsun.
Evet canim hamile kaldigim tedavideydi doktorum soyleyince rabbim ol diyecekya gercek bir mucize yasadik zaten rabbim sizlerede nasip etsin boyle bir mucize haberdar et beni simdi pasayi yikayacam canim cikmam lazim sevgiyle kal

inşaallah bebek olarak döner :emir_bebek:
ıvı tüp bebekten emre beye gidiyorum.bu ilk gidişim ve ilk muayenede yumurta görüldü ve doğal sürecinde takip edelim dedi doktorum.büyümeye başlayıncada iğnelerle destekledi.doğal siklus diyebiliriz aslında.bugün 3de kontrolüm var bakalım duruma göre opu için sözleşicez inşaallah.
200 e2 ile tedaviye almaları çok ilginç gerçektende.ve e2 200 iken fsh 7 küsür çıktı demiştin dimi.aslında fsh çok daha yüksekmiş demekki senin.çünkü e2 fshyi baskılıyor.o yükseldikçe fsh düşük gözüküyo ama sahte bi düşüş tabi.dediğin gibi gerçekten mucize olmuş.demek vakti saati gelmiş.aslında bu değerlere hiç takılmamak lazım işte olacağı varsa oluyor.rabbim tüm isteyen dileyenlere nasip etsin hayırlısıyla.

inşaallah bebek olarak döner :emir_bebek:
ıvı tüp bebekten emre beye gidiyorum.bu ilk gidişim ve ilk muayenede yumurta görüldü ve doğal sürecinde takip edelim dedi doktorum.büyümeye başlayıncada iğnelerle destekledi.doğal siklus diyebiliriz aslında.bugün 3de kontrolüm var bakalım duruma göre opu için sözleşicez inşaallah.
200 e2 ile tedaviye almaları çok ilginç gerçektende.ve e2 200 iken fsh 7 küsür çıktı demiştin dimi.aslında fsh çok daha yüksekmiş demekki senin.çünkü e2 fshyi baskılıyor.o yükseldikçe fsh düşük gözüküyo ama sahte bi düşüş tabi.dediğin gibi gerçekten mucize olmuş.demek vakti saati gelmiş.aslında bu değerlere hiç takılmamak lazım işte olacağı varsa oluyor.rabbim tüm isteyen dileyenlere nasip etsin hayırlısıyla.

Selam canim
Biraz aklim karisti 214.4 mus canim ya simdi raporlara baktim e2 yuksekkenmi fsh dusuk cikiyor bilmiyordum evet canim 7.04 cikmis benim fsh hic yuksek cimamisti en son burada yaptirdigim tahlilde 9 cikmisti sanirim bu hormonlöara hic aklim ermedi sahte bir dususmu acaba neyse en iyisi ben bunu merkezi arayip bir konusayim bakalim ne cevap alacam iyicene karistim ben:25:IVI tup bebekte memorialin dok hale karagözoglu oraya atanmis süper bir doktordur kendisi bana emegi coook gecmistir.
Bak elifcim ekip halindelerse yumurtani o toplasin yumurta toplamada gercektende uzman birisi aklinda bulunsun ben bir merkezi arayayim canim öpüyorum A llaha emanet ollllllllllll:16:

Cook cook tesekur edrim evet e2 cook yuksek denildi acaba bu hormon neden yukselir yumurtayla bir alakasi varmi acaba bilmiyorum bende civan percemi iceyim ama onuda burada nerden bulacam bilmiyorum rabbim insallah sizlerinde melegini tez gunlerde nasip etsin ins tedavin hayirli olsun yasiniz kac?
Yaslada alakasi varmi bilemicem hic deneyiminiz oldumu?Tedaviniz insallah olumlu sonuclanir Rabbim kolaylik versin AMINNNN

e2 eğer yumurtalıkta gelişen yumurta varsa onun salgıladığı hormon canım.bendede baskılanamayan bir yumurta vardı.eğer yumurtalık iyice baskılanırsa e2 düşük olur.ben 40 yaşındayım.benimde 3.denemem olucak.netten bak belki latince ismi değişiktir,eğer aktar varsa bulunması gerek.allah cümlemize kolaylık versin.

e2 eğer yumurtalıkta gelişen yumurta varsa onun salgıladığı hormon canım.bende de baskılanamayan bir yumurta vardı.eğer yumurtalık iyice baskılanırsa e2 düşük olur.

çok doğru mai aynen böyle. birde ilave olarak şunu yazabilirim e2 fazlalığı yumurtalık uyarılmasını engelliyor o yüzden başlamıyorlar.

evet canım hale hn ıvıde.ama yumurtamı kimin toplayacağını bilmiyorum.
inşaallah odur.yada hayırlısı neyse o olsun artık ne diyim:)
merkezle görüştünmü,ne dediler?

evet canım hale hn ıvıde.ama yumurtamı kimin toplayacağını bilmiyorum.
inşaallah odur.yada hayırlısı neyse o olsun artık ne diyim:)
merkezle görüştünmü,ne dediler?

Hayirli aksamlar elif
Evet canim merkezden aradilar dosyama bakilip bu hormonun her adet duzeninde degisebilecegini izah etti.Önemli olan fsh denildi evet yuksekmis benimkisi fakat ondan onceki tedavimde dahada yüksekmis eger cook önemli bir sey olsaydi mutlaka önlemini alirdik dediler.
Demekki bir bildikleri var bende daha irdelemedim birde bu hormonun adetin ikinci gununde yapilmasi gerekliymis ben bu hormonu degilde fsh olcturmek icin merkezde privat yaptirmistim.
Neyse hakkimzda hayirlisi olsun

Senin yasadiklarinin aynisini bende yasiyordum gel gitlerim cook oluyordu her tedavinin ardindan yikima ugramak acikcasi zordu inanki canim kardesim sanki dahada cok gucleniyordum bak canim hic terapi aldinmi?
Coook faydasini gordum bazen ölu gibi gezerdim aklim fikrim neden olmadi niye nasil niye tutmadi icimi kemirirdi.
Cok korkuyordum bu en son tedavimde nedenini bilmedigim bir korku yasiyordum esime derdim öbur aya olmazmi senin dedigin gibide yas aleyhime isliyordu yavrumu kucagima almak istiyordum.Tahminimce hep ayni duygular ayni hisler ins dogru zaman ve dogru mekanda baslamak nasip olur senin icin coook dua edicem.
Tedaviye baslamadan once hic 500 yasin okuttunmu canim ben bunun sirrinada inaniyorum ama herkez birtane okuyacak eger baslatirsan cook iyi olur bizlerde okuruz ins selam ve duayla hersey gonlunce olsun canim.

haklısın canım genelde çoğumuz aynı duygular içindeyiz bazen içime öyle bi umut doğuyorki bu kez olacak diyo sonra aradan biraz zaman geçince karamsarlığa kapılıyorum. terapi almadım canım kürtajdan sonra bi ara düşündüm ama zamanla kendimi iyi hissetmeye başlayınca düşünmedim.500 yasin okunduğunu biliyorum ama okutmak kısmet olmadı. Allah razı olsun senden söylemen bile çok mutlu etti beni açıkcası 500 kişi bulmak kolay olmaz diye niyetlenmedim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

haklısın canım genelde çoğumuz aynı duygular içindeyiz bazen içime öyle bi umut doğuyorki bu kez olacak diyo sonra aradan biraz zaman geçince karamsarlığa kapılıyorum. terapi almadım canım kürtajdan sonra bi ara düşündüm ama zamanla kendimi iyi hissetmeye başlayınca düşünmedim.500 yasin okunduğunu biliyorum ama okutmak kısmet olmadı. Allah razı olsun senden söylemen bile çok mutlu etti beni açıkcası 500 kişi bulmak kolay olmaz diye niyetlenmedim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Tedavin basladimi gelincik Allahim hakkinda hayirlisini versin canim

herkese merhaba benimde kasımın sonunda 21.günde lucrinle tedavim başlamıştı ve adetin 2.günü e2 79 çıktı 2 gün daha lucrin kullandım ama e2 düşmedi ve tedavim olumsuz sonuçlanabileceği için iptal edildi.daha önce tedavim kısa protokoldü ve hormon testlerim normaldi şimdi yeni tedavimde adetin 2.günü gidicem tekrar acaba lucrinde dolayımı böle oldu dr.sormayı unuttum tedaviyi iptal edelim olumsuz sonuç alabiliriz değince sizlerde böyle olan varmı acaba

Back