50 nin altında olması gerekiyor. Daha az isteyen olduğu gibi 50 nin üzerinde de olsa tedaviyi başlatan oluyor. En doğrusu ise sadece hormonu baz almayıp ultrasonla desteklemek.
hayırlı olsun tedavin canım seni memorialde tedavi olanlar topiğinden tanıyorum. tekrar ordamı deneyeceksin. açıkcası e2 yi bende tam olarak bilmiyordum hiç dikkat etmek aklıma gelmemişti. yalnız en son tedavimde adetimin 2. günü 10-20 gibi bir değer çıkmıştı doktorum normal demişti tedaviye başladık.
Sagol canim tabiki MEMORIAL ekipten coook memnundum benim orda 3 denemem oldu benimde dikkatimi cekmemisti e2 hor coook önemliymis canim ya baya bir deneyimim vardi ama demekki gözden kacan dedaylar oluyormus ama bana doktorum herseyin yolunda oldugunu söylemisti sizde tedavidemisiniz?
Allahim kimsenin emeklerini bopsa cikarmasin AMINNNNNN
ben ocak ayında tedaviye başlayacağım kısmet olursa. 2 kez denedik memorialde bu orda 3. denemem olacak.sen ne zaman başlıyorsun? ne güzel sen oğluna kardeş istiyorsun inşallah bizde senin gibi bugünlere gelebiliriz.
Selam gelincik
Öncelikle Allahim tum isteyenlerin kucaklarini doldirsun insallah Allahim seninde tez gunde mradini versin canim problem neydi sakincasi yoksa.
ERKEK :KADIN: infertilesimi yoksa sebebsizmi insallah bu gunlere geleceksin canim ben inaniyorum cifter cifter versin yaradanim cook pozitif ol bilmiyorum ama hic kur denedinmi sebebini bilmedigim icin cevsap yazamiyorum.
Yasin kac?
Yumurta rezervin nasil?
Esinde sperm durumu nasil?
Benim isim cook zor belkide tek yum belkide hic yumurtayla baslarim bakalim rabbim nasip edecekmi birde bizdesperm yok yani esim azo anca migro teseyle bulunuyor
Yasim tam 40 isim zor yani tabiki rabbim ol dedikten sonra hicte zor degil bir kez daha deniycem yavrum yalniz kalmasin istiyorum.
Semra hanimla görustum simdi dahada cabuk hamile kalabilecegimi soylesde kismet isi diyorum artik hakkimizda hayirlisi bizde zaman tain etmedik henuz ama yakin gibi görunuyor
Cevabin icin coook tesekkur edrim canim en son tedavimde sanirim 200 ustu cikmisti tabiki bunun yani sira fsh 7.08 cikmisti fakat anlayamadigim baya bir yuksekken neden beni bilgilendirmediler anlamadim.
Burada yazilanlardan yola cikarak bu topigi actim Allah izin verirse tedaviye baslamak istiyoruz tahlillerimde baya bir yuksek gibi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins sevgiler
Evet canim yasamadiklari icin bizi anlamazlar cokkk hassas bir konu oldugu icin birazcik cekinirim ben cook yiprandim yillarca tam 20 sene dile kolay ilk zamanlar zoruma cok giderdi hep kamufle ederdim.Üstu kapali cevap verirdim daha sonra sukurler olsun asmistim artik bana ninni gibi geliyordu sunu yap bunu yap su doktor bu doktor iste falancinin boyle soyle vs demekki yasamam lazimmis bunlarin hepsi imtehan rabbim kazanmayi nasip etsin ins kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan edioyor yaradanim.canım ne sakıncası olacak ben burdan rahat kendimi anlatabildiğim bi yer yok inan. anlatsamda yaşamadıkları için anlamakta zorlanıyorlar. benim eşimde azospermi 2008 de memorialde microtese ile sperm bulundu. şimdi 1 tüp daha dondurulmuş spermimiz var ama tekrar ameliyatta olabilir belli değil. azonun sebebi genetik canım o yüzden kür felan fayda etmiyor malesef.ben 29 yaşındayım şimdilik yumurtalık rezervim iyi ama Rabbim nasip etmedikten sonra neye yarar. bu 4. denemem olacak. senin daha önceki tedavinde doktorun semra hanımmıydı. takiplerini kim yapmıştı?kaçıncı gün transferini yapmışlardı?
amin, cümlemize inşallah. burada mı yurtdışında mı deneyeceksin.
Turkiyede deneyecegiz canim Rabbim kismet ederse nasipten ötesi yok hic deneyiminiz oldumu?
hadi inşallah. 8 deneyim sonunda bu konuda tez hazırlayacak duruma geldim :)
Selam canim 8kezmi denediniz yoksa benmi yanlis anladim benimde 8 olacak hakkimzda hayirlisi olsun
maalesef doğru anlamışsınızOooo siz sayacı sıfırladınız. Bu yeni deneme bunu 1 saymak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?